atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ گاهی باید آرزوهایـــت را مثل قاصدک بگذاری کف دست و بسپاریشان به دســت باد تا بــروند و سهم دیگران شوند…. 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ دلم تنگ است برای کسی که نمی داند... نمی داند که بی او به دشت جنون می رود دلم... می دانم که اگر نزدیکش شوم، دور خواهد شد.... ... پس بگذار که نداند بی او تنهایم... دور میمانم که نزدیک بماند... 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر… همین که دستت رو آروم بگیره….. یه فشار کوچیک بده….. این یعنی من هستم تا آخرش….. همین کافیه….! 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه خیام 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ چــگــونــه شــیــشــه بــاشــم درحــالــی کــه تــمــام دلــهــا و نــگــاه هــا ســنــگ اســت .. 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ دنــبـال بـهـانه اسـت بــرای بـخـشیــدن بــرای دوسـت داشـتـن و بــرای سـنـگ تـمـوم گــذاشـتـن خـــدا را مـیـگـویــم کــافـیـسـت فـقـط بــهـانــه را بــه دسـتـش دهــی بـقـیـه اش بــــا او . . . 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ عیب کار از جعبه ی تقسیم نیست سیم سیار دل تو سیم نیست این خدا این هم هزاران طول موج دیش احساسات تو تنظیم نیست 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ ........................... ................................. ............................................. کــــاش میـــشد نــــوشــــت تمـــــومِ حــــــرفــــهایی کــــه بغـــــض شـــــدنـــد وبــــر گــــــونــــه جــــــــاری نشـــــــدنـــــد...!!!! 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ میگن بعد از یه دل سیر گریه خواب بدجور میچسبه. سؤالی دارم از تو.. خوابیدن بعد از به گریه انداختن كسی هم همونقدر میچسبه كه هر شب تكرارش میكنی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ نوازشگر خوبی نبودی سفید شده تار مویی رو که میگفتی با دنیا عوضش نمیکنی! 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ از حساب و کتاب بازار عشق هیچگاه سر در نیاوردم و هنوز نمی دانم چگونه می شود هربار که تو بی دلیل ترکم می کنی من بدهکارت می شوم . . . 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سیب که هیچ تمام باغ را خواهم چید اگر در تبعیدگاهمان تنها من باشم و تو ... 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ هرچقدر که بیشتر میشناسمت: تنهاییم دل چسب تر میشه ... 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ مرا می شکنی و سرت را با افتخار بالا می گیری ! ببین از سقف بالای سرت چگونه اشک چکه می کند ؛ مغرور نباش که روزی این سقف شکسته روی ســــرتـــــ خــــــــرابـــــــــ می شود … 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ به هرکسی که می رسی ، می گوید : آدم فقط یکبار عاشق می شود .. دروغ است … تو باور نکن … مثلاً خود من ، هرروز ، دوباره ، عاشقت می شوم … 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سکوتم تو...فریادم تو تو که خالق خاطرات روشنی هوا تویی ..نفس تویی تو که شاعرهر ترانه ی منی -------------------- تکیه کن به شونه هام تا حس کنم پروازو یه عمره من تو حسرته فقط همین رویام تکیه کن به حس من تا پر شم از احساست که من از اینهمه جنون فقط تو رو میخوام 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ نه شعری برایت دارم نه متنی و نه ... سکوتم گویای احوالم است 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من ماندهام مهجور از او بيچاره و رنجور از او گويي كه نيشي دور از او در استخوانم ميرود با آن همه بيداد او، وين عهد بيبنياد او در سينه دارم ياد او يا بر زبانم ميرود در رفتن جان از بدن گويند هر نوعي سخن من خود به چشم خويشتن ديدم كه جانم ميرود 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دﻟــــﻢ ﺑﺎﻟــﮑﻨــے ﻣـے ﺧﻮﺍﻫـــﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﻬـــﺮ ... ﻭ ﮐﻤـے ﺑـﺎﺩ ﺧﻨﮑــــ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﮑـــــے ... ﯾﮑــــ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺑــﺰﺭﮔــــ ﻗﻬﻮﻩ ... ﯾﮑـــ ﺟﺮﻋـﮧ ﺗـ♥ـﻮ ... ﯾﮑــــ ﺟﺮﻋـﮧ مـَטּ ... ﻭ ﺳـﮑﻮﺗـــے ڪہ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻧﮕـــﺎﻩ ﮔـــﺮﻩ ﺧـــﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷـــﺪ ... ﺑـے ﮐﻼﻡ ... ﻣﯿـــــﺪﺍﻧـے !... ؟ ﺩﻟــــﻢ ﯾﮏ " مـَטּ " ﻣـے ﺧﻮﺍﻫــﺪ ﺑـــﺮﺍﮮ ﺗــﻮ ... ﻭ ﯾﮏ " ﺗــﻮ " ﺗـــﺎ ﺍﺑــــﺪ ﺑــﺮﺍﮮ مـَטּ... 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم،نه عقل ماند نه هوشم. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده