Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یکی هست که اینقد خوبه که به تنهایی جای 20% رو کامل گرفته ... مابقی برن به جهندم :girl_blush2: ... البته بلانسبت ... آخ آخ داری به درد افراطگرایی دچار میشی ها. مواظب باش. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شعور ملت در همین حده ... تو حرص نخور ... من که دلم از تو خیلی پر ترهما این وسط فقط قربانی خواسته های چیزی به اسم مرد می شیم :thumbsdownsmiley: مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! 6 نقل قول لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من به رابطه آزاد قبل ازدواج معتقدم چون حق طبیعی انسان هست که ازش بهره ببره این خرافات ایرانی هاست.... باید به همدیگر حق بدیم! ما داریم فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج می کنیم! و این به نظر من زیاد جالب نیست! مهم بعد ازواجه هر کسی میتونه خودش رو تغییر بده! ازدواج نکردن بهتر از اینکه فقط برای هوس ازدواج کنیم هستش... وقتی از فشار جنسی رهایی پیدا کنی فقط جاذبه عشق هست که تورو می کشونه اما باید توجه کنیم که فاحشه نشیم. بیش از اینها باید به فروید احترام بذاریم... 9 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! با اینکه قدمت فرهنگ 7000سالمون توی یونسکو ثبت شده اما دریغ از یه جو فرهنگ!!! الان هیچی نداریم..... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من به رابطه آزاد قبل ازدواج معتقدم چون حق طبیعی انسان هست که ازش بهره ببره این خرافات ایرانی هاست.... باید به همدیگر حق بدیم! ما داریم فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج می کنیم! و این به نظر من زیاد جالب نیست! مهم بعد ازواجه هر کسی میتونه خودش رو تغییر بده! ازدواج نکردن بهتر از اینکه فقط برای هوس ازدواج کنیم هستش... وقتی از فشار جنسی رهایی پیدا کنی فقط جاذبه عشق هست که تورو می کشونه اما باید توجه کنیم که فاحشه نشیم. بیش از اینها باید به فروید احترام بذاریم... داداش شدیدا مخالفم!!! شدیدا! تفکرت شبیه فردریش نیچه اس... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من کلا از 80% مردها متنفرم :thumbsdownsmiley:ماهرخ جون تو که وضعت خوبه من از ۹۰ درصدشون حالم به هم میخوره!! 4 نقل قول لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ !!!اون شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه! نه نه جان ... هر چی من می گم بگو چشم ... تو جای اولادمی ... آخ آخداری به درد افراطگرایی دچار میشی ها. مواظب باش. اومانیسم ... :JC_thinking: ... افراط گرایی ... نه بحث افراط گرایی نیست ... بحث اینکه هیچ مردی نمی تونی یک زن رو در ایران ذره ای درک کنه قد یه تارخ حقمونو خوردن تا دو کلمه حرف می زنیم یه انگ هم بهمون می زنن :thumbsdownsmiley: مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! باید همشونو جز یکی ریخت تو دریا ... بعد بشینیم غرق شدنشونو تماشا کنیم ... هی دست و پا بزنن ... هی ما کیف کنیم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ این تاپیک بوی خون میده!!!!!!!!!!!!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ داداش شدیدا مخالفم!!!شدیدا! تفکرت شبیه فردریش نیچه اس... آزادی بیان دوست عزیز! خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ من کلا از 80% مردها متنفرم :thumbsdownsmiley: ماهرخ جون تو که وضعت خوبه من از ۹۰ درصدشون حالم به هم میخوره!! لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آزادی بیان دوست عزیز!خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. نیچه هم مثل بقیه یه تختش کم بود از حرفایی که ضد زنها زده اصلا خوشم نمیاد :thumbsdownsmiley: باید در نطفه خفه می شد :viannen_38:... 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آزادی بیان دوست عزیز!خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. همچین فیلسوف هم نبود.... اما چه ربطی به آزادی بیان داشت؟؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نیچه هم مثل بقیه یه تختش کم بود از حرفایی که ضد زنها زده اصلا خوشم نمیاد :thumbsdownsmiley: باید در نطفه خفه می شد :viannen_38:... تشکر میشه خاله!!! دقیقا! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: کدوم اقتدار همش زور ... تحمیل ... اجبار ... تحقیر ... ما که اینجا مردی ندیدیم (البته جز یکی) :girl_blush2: 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند. یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نه نه جان ... هر چی من می گم بگو چشم ... تو جای اولادمی ... اومانیسم ... :JC_thinking: ... افراط گرایی ...نه بحث افراط گرایی نیست ... بحث اینکه هیچ مردی نمی تونی یک زن رو در ایران ذره ای درک کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3قد یه تارخ حقمونو خوردنتا دو کلمه حرف می زنیم یه انگ هم بهمون می زنن :thumbsdownsmiley:باید همشونو جز یکی ریخت تو دریا ... بعد بشینیم غرق شدنشونو تماشا کنیم ... هی دست و پا بزنن ... هی ما کیف کنیم :biggrin: بابا هامون رو هم نندازیم ممم چیزه خوشگلاشون رو هم نریزیم به درد میخورن :biggrin: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ کدوم اقتدار همش زور ... تحمیل ... اجبار ... تحقیر ... :icon_razz: ما که اینجا مردی ندیدیم (البته جز یکی) :girl_blush2: خاله نداشتیما!!!! یعنی شما الان عملا ما رو همرده ی گوشفند قرار دادی!!!!!!!!!! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اومانیسم چه ربطی داره به افراط گرایی!!!؟ یه سوال بپرسم؟؟؟ نگار و ماهرخ جواب بدن. شما برای چی آرایش میکنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند.یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... اون سپیده بنده خدا که باهام قهر کرد، جانی دپ هم یه مدت باهام لج افتاد....... اگه اقتدارم را باز نشون بدم، این دو تا هم باز باهام چپ میوفتن. مرد هم مرد های قدیم، از ما دیگه بخاری پا نمیشه......... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند.یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... ای بابا ... نسخه مونم که کردین کلا کل کل با دختر جماعت سر این مسائل بی فایدست ... چون تمام دختر ایرانی در بدترین شکل ممکن بردگی مدرن زندگی می کنن بابا هامون رو هم نندازیم ممم چیزه خوشگلاشون رو هم نریزیم به درد میخورن :biggrin: بابا ها باشن من همون یکی خودمو نگه می دارم ... مابقی رو بریزید :thumbsdownsmiley: خوشگلا هم مال تو دیگه ... مفتشم گرونه .... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .