ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ اگر بخوام برم دانشگاه باید صبح ساعت 6 ،بعضی زمانها 5 بیدارشم اما ایام تعطیلی تا 12و11:30 میخوابم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اگه خونه باشم7 صبح می خوابم 6 عصر به بعد بیدار می شم اگه خوابگاه باشم دو حالت پیش میاد اگه کلاس داشته باشم و بخوام برم نیم ساعت قبل کلاس اگه کلاس نداشته باشم 2 عصر بیدار می شم میرم سلف بعدش دوباره میام می خوابم 6 بعد پا میشم دوباره میرم سلف 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ اگه خونه باشم7 صبح می خوابم 6 عصر به بعد بیدار می شماگه خوابگاه باشم دو حالت پیش میاد اگه کلاس داشته باشم و بخوام برم نیم ساعت قبل کلاس اگه کلاس نداشته باشم 2 عصر بیدار می شم میرم سلف بعدش دوباره میام می خوابم 6 بعد پا میشم دوباره میرم سلف برنامه ی خواب و بیداریت تو حلقم...خیلی باحال بود 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اگه خونه باشم7 صبح می خوابم 6 عصر به بعد بیدار می شماگه خوابگاه باشم دو حالت پیش میاد اگه کلاس داشته باشم و بخوام برم نیم ساعت قبل کلاس اگه کلاس نداشته باشم 2 عصر بیدار می شم میرم سلف بعدش دوباره میام می خوابم 6 بعد پا میشم دوباره میرم سلف یعنی کلاً تو عالم معنا سیر میکنی... لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ میگم داداش جون ما که کلا تو خوابیم کدوم گزینه رو باید بزنیم ؟؟ دپپپپپپپپپرس شدیم که بابا یه هیچکدامی ،همه با همی ،جدا از همی ،یه چیزی می ذاشتی مام تو جمع باشیم دیگه داداش. حالا من چکار کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اگه خونه باشم7 صبح می خوابم 6 عصر به بعد بیدار می شماگه خوابگاه باشم دو حالت پیش میاد اگه کلاس داشته باشم و بخوام برم نیم ساعت قبل کلاس اگه کلاس نداشته باشم 2 عصر بیدار می شم میرم سلف بعدش دوباره میام می خوابم 6 بعد پا میشم دوباره میرم سلف دمت گرم واقعا تو حالی . 3 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ منم روزایی که یونی میرم 5ونیم بیدار می شم:164: ولی روزای دیگه 10 گاهیم 10 به بعد روزایی که خونم معمولا تا یکی دوساعت بعده بیداریم محل خواب رو ترک نمی کنم تا حسابی بیدارشم! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تا 6 ماه پیش 4 تا 6 بیدار میشدم ولی الان 9 تا 10 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اگه خونه باشم7 صبح می خوابم 6 عصر به بعد بیدار می شم منم گزینه اول این پست بالا 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ بیشتر 6 تا 8 صبح بیدار میشم روزهایی هم که تعطیلم نهایتا 8 صبح بیدار میشم شبهایی هم که شیفت باشم و فرداش از ساعت 7صبح میخوابم تا 1 الی 2 بعدظهر 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی کلاً تو عالم معنا سیر میکنی... از نوادگان حافظم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ از نوادگان حافظم ببخشید اونوقت از اینجور زندگی که اینقد توش خواب پررنگه حس خوبی دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من روزايي كه ميرم يوني 5:45 ، 6 پا ميشم.مسيرم يه كم طولانيه ولي تعطيلات كلا سيستم خوابم ميريزه به هم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3گاهي ميشه تا 3، 3:30 بيدار مي مونم!صب حدود 10، 11 بيدار ميشم! ولي در كل ترجيح ميدم صب زور ببدار بشم! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید اونوقت از اینجور زندگی که اینقد توش خواب پررنگه حس خوبی دارین؟ اره واقعا خواب طولانی رو دوست دارم البته بیدار موندن طولانی رو هم دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امروز که 5 صبح. ولی ثابت نیست 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ سلامخوبین اگه مجبور نباشین برین دانشگاه یا حتی پادگان! البته اگر مجبور هم هستید توضیح بدبد چرا؟ معمولا ساعت چند از خواب پا میشین ساعت چند می خوابین؟ ببخشید اگه سوالام یکم زیاد شده اگه مجبور نباشم هیچ جا نرم تا 10 میخوابم دانشگاهم 7 پا میشدم خوابگاه که چسبیده بود به یونی 510 دقیقه راه بود میشد تا 8 هم حوابید چطوری بعضیا 4 صب پا میشن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امروز که 5 صبح. ولی ثابت نیست فقط وقتی دانشجو بودم اونم فقط روزای امتحان این ساعت بیدار میشدم و لاغیر :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ فقط وقتی دانشجو بودم اونم فقط روزای امتحان این ساعت بیدار میشدم و لاغیر :icon_pf (34): یاد دوران دانشجویی بخیر.. من تو فرجه حدودا 9 صبح بیدار میشدم تا شام یکسره درس میخوندم(البته با ناهار...) صبح هایی که امتحان داشتم حدودا 6:30 بیدار میشدم برا کوهنوردی هم حدودا 5 صبح 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده