رفتن به مطلب

دوست دارید اساتید دانشگاهتون چطور باشند؟

captain

ارسال های توصیه شده

یکی از اساتیدم که از لحاظ مرتبه ی استادی، استاد تمام هستند واقعا با دانشجوهاشون رفیقن. زندگی دانشگاهیمو مدیون ایشون هستم.

من هم استاد خوب داشتم.

استاد ترمودینامیکم را واقعا دوست داشتم،همیشه سر کلاس به من تیکه مینداخت..... :ws37:

یکبار به من گفت ملا لغتی !!!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
پس تو دنیای واقعی هم ملایی!

این استاد هم به من میگه حاجی یاتماز! :ws28:

اونجا آیت الله هستم،حالا تو انجمن حجت الاسلام میشم. :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کی به مرحله ی عظمی میرسی به امید خدا؟

بستگی به بصیرت شماها داره،که تا چه حد حاضر باشین،جانتون را در راه من فدا کنین.:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب دوستان دیگه نکاتی رو گفتن

بنظرم خوبه اساتید حداقل 30 سال رو داشته باشن

خیلی عذابه بری سری کلاسی که استاده هم سنته و کلی هم برات طاقچه بالا میزاره!! :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بستگی به بصیرت شماها داره،که تا چه حد حاضر باشین،جانتون را در راه من فدا کنین.:ws37:

4bhn7et.gif ای اسی آزاده، آماده ایم آماده!4bhn7et.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
4bhn7et.gif ای اسی آزاده، آماده ایم آماده!4bhn7et.gif

خیلی ممنونم،خیلی متشکر.

بفرمایید،بفرمایید لطفا.

انشالله،بفرمایید.

.

.

.

.

.

.

ببین تاپیک موضوعش چی بود،به کجا کشیده شد !!!!! :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من کلاس درس باید جوری باشه که دانشجوها برای چیزی جز جزوه و حضور غیاب در اون شرکت کنن...من تو کل دوران شیرین تحصیلم فقط یه کلاس بود که به خاطر این که واقعا چهار تا حرف درست درمون توش یاد میگرفتم حضور به موقع و پایدار داشتم توش...

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من مهمترین خصلتی که باید استاد داشته باشه اینه که وقتی که دانشجو از کلاسش میاد بیرون پر از انگیزه باشه:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظرم استاد در درجه اول باید به ظاهرش اهمیت بده و تمیز ومرتب باشه که وقتی بهش نگاه میکنی احساس بدی بهت نده.:ws37:

دوم اینکه اطلاعاتش به روز باشه...:w16:..و وقتی چیزیرو نمیدونه الکی اظهار نظر نکنه..:ws46:

تو رشته ما اساتید طبق سلیقشون نمره میدن..:w00:.. که این فاجعه ست.

تو تمام دوره تحصیلم فقط یک استاد سلیقه ای نمره نمیداد..

قضیه عقده هم توی اساتید و معلمای مدارس بیداد میکنه که انگار کاریش نمیشه کرد چون واگیر داره.:icon_pf (34):

و یکی از چیزهای مهم اینکه از جایگاهش سوء استفاده نکنه.:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب دوستان دیگه نکاتی رو گفتن

بنظرم خوبه اساتید حداقل 30 سال رو داشته باشن

خیلی عذابه بری سری کلاسی که استاده هم سنته و کلی هم برات طاقچه بالا میزاره!! :banel_smiley_4:

وا

خو 30 سالش باشه

بیچاره زحمت کشیده دیگه:banel_smiley_4:

تازه جوونا اطلاعاتشون اپ دیته:ws3:

به نظر من کلاس درس باید جوری باشه که دانشجوها برای چیزی جز جزوه و حضور غیاب در اون شرکت کنن...من تو کل دوران شیرین تحصیلم فقط یه کلاس بود که به خاطر این که واقعا چهار تا حرف درست درمون توش یاد میگرفتم حضور به موقع و پایدار داشتم توش...

به نظر من مهمترین خصلتی که باید استاد داشته باشه اینه که وقتی که دانشجو از کلاسش میاد بیرون پر از انگیزه باشه:w16:

بله ما یبار با انگیزه دزدین کیف استاد از کلاس دراومدیم:icon_redface: بعضیا خودشون انگیزه میدن دیگه ، هی میگن سوالای پایان ترمو از حالا نوشتم تو کیفمه:ws3: شیطونم همه جا هست ما رو وسوسه کرد:w00:

به نظرم استاد در درجه اول باید به ظاهرش اهمیت بده و تمیز ومرتب باشه که وقتی بهش نگاه میکنی احساس بدی بهت نده.:ws37:

دوم اینکه اطلاعاتش به روز باشه...:w16:..و وقتی چیزیرو نمیدونه الکی اظهار نظر نکنه..:ws46:

تو رشته ما اساتید طبق سلیقشون نمره میدن..:w00:.. که این فاجعه ست.

تو تمام دوره تحصیلم فقط یک استاد سلیقه ای نمره نمیداد..

قضیه عقده هم توی اساتید و معلمای مدارس بیداد میکنه که انگار کاریش نمیشه کرد چون واگیر داره.:icon_pf (34):

و یکی از چیزهای مهم اینکه از جایگاهش سوء استفاده نکنه.:ws3:

جایگاش سو استفاده نکنه یعنی چی:ws52: استاداتون خطرینااا:banel_smiley_52:استادای ما بد نمره میدن اما واقعا خوب درس میدن تو این 4 ترم یکی دو تا بودن که خوب درس ندادن بقیه خوب درس میدادن:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ايشششششششششش انقد بدم مياد دخترا آمار استادو در ميارن! آخر كلاسم كه صف ميكشن واس پاچه خواري! :icon_razz:

-----------------

راستي كاپيتان شما بعنوان يه استاد نمره اي رو براي پاچه خواري در نظر ميگيريد يا نه تاثيري نداره ؟!‌ :whistle: (راستشو بگيد لطفا :ws3:)

من خیلی از پاچه خواری بدم میاد. حتی اگه ببینم پاچه خواری زیاد باشه و تعداد زیاد باشه

تاثیر نمرات کلاسی رو توی نمره نهایی بیشتر میکنم تا بتونم بیشتر حالشون رو بگیرم.

من معتقدم دانشجو باید درس را قبل از ترک کلاس فهمیده باشه در غیر اینصورت یه جای کار (از طرف استاد یا دانشجو) می لنگه.

دانشجو حقشه درس رو بفهمه. بعد هم بره درس رو بخونه تا احتیاجی به پاچه خواری نداشته باشه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

تو کل تحصیلم تو دانشگاه یه استاد داشتم که بیشترین تلاش رو برا درس اون کردم

درس رو با پروژه یادمون داد به ازای هر پروژه بسته به میزان سختیش از 0/25 تا 2 بهمون میداد البته بعد کلی سوال پرسیدن از مون که اینجای کار رو چطور کار کردی چرا بجای فلان الگوریتم اینو بکار بردی و .....

از اون درس 17/75 گرفتم

کل هفته درگیر بودم گاهی صب میشد و من بدون اینکه چش روهم بزارم مستقیما از پشت کامپیوتر میرفتم کلاس

و از ساعت 10 تا 3 بعداز ظهر که کلاس اون درس بود تو سایت رو پروژه ام با بچه ها کار می کردیم

کلا از کلاسای تئوری از استادایی که باسلاید درس میدن خیلی بدم میاد احساس می کنم خیلی پیش پا افتاده درس میدن

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه من استاد بشم با دانشجو جماعت خوب برخورد میکنم به هیچ عنوان بش بی احترامی نمیکنم جو کلاسو جوری میکنم که همشون با تکتک سلولاشون با عشق درسو یاد بگیرن سر کلاس شوخی میکنم اما حرمت ها رو حفظ میکنم در کل میشم یه استاد دوس داشتنی

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دوس دارم اگه استاد شدم مثِ استاد ن.م بشم یعنی استادی که خیلی خیلی به رشته اش علاقمنده و خیلی خیلی دوس داره دانشجوهاش از کلاس پر برن بیرون و با اینکه خیلی جوونه ولی اصن به دانشجوهاش چه پسر چه دختر ،رو نمیده و خیلی خیلی اطلاعاتش قویه و خیلی خیلی زبانش خوبه و خیلی خیلی دوس داره مارو بیشتر به رشتمون علاقه مند کنه و در کل با عشق درس میده و وقتی درس میده اصلا به کتاب نگاه نمیکنه همینجوری حفظی برامون توضیح میده و....

و منم دوس دارم با عشق درس بدم چون اونجوری کلاسم خشک نیس و دانشجوهام برای درسم و کلاسم و من ارزش قائلن

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با تمامی استادام حال کردم همشون خارج از کشور بودن و اونطرفی!!! فقز یکی بود که شاگرد پرفسور گلنراقی از گنده های کنترل دنیا بود که سر کنترل اتوماتیک تو لیسانس خیلی اذیت کرد! البته استاد پروازی آمریکا بود! برگشت فرش قرمزی براش پهن کردم که ...

دوست داشتنی استادم یه دکتری بود که هم توکیو درس میداد هم ایران، چه سخت گیر بودا! اما باهاش رفیق شده بودم!...

استادی که من باهاشون بودم در حدی انسان بودند...

فقط آرزوم اینه یه روزی سر کلاس پرفسور گودرز احمدی بشینم...

هی...

• Like 2
لینک به دیدگاه

استاد باید با انصاف باشه به دانشجوش در طول ترم نگاه کنه و بعدش به زحمت خود دانشجو نمره بده نه زحمت مهندسان پشت صحنه.....

خدایش چندتا استاد داشتم تا حالا خیلی گل بودن حق و نا حق نکردن....

ولی یکیشون بود ترم قبل از خودم یکسال کوچکتر بود ولی نفر اول ارشد بود درس که میداد تستی و کنکوری باهامون کار میکرد حضور وغیابم براش مهم بود در آخرم نمرهشو به حق داد من که خیلی ازش چیز یاد گرفتم همیشه هم سر وقت سرکلاسش بودم ...

استادها باید این مدل باشند با انصاف و با اطلاعات خوش اخلاق و خوش برخورد جنسیتیم برخورد نکنه....

کلاسشم خشک نباشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید همه ما یه روز توی دانشگاه حد اقل یکبار یه فکری به ذهنمون رسیده باشه که ای کاش این استادمون این شکلی درس می داد یا اینجوری امتحان می گرفت و ...

البته هممون از ته دل دوست داشتیم که امتحان رو خیلی آسون بگیره و دست بالا تصحیح کنه و خوب نمره بده. سر کلاس هم حضور غیاب نکنه.

خارج از همه این شیطنت ها دوست دارید برای ارتقای کیفیت آموزش

اساتید چطور باشند و یا برخوردشون با دانشجو ها چطور باشه؟

:icon_gol::icon_gol:

به نظر من یه استاد اول از همه باید نحوه ی بیان خوبی داشته باشه

ینی استادایی هستن که فول از اطلاعاتن ولی قرت انتقالشون صفره این استاد از نظر من استاد نیست چون نمیتونه درست یاد بده

دوما اطلاعات بالا داشته باشه و مسلط بر اطلاعات خودش باشه

یه استاد باید نحوه ی بیان جذاب اشته باشه و کلاسش نباید خشک باشه بعضیا فک میکنن استاد باید دلقک سیار باشه در صورتی که اینجوری نیست و منظور من از خشک نبودن چیز دیگری هست ینی کلاسش یکنواخت نباشه و توانایی ایجاد دانشجو محوری رو د کلاس داشته باشه

آیتم دیگه اینه که بتونه دانشجو رو فعال بار بیاره و به وجد بیاره نه از درس زده بکندش

یه استاد خوب باید قانونمند باشه و برای دانشجوهاش قانون بذاره تا با رعایت اونا موفق بشن

استادایی که جزوه میگن یا از روی یه کتاب درس میدن کار خوبی نمیکنن استادا باید لپ مطالب رو برای دانشجو توضیح بدن و بقیه رو از دانشجو به صورت ارایه کردن کنفرانس با ویدیو پروژوکتور و... بخوان و یه جورایی قوانین علمی جویده شده رو تو دهن دانشجو نذاره بلکه ازش بخواد که قوانین رو خودش کشف کنه تو کلاسای عملی آزمایشگاهها یا به وسیله تحقیق در مقاطع فوف دیپلم و لیسانس و اما در ارشد یک دانشجو باید قادر باشه پروژه های جدیدی رو خودش آغاز کنه که متاسفانه در مملکت ما تازه در ارشد کارایی رو از دانشجو میخوان که باید در مقاطع قبلی میکرده

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...