p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اینترنت محیطی است مجازی که به ما این امکان رو داده که جامعه ای درست کنیم و توی اون زندگی کنیم . جامعه ی حال حاضر ما انجمن نواندیشانه با شهروندانی متفاوت و سلایق گوناگون ما اینجا باهم میخندیم و شوخی میکنیم. گاهی بحث میکنیم و گاهی هم خیلی جدی تر بحث میکنیم . این وسط بعضی وقت ها آمپر ها میزنه بالا و باعث میشه که بین دو شهروند کدورت پیش بیاد ..... این جامعه که ما توش زندگی میکنیم خودش یه تمرینه برای اختلاف داشتن اما مهربون بودن من از همه دوستانم میخوام بیان اینجا و اسم هر کسی رو که باهاش کدورتی داشتن یا ناراحتی بینشون وجود داشته ببرن و ازش معذرت خواهی کنن. بهتون قول میدم اگر معذرت خواهی کنین ازتون هیچی کم نمیشه من از سه شهردار دار عزیز شقایق و مریم و پیانیست خواهش میکنم بذارن این تاپیک تو همین تالار بمونه اول از همه خودم شروع میکنم . من دو شهردار رو به نام های مریم و شقایق کمی اذیت کردم . ازشون معذرت میخوام و قول میدم که سعیمو بکنم تا شهروند خوبی باشم من از دو دوست عزیزم Essi و sefid barfi هم معذرت می خوام که باعث ناراحتی شون شدم و قول میدم همه ی تلاشمو بکنم تا بر اعصابم تسلط بیشتری داشته باشم دوستانم شروع کنید>>>>>>>>>>>>>> :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 28 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من فکر نمی کنم کسی از دستم ناراحت باشه در حال حاضر...اگه هست و من نمی دونم معذرت میخوام... 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ منم مثل کتی اما اگر کسی ناراحته بیاد بهم بگه تا از دلش درامم و از همه کسانی که اذییتشون کردم عذر میخوام 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :mrsbeasley::mrsbeasley: سال که نو میشه،دل هم باید نو بشه.خواهش میکنم اگر فلوید لکه ای در قلب پاک شما انداخته،هنگام خونه تکونی ، پاکش کنید. 16 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من چند وقت پيش رهاجونو ناراحت كردم ازش معذرت خواستم ولي باز هم اينجا ازش معذرت خواهي ميكنم اجي رهاااااا منو ببخش حالا اگه كسي ديگه هست كه ناراحتش كردمو نميدونم بهم بگه 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ احتمالش هست کسانی باشن، که از دستم رنجیدن ... همینجا ازشون معذرت می خوام ... 14 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اول از همه از خودم عذر میخوامخیلی خودمو اذیت کردم بعد از کل انجمن عذر میخوام من متاسفم که اونقد که باید توی تاپیک علمی فعالیت نکردم 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ کسایی که از من دلخورند اعلام کنند نمیدونم کیان :JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ کسایی که از من دلخورند اعلام کنند نمیدونم کیان :JC_thinking: من از دستت خیلی ناراحتم:w00:ده بچه بد:w00::w00: 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من از دست يكي ناراحتم...خيلي... ولي نيميدونم كسي از من ناراحت هست يا نه!!! كي ناراحته...دستش بالا! 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من تا جایی که یادم میاد فکر نمی کنم باعث رنجش کسی شده باشم اگر غیر از اینه و کسی از دستم دلخوره بگه امیدوارم بتونم از دلش در بیارم ____________________________ در مورد خودم هم از دست 3 نفر ناراحتم اما به هیچ عنوان نمی تونم دلم رو باهاشون صاف کنم و ببخشمشون . 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من تا جایی که یادم میاد فکر نمی کنم باعث رنجش کسی شده باشم اگر غیر از اینه و کسی از دستم دلخوره بگه امیدوارم بتونم از دلش در بیارم ____________________________ در مورد خودم هم از دست 3 نفر ناراحتم اما به هیچ عنوان نمی تونم دلم رو باهاشون صاف کنم و ببخشمشون . مهم نیس اون سه نفرم تورو نمی بخشن خب اگه تو اون سه نفر یکیش منم مهم نیست بزار تا سال 2000 شمسی همین جوری باشه 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مهم نیساون سه نفرم تورو نمی بخشن خب اگه تو اون سه نفر یکیش منم مهم نیست بزار تا سال 2000 شمسی همین جوری باشه چرا فکر کردین این قدر برای من حائز اهمیتین که بخوام در مورد شما نظر بدم !!!! خوبه که هنوز هم توی توهم زندگی می کنی شما در ضمن بهتره به جای دیگران هم نظر ندین . 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من که خیلی ها رو رنجانده ام. تا جاییکه یک عده کارشان به فحش ناموسی به من در خفا و علنا کشیده. الان هم فکر کنم یک 63 درصدی از کاربرها از من کینه دارند. معمولا کسانیکه با من لج هستند در این گروه های زیر هستند: 1- خانم های طرفدار فمنیسم. 2- آقایان روشنفکر طرفدار پیاده شدن فرهنگ غرب در ایران. 3- مذهبیون علاقمند به ارزش های دینشون. پس عملا فکر نکنم کسی با من بمونه،به غیر از رفقای استنلی......... من که از تمامی این گروه ها معذرت میخوام،ولی من هرگز به هیچکدامشان حتی در دلم هم توهین نکرده ام. موفق و موید باشید. 19 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فکر کردین این قدر برای من حائز اهمیتین که بخوام در مورد شما نظر بدم !!!!خوبه که هنوز هم توی توهم زندگی می کنی شما در ضمن بهتره به جای دیگران هم نظر ندین . بی ادب من شوخی کردم بیخیال... 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ موضوع دعوا: اولین جلسه ی کلاس بود، استاد اسامی بچه ها را یکی یکی می خواند، رسید به اسم «سپیده». شخص مورد نظر را که پیدا کرد پرسید: واسه چی سپیده؟ دختر جواب داد: واسه اینکه سپیده دم به دنیا اومدم ! برادر اهل دلی از ته کلاس گفت: خوبه اون روز شب نبوده وگرنه میشده شبانه !!! نه بابا من که با سپیده خانوم خیلی شوخی کردم هروقتم کردم اینجوری قاطی کرده اینگده حال میده من مظلومانه جوابشو نمیدم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بی ادب من شوخی کردم بیخیال... فکر نمی کنم من دیگه شوخی با شما داشته باشم بی ادب ؟ بلاخره کمال هم نشین در من اثر کرد (یکی گفتی یکی خوردی ) در ضمن شما که دیگه آگاهی بی خیالی کلا توی ذات منه شما هم بی خیالی طی کن این جوری خیلی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ فکر نمی کنم من دیگه شوخی با شما داشته باشم بی ادب ؟ بلاخره کمال هم نشین در من اثر کرد (یکی گفتی یکی خوردی ) در ضمن شما که دیگه آگاهی بی خیالی کلا توی ذات منه شما هم بی خیالی طی کن این جوری خیلی بهتره من آگهی ندارم مگه نمیگویی توهم فانتزی دارم الان یکی دیگه ام گفتم اونم برو جواب بده 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها این جا قراره محلی واسه آشتی و از دل در آوردن باشه به خدا... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده