lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ شاید خیلیا نظرمو نپسندن ولی بی انصافی که بگیم این فقط پسران که دچار هوس میشن دیدم دخترایی که خودشون از دوس پسراشون همچین خواسته هایی دارن بزارین راحت بگم همه ی ادما به رابطه ی جنسی احتیاج دارن توی جامعه ما هم که هر روز داره سن ازدواج میره بالا پس تو این برهه زمانی من جوون چه جور نیازم رو برطرف کنم من خودم خسته شدم از گناه کردن 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من از نوشته ی شما به این نتیجه رسیدم که شما میفرمایید دختر ها باید به بدن خودشون بیشتر احترام بزارند بدین معنا که به مردها اجازه ی استفاده ی جنسی از خودشون رو ندند... اگر این برداشت من درست بوده باشه پس ما داریم وارد یک بحث پیچیده میشیم... تجربه نشون داده چه اینجا چه در غرب، زنی که خود را راحت در اختیار مردی قرار دهد،به بدترین شکل ممکن تحقیر میشه. یعنی مرد دیگه کاملا به چشم یک برده به او نگاه میکنه که هدفش فقط کامیابی رساندنه. من معتقدم،نباید با هر آدمی باشند،حالا ممکنه یک عشق واقعی پیش بیاد،اما بنا به دلایلی منجر به ازدواج نشه،اون از نظر من ایرادی نداره و راه برای جبران هست. 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تجربه نشون داده چه اینجا چه در غرب، زنی که خود را راحت در اختیار مردی قرار دهد،به بدترین شکل ممکن تحقیر میشه. یعنی مرد دیگه کاملا به چشم یک برده به او نگاه میکنه که هدفش فقط کامیابی رساندنه. من معتقدم،نباید با هر آدمی باشند،حالا ممکنه یک عشق واقعی پیش بیاد،اما بنا به دلایلی منجر به ازدواج نشه،اون از نظر من ایرادی نداره و راه برای جبران هست. مرسی منم حرفتو قبول دارم..... حتی با این جمله آخرت 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ باور کن اینا یه سری باور غلطه که تصور میکنن شهوت در دخترا بیشتر یا کمتره!!!!آدم به آدم متفاوته...واقعا بین دخترا احساس شهوت تا یه سنی تعریف نشده است..یعنی دلیل اینکه چرا دیدن صحنه های یه فیلم باعث برانگیخته شدن احساس نیاز به جنس مخالف میشه تعریف نشده براشون!!!! به نظر من فرد به فرد فرق داره!!! فقط توی شرق از این قسم طبقه بندی ها داریم....و احساس نیاز زن به سکس توی هیچ طبقه ای دسته یندی نشده..تا جاییکه زن شوهر دار از س ک س با همسرش احساس گناه میکنه!!!!به خدا از این ادما دیدم،خیلی زیادن!!! من در مورد مسائل جنسی خانمها اطلاعات زیادی ندارم . به خاطر همین سوال پرسیدم. ببین قضیه تعهد یه مسئله ی مهمه. این توی جوامع غربی هم هست. نگو که نیست. (متاسفانه توی فرهنگ ما همیشه مرغ همسایه غازه. ) برای نمونه فیلم آمریکن بیوتی که اسکار گرفت سال 2000 یکی از دلایل انتخاب شدنش انتخاب صحیح موضوع بود. (در مورد سرگشتگی جنسی یه خانواده و تعهداتشون نسبت به هم بود) همین 2 سال پیش دولت امریکا یه برنامه ی ویژه ی فرهنگی گذاشته بود برای نوجوانانش تا قبل از سن 18 سالگی سکس نداشته باشن. اینا نشون میده هر کشوری متناسب با فرهنگ خودش یه سری محدودیت ها قائل هستش. شاید باورت نشه اما یه مستند دیدم که آمار گیری کرده بودند که 50 درصد فرانسوی ها به اینکه فرزندشون فرزند واقعی خودشون باشه شک دارن. اما با اینکه میگی کلا سکس در فرهنگ ایرانی ما یه چیز مذموم هستش، موافقم و این یه فرهنگ غلطه. از این ور بوم افتادیم. 10 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من در مورد مسائل جنسی خانمها اطلاعات زیادی ندارم . به خاطر همین سوال پرسیدم. ببین قضیه تعهد یه مسئله ی مهمه. این توی جوامع غربی هم هست. نگو که نیست. (متاسفانه توی فرهنگ ما همیشه مرغ همسایه غازه. ) برای نمونه فیلم آمریکن بیوتی که اسکار گرفت سال 2000 یکی از دلایل انتخاب شدنش انتخاب صحیح موضوع بود. (در مورد سرگشتگی جنسی یه خانواده و تعهداتشون نسبت به هم بود) همین 2 سال پیش دولت امریکا یه برنامه ی ویژه ی فرهنگی گذاشته بود برای نوجوانانش تا قبل از سن 18 سالگی سکس نداشته باشن. اینا نشون میده هر کشوری متناسب با فرهنگ خودش یه سری محدودیت ها قائل هستش. شاید باورت نشه اما یه مستند دیدم که آمار گیری کرده بودند که 50 درصد فرانسوی ها به اینکه فرزندشون فرزند واقعی خودشون باشه شک دارن. اما با اینکه میگی کلا سکس در فرهنگ ایرانی ما یه چیز مذموم هستش، موافقم و این یه فرهنگ غلطه. از این ور بوم افتادیم. با بخش هایی که بلد کردی...کامپلیتلی موافقم!!! اما من با این جریان که یه دختر در برابر جسمی که ارائه میده تعهد بگیره هم مخالفم...به نظرم در دنیا دو نوع روسپیگری وجود داره..یکی روسپیگری در ازای پول و دیگری روسپیگری در ازای عشق،تعهد و محبت!!! آدمها به خاطر افکار،عقاید و نوع نگاهشون به زندگی و .... جذاب و دوست داشتنی اند در فقط به خاطر سکس!!! در هر دو حالت به نظر من در حق جنس مونث ظلم میشه چون به خاطر چیزی جز ذات وجودیش خواسته شده!!!کما اینککه روسپیگری نوع دوم از نظر خیلی ها اوکی هست... و مورد بعدی اینکه خیلی ها تا قبل ازدواج با این گاردی که نسبت به س ک س هست فکر میکنن چه خبر هست..حالا قراره چی بشه و اینا در حالیکه سکس انقدر بزرگ نیس و خلاصه از هول حلیم میفتن تو دیگ!!!در حالیکه سکس واقعا هیچی نیس به نظر من!!! 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها (منظورم بیشتر دختراست ) خواهشا درگیر احساسات فیلما نشید یا بحث مدرنیسم و فلان خیلی از دخترا اگه بدونن که بعد رابطه ج قراره چه حقارتی بکشن هیچوقت حتی بهش فکر نمی کنن همین چن روز پیش دختری رو دیدم درحال حرف زدن با تلفن اگه میدید چه حالی داشت و پسره پشت تلفن چه لذتی از گریه این میکرد 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی از دخترا اگه بدونن که بعد رابطه ج قراره چه حقارتی بکشن هیچوقت حتی بهش فکر نمی کنن همین چن روز پیش دختری رو دیدم درحال حرف زدن با تلفن اگه میدید چه حالی داشت و پسره پشت تلفن چه لذتی از گریه این میکرد دیگه مثل راهبه های مسیحی بودن هم خوب نیستا....... چرا حقارت،پس این بچه ها نتیجه حقارتند؟ پسره را چطور پشت تلفن دیدی،در یک زمان دو جا حضور داشتی؟ 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه مثل راهبه های مسیحی بودن هم خوب نیستا.......چرا حقارت،پس این بچه ها نتیجه حقارتند؟ پسره را چطور پشت تلفن دیدی،در یک زمان دو جا حضور داشتی؟ احتمالا خودش جای پسره بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تجربه نشون داده چه اینجا چه در غرب، زنی که خود را راحت در اختیار مردی قرار دهد،به بدترین شکل ممکن تحقیر میشه. یعنی مرد دیگه کاملا به چشم یک برده به او نگاه میکنه که هدفش فقط کامیابی رساندنه. من معتقدم،نباید با هر آدمی باشند،حالا ممکنه یک عشق واقعی پیش بیاد،اما بنا به دلایلی منجر به ازدواج نشه،اون از نظر من ایرادی نداره و راه برای جبران هست. موافقم! 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها (منظورم بیشتر دختراست ) خواهشا درگیر احساسات فیلما نشید یا بحث مدرنیسم و فلان خیلی از دخترا اگه بدونن که بعد رابطه ج قراره چه حقارتی بکشن هیچوقت حتی بهش فکر نمی کنن همین چن روز پیش دختری رو دیدم درحال حرف زدن با تلفن اگه میدید چه حالی داشت و پسره پشت تلفن چه لذتی از گریه این میکرد اون گریه میکرده چون چوب نگاهش به س ک س و زندگی و میخورده...وقتی کسی نمیدونه چه کاری درسته چه کاری غلط نباید هیچ کاری انجام بده..اون دختر کاری و انجام داده که موقع انجام کار جو گیر شده و نمیدونسته کارش درسته یا غلط!!! 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ با بخش هایی که بلد کردی...کامپلیتلی موافقم!!!اما من با این جریان که یه دختر در برابر جسمی که ارائه میده تعهد بگیره هم مخالفم...به نظرم در دنیا دو نوع روسپیگری وجود داره..یکی روسپیگری در ازای پول و دیگری روسپیگری در ازای عشق،تعهد و محبت!!! آدمها به خاطر افکار،عقاید و نوع نگاهشون به زندگی و .... جذاب و دوست داشتنی اند در فقط به خاطر سکس!!! در هر دو حالت به نظر من در حق جنس مونث ظلم میشه چون به خاطر چیزی جز ذات وجودیش خواسته شده!!!کما اینککه روسپیگری نوع دوم از نظر خیلی ها اوکی هست... و مورد بعدی اینکه خیلی ها تا قبل ازدواج با این گاردی که نسبت به س ک س هست فکر میکنن چه خبر هست..حالا قراره چی بشه و اینا در حالیکه سکس انقدر بزرگ نیس و خلاصه از هول حلیم میفتن تو دیگ!!!در حالیکه سکس واقعا هیچی نیس به نظر من!!! روسپیگری یعنی با چند نفر در طول یک مدت زمان مشخص ارتباط جنسی داشتن. من معنای روسپیگری در ازی عشق و محبت رو نمی فهمم. (یه زن چقدر میتونه به چندتا مرد محبت داشته باشه؟!! ) آدمها به خاطر افکار،عقاید و نوع نگاهشون به زندگی و .... جذاب و دوست داشتنی اند نه فقط به خاطر سکس!!! خب این صحیح. در حالیکه سکس واقعا هیچی نیس به نظر من!!! خودت اشاره کردی به اینکه سکس مثل آب خوردنه. به نظر من اینقدر که تو میگی بی اهمیت نیست. آمارها نشون میده که 80 درصد دلائل پنهان طلاقها توی کشور عدم رضایت جنسی دو طرف. بر اساس هرم مازلو هم سکس و نیاز به خورد و خوراک در کف هرم قرار داره. یعنی حتما باید ارضا بشه. گارد داشتن نسبت به سکس صحیح نیست یعنی اهمیتش از این جهت اشتباهه. اما از این جهت که یکی از اساسی ترین نیازهای ماست مهمه. به نظر من سکس توی زندگی زنا شویی امروزی ما که دارای تصوری مبهم نسبت به اون هستیم بیشتر از 33.33 درصدی که گفتی اهمیت داره. حرفت رو اگر توی جامعه ای مثل جوامع اروپایی زندگی میکردیم قبول داشتم. 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه مثل راهبه های مسیحی بودن هم خوب نیستا.......چرا حقارت،پس این بچه ها نتیجه حقارتند؟ پسره را چطور پشت تلفن دیدی،در یک زمان دو جا حضور داشتی؟ کی گفته راهبه های مسیحی اصلا رابطه ندارن هرچیزی راهی داره ازدواج همراه با علاقه و تعهد و شناخت راهشه پسره رو ندیدم ولی دختره انچنان با داد و فریاد و گریه و التماس حرف میزد و مدام پشت سرهم می گفت عذابم نده قطع کنمثل روز روشن بود که دختره کارش گیر بود والا اینقدر اصرار نمی کرد :Ghelyon: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ باز قاط زده این که............ببخشید وسط بحث اینو گفتم هیچکاری نمیکنه خب 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ روسپیگری یعنی با چند نفر در طول یک مدت زمان مشخص ارتباط جنسی داشتن. من معنای روسپیگری در ازی عشق و محبت رو نمی فهمم. (یه زن چقدر میتونه به چندتا مرد محبت داشته باشه؟!! ) من منظورم از روسپیگری ارائه سکس به صورت بیزینسه..بعد همزمان با چند نفر بودنش مد نظرم نبود خب این صحیح. خودت اشاره کردی به اینکه سکس مثل آب خوردنه. به نظر من اینقدر که تو میگی بی اهمیت نیست. به نظر من یه نیاز معمولیه..مثه نیاز به آب و غذا(که گفتی خودت ) آمارها نشون میده که 80 درصد دلائل پنهان طلاقها توی کشور عدم رضایت جنسی دو طرف. بر اساس هرم مازلو هم سکس و نیاز به خورد و خوراک در کف هرم قرار داره. یعنی حتما باید ارضا بشه. گارد داشتن نسبت به سکس صحیح نیست یعنی اهمیتش از این جهت اشتباهه. اما از این جهت که یکی از اساسی ترین نیازهای ماست مهمه. به نظر من سکس توی زندگی زنا شویی امروزی ما که دارای تصوری مبهم نسبت به اون هستیم بیشتر از 33.33 درصدی که گفتی اهمیت داره. حرفت رو اگر توی جامعه ای مثل جوامع اروپایی زندگی میکردیم قبول داشتم. واسه همین میگم نسل جدید باید نوع نگاهش و چینج کنه سکس و به سر جای اصلیش برسونه...همون 33.33 باید باشه نه بیشتر..چون قبل از ازدواج ناشناخته است توی ازدواج مهم میشه دیگه!!!دلیل دیگه که نداره!!!! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه پسر بودم هيچوقت با همچين دختري ازدواج نميكردم.چون دنبال يه زن پايبند به زندگي و مادر نمونه واسه بچه هام ميگردم نه فقط رفع هوس... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خب این بخاطره وجود چیزیه به نام پرده ی بکارت در دخترها که قضیه س ک س رو در مورد اونها bold کرده. علاوه بر اون تفاوت های فیزیولوژیکی دیگه ای هم هست که باعث میشه روی دختر حساسیت بیشتری باشه. با حرفت تا حدودی موافقم. تعهد دو طرفه چیزی بوده که در طول سالیان سال به تعهد یک طرفه حتی بعد از ازدواج تبدیل شده. اما یه سوال میزان تحمل شهوت یا بهتر بگم میزان زمان رسیدن به شهوت در دختران بیشتر است یا پسرها؟ واسه دخترا متاسفانه دخترا عار میدونن بگن و فکر میکنن هر کی این حسو نداشته باشه بیماره تجربه نشون داده چه اینجا چه در غرب، زنی که خود را راحت در اختیار مردی قرار دهد،به بدترین شکل ممکن تحقیر میشه. یعنی مرد دیگه کاملا به چشم یک برده به او نگاه میکنه که هدفش فقط کامیابی رساندنه. من معتقدم،نباید با هر آدمی باشند،حالا ممکنه یک عشق واقعی پیش بیاد،اما بنا به دلایلی منجر به ازدواج نشه،اون از نظر من ایرادی نداره و راه برای جبران هست. موافقم من اگه پسر بودم هيچوقت با همچين دختري ازدواج نميكردم.چون دنبال يه زن پايبند به زندگي و مادر نمونه واسه بچه هام ميگردم نه فقط رفع هوس... اما من با نطرت مخالفم یکی میبینه تو طی یه اتفاق دچار این اتفاق میشه یکی میبینی بچه بوده بهش تجاوزر شده تو وبلاگی حونده بودم یه دختر تو بچگی بهش تجاوزر شده و بکارت نداره و حالا داره تاوان گناه نکرده رو پس میده بکارت مسخرترین چیزه ممکنه من با س ک س قبل ازدواج مخالفماا اما با بکارت مشکل دارم چون مثل استاندارد رو کالاها میمونه 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اما من با نطرت مخالفم یکی میبینه تو طی یه اتفاق دچار این اتفاق میشه یکی میبینی بچه بوده بهش تجاوزر شده تو وبلاگی حونده بودم یه دختر تو بچگی بهش تجاوزر شده و بکارت نداره و حالا داره تاوان گناه نکرده رو پس میده بکارت مسخرترین چیزه ممکنه من كه وارد جزئيات نشدم منظور من اون سري از دخترايي كه به رابطه ازاد و بدون اصول معتقدن.البته اگه قصد ازدواج نداشته باشه و دنبال يه همسر ايده ال نباشه و يكي مثل خودشو بخواد هيچ اشكالي نداره، 1 لینک به دیدگاه
s_e 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ هر کسی اگه می خواد در زندگی ارامش داشته باشه باید مثل ادم زندگی کنه بقیه اش مهم نیست پسری که قبل ازدواج همه کاری کرده نمیتونه از شریک اینده اش این انتظار رو داشته باشه اما کسی که تو خیلی موارد خودشو کنترل کرده میتونه انتظار داشته باشه دخترایی که میگن باکره بودن مهم نیست و اینا فکر نکنم خودشون بعد از ازدواج تحمل شنیدن اینکه شوهرشون چه کارایی کرده رو داشته باشن همینطور یه پسر تجربه ثابت کرده این بحثا بی نتیجه هست :icon_pf (34): در کل هر کس بره سراغ کسی که شبیه خودش فکر میکنه اینکه اینجا بحث کنید فایده نداره چون نظرات متفاوته همه هم میدونیم متفاوته اگه در حد نظر دادن باشه خوبه اما سوال و جواب و بحث بی فایده هست خودتونو خسته نکنید یه روز خوب میاد 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تجربه ثابت کرده این بحثا بی نتیجه هست در کل هر کس بره سراغ کسی که شبیه خودش فکر میکنه اینکه اینجا بحث کنید فایده نداره چون نظرات متفاوته همه هم میدونیم متفاوته اگه در حد نظر دادن باشه خوبه اما سوال و جواب و بحث بی فایده هست خودتونو خسته نکنید اما دوست من. من با شما در مورد عدم بحث در اینگونه موارد و موارد بیشمار دیگر موافق نیستم. شاید اصلا یک نتیجه ی کلی و قطعی گرفتن از این بحثا اشتباه باشه. به نظر من بحث های اینگونه بیشتر از انکه در گرفتن نتیجه ای قطعی سود و منفعت داشته باشد، همین که نحوه ی تفکر و شیوه ی بحث و نقد را به ما می آموزد قابل احترام است. ممنون. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ پسره رو ندیدم ولی دختره انچنان با داد و فریاد و گریه و التماس حرف میزد و مدام پشت سرهم می گفت عذابم نده قطع کنمثل روز روشن بود که دختره کارش گیر بود والا اینقدر اصرار نمی کرد خوب این طبیعیه. دختری که به هر ساز پسری برقصه،این میشه. تو دانشگاه ما هم این قضیه رخ داد،یکی از ترم اول با دختری دوست شد و به قول ازدواج،از ترم اول باهم رابطه داشتند. همیشه تو طول 8 ترم با هم بودند. اما روزهای آخر دانشگاه بود که دیدیم دختره تو یک کلاس گریه میکنه و پسره زد بیرون و دیگر هیچ..... پس برای کسیکه برای افکار شما ارزشی قائل نیست و تنها به فکر رابطه است،ارزشی قائل نباشید. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده