lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زيباترين حکمت دوستي به ياد هم بودن است، نه در کنار هم بودن... 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من چیزی نمیگم خودش همه چی رو می فهمه :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ هر ستاره شبی است که از تو دورم افسوس که آسمان شب چه پر ستاره است....! 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ آه ..... خوشحالم که داریم بهم نزدیک میشیم ... دوباره 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سرو روانم ، آرام جان دردت به جاااااااااااااااااانم ... شیدای تو ام تاج سرم بیا به سرم رسوای تو ام چشم ترم بنشین به برم عاشقم کردی جانا دلم را بردی به فدای شبنم دیدگانت ... :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگر از خدمتت دورم ز دل شرمندگی دارم ولیکن از صمیم قلب تو را من دوست دارم... 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ حتما باید برای طرف خاصی باشه؟ من جز پدر مادرم فعلا کسی رو دوست ندارم من مشمول اینجا میشم آیا؟ 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ دوستی نه در ازدحام روز گم میشود و نه درسکوت شب ....... " یاد میدارمت " 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ساده می گویم ، بی هیچ حرف و حدیثی " خودت باش ، خود خودت باش " فقط همین رفیق 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هیچ گاه دیر نیا هیچ گاه دور نباش هیچ گاه قیاس نکن هیچ گاه بحثی را نیمه تمام نذار هیچ گاه جای کسی دیگه نباش ............. فقط همانی باش که باید باشی در همان مکان ....... 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دلم نمیخواد دنبال یه جمله عاشقانه برات بگردم، چون میدونم هیچ کدوم جمله ها، هیچ کدوم، نمی تونن بگن چقدر دوست دارم. 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من مينويسم و تو نيستي که بخواني مگو مرا چه سود از اين ماتم، خوشحالم که دوريت اينگونه مرا تباه ميکند، خوشحالم که عشق را با تو آزمودم اگر چه راه خطا پيمودم اما من عشق را با تو آزمودماي ماه من من به ديداري، به هر بهانهاي دل خوش ميشوم، حرفي بگو، ملامتي کن، اتهامي بزن، کودکانه ما را آزار بده، اما هرگز مگو که ديگر نميخواهمت ديدن ميدانم پس از رفتن تو ديگر آن خانه، خانه نيست، جهنمي هست که مرا با خاطرات تو تا ابد ميسوزاند و خاکستر ميکند، گويي از اين برزخ مرا رهايي نيست محبوب من ......... 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ نگران فاصله ها مباش... روح من و تو آنقــدر به هم نزدیک هستند که فاصله هارا به زانو درآورند...! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تورو کم میارم توو روزگارم،بدون تو تنهام نگو نمیشه 5 لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هر جای دنیا هستی دلم اونجااااست ... من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا ... تا رو به تو سجاده بندازم 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اینکه گاهی سیگار می گیرد در دست یعنی هنوز هم نشانی از تو در خاطرش هست 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ حکایت رفاقت من با تو حکایت "قهوه" ایست، که امروز به یاد تو ، تلخِ تلخ نوشیدم! ... که با هر جرعه بسیار اندیشیدم ، که این طعم را دوست دارم یا نه! و آنقدر گیر کردم بین دوست داشتن و نداشتن، که انتظار تمام شدنش را نداشتم! و تمام که شد فهمیدم ، باز هم قهوه می خواهم! حتی تلخِ تلخ! 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده