bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ هر چه دادم به او حلالش باد غیر از آن دل که مفت بخشیدم فروغ فرحزاد 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ تقویم دل من نسبتی با تقویم های جهان ندارد ! میان برگ ریزان خزان... وسط چله ی زمستان هم میبینی نوشته ام" بهار" ، آن لحظه که... تو خندیدی ... 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ گآهی وقتــــ ها... دلتـــ میخوآهـــد... یكی را صدآ كنی و بگویی: "سلــــام...می آیی قدم بزنیم؟!..." گآهی... آدم چه چیز هآی ســــــآدـهـ ای را ندآرد... 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ این شکایت نامه نامهربانی های توست آنچه دیدم از جدایی ها جدا خواهم نوشت :icon_gol::icon_gol: خوش آن زمان که نکویان کنند غارت شهر مرا تو گیری و گویی که این اسیر من است :icon_gol::icon_gol: ترکمنچایی که من با چشم هایت بسته ام بین کشورهای عاشق پیشه هم مرسوم نیست 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بـــرای تصـــاحبت نمـی جنگـــم احاطــه ات نمی کنـــم تــا مــال مــن شـــوی بـا رقیـــبان نمی جنگـــم ! بـــه قـــول دکتــــر انوشـــه کــه می گفـــت : عشـــق تملـــک نیـــست ، تعلــــق اســـت ولـــی اگـــر بیایــی و بمانـــی بـــرای بــا تـــو مانـــدن ، بــا دنیــــا می جنـــگم . . 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بـیــا ایـن هــوا، هـوای خوبـی اسـت بـرای دلــتـنـگ بـودن ... مـن بـغـض هایـم را بـا روح زخمـیـم می آورم ، تـو آغـوشـت را، بـا بـوسـه هایـت ... بـگـذار دسـت کشیـدن از تــو هـمچنـان غیـر مـمکـن بـاشـد! بـیــــــــا ... 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ حکایت تلخیست مانده ام برای تو رفته ای برای دیگری 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ کاش میان لوازم خونه جارو دلی داشتیم تا بزداییم غبار نشسته روی دلمان را شاید غبار تو را غبار مرا کاش چسبی بود برا چسباندن زخم دلمان شاید زخم تو را زخم مرا کاش کاش.......... 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سخـت اسـت ببـازی تمــــام احســاس پاکـت را و هنــوز نفهمــیده بـاشی اصـلا ”دوســتت داشـــت”...؟ 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ وقـتــے مــرا בر آغـــــوش مــے گـرفــت✗ ✗ { چشــــمـانــش } را مــے بســـت !✗ ✗ نمــے בانــــمـ از احســـاس زیــاבش بـــوב ؟!✗ ✗ یـــا خـــوב را בر آغـــــوش בیـگــرے تصـــور مــے کـرב .. 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ مخاطب خاص برمزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهد ناله هایت بوی عشق و بوی باران میدهد دست برقبرم بکش تا حس کنی مرگ مرا دست هایت درد هایم را تسلا میدهد وقت رفتن لحظه ای برگردو قبرم را ببین این نگاه آخرت امید ماندن میدهد نیست ازمن قدرتی بوسیدن چشمان تو زخم های مرده ام را دیدنت جان میدهد 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ اي عشقم ، دستت را بكن در چشمم عقشم ، بيا با مشت بزن بر زير چشمم ! 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شاید روزی بیاید که حالِ من هم خوب شود ... هوا خوب شود باران خوب شود ، عشق خوب شود ، و تو ... خوبِ من شوی و من ... ؛ خوب شوم 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ ای غریبه باهاش دعوا نکن . . . سرش داد نزن . . . باهاش قهر نکن . . . دوسش داشته باش . . . اون . . .؟ به خاطر تو . . . منو فراموش کرد . . . 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ مرا زمانی از دست دادی که میان روزمرگی هایت گم شده بودی و تو فرصت آن را نداشتی که دلتنگم باشی عجب از من!!! تمام دل مشغولی ام تو بودی... تمامی دقایقم با تو می گذشت اما حتی در لابه لای دفتر خاطراتت هم نبـــــــــــــــــــــــــــــودم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ روزی ما دوباره کبوترهایمان را پیدا خواهیم کرد و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت روزی که کمترین سرود بوسه است و هر انسان برای هر انسان برادری ست روزی که دیگر درهای خانه شان را نمی بندند قفل افسانه ای است و قلب برای زندگی بس است. شاملو 6 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ هی فلانی من زاده تنهاییم خدا تو را برای “او” نگه دارد 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ چیزیــــــــم نیـست ,,, فقـــط ,,, راستش را بخواهــــــی ,,, دلـــــم برایِ با هـــــم بودن هـــــایِ یواشــکی مان لـکــــ زده اسـت ... / 6 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ میان این همه مهمان چقدر تنهایم وقتی ، مابین این همه کفش کفش های تو نیست...! 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دمِ چشم هایت گرم با آن دوستت دارم های عاشقانه اش از زیر زبانت که نمی توان حرفی کشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده