Ehsan 112349 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 اصلا با تو نبودم!میخوای اسم ببرم برات! با کسیم رو دربایستی ندارم! ;) بله،بگید،بگید،بگید...... 6
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 چرا آبروی یک کاربر را میخوای ببری بگو ببینم حالا کیا هستن ؟؟؟ فضول درد گرفتم...یعنی این چهر نفر خوشبخت که نامشان اعلام میشه کیه..کیـــــــــــــه؟؟؟ 2
danielo 15240 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 خوب این چه ربطی به جهان سومی بودن داشت ؟! چون تو جهان سوم فقط این اتفاق میوفته 6
EOS 14529 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 چون تو جهان سوم فقط این اتفاق میوفته که برای مصالحه بحث بشه ؟! تاپیک ، تاپیک رفع کدورت بود دیگه ... برای رفع کدورت هم معمولا بر سر موضوعی که باعث ناراحتی دو طرف شده بحث صورت می گیره حالا یا این بحث نتیجه داره یا خیر تا جایی که من می دونم همه جای دنیا به این صورته .... . 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 اممممممممم من فک کنم باید از مهدی معذرت خواهی کنم گاهی خیلی اذیتش کردم 1
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 بابـــــــــــا بحث دیگه سر چیه ؟؟ هنوز بیخیال نشدین سپیده جان من جهان سوم عزیز بیخیال این حرفها جدا بدون شوخی من از سپیده معذرت خواستم گلم بهش دادم، دوستان(danielo)دو بهم زن :1238:تموم شد عین جهان اولی ها ما رفع کدورت کردیم تا کور شه چشم حسود...(شوخی کردم حالا به این دوستمم بر میخوره میاد میگه حسود خودتی جهان سومی عقب مونده) ... بیا بگو ....بگو دیگه ...منتظرما 1
danielo 15240 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 بابـــــــــــا بحث دیگه سر چیه ؟؟هنوز بیخیال نشدین سپیده جان من جهان سوم عزیز بیخیال این حرفها جدا بدون شوخی من از سپیده معذرت خواستم گلم بهش دادم، دوستان(danielo)دو بهم زن :1238:تموم شد عین جهان اولی ها ما رفع کدورت کردیم تا کور شه چشم حسود...(شوخی کردم حالا به این دوستمم بر میخوره میاد میگه حسود خودتی جهان سومی عقب مونده) ... بیا بگو ....بگو دیگه ...منتظرما :icon_gol::icon_gol: 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 به تعداد کسانیکه از من متنفر شده اند،باز هم افزوده شد...... کم کم دارم به این نتیجه میرسم که دیگر با هیچکس شوخی نکنم.....
terajedi21 2134 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 کم کم دارم به این نتیجه میرسم که دیگر با هیچکس شوخی نکنم..... احسنت لااقل شما یه نتیجه گیری کردی! 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 من غیر چن نفر از هیشکی متنفر نیستم همتونو بخشیدم کیا هستند آن چند نفر،شفاف سازی کنید لطفا..... انتهای ساله ها.
mohsen 88 10106 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 من خدا رو شكر از كسي بدي نديدم.از هيشكي هم دلخور نيستم الا خودم......سال خوبي داشتم اما كارهايي كردم كه شايد اگه نميكردم بهتر بود و كارهايي نكردم كه اگه ميكردم حتما" بهتر بود. 4
danielo 15240 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 من در انجمن با کسی مشکل ندارم .غیر از 2 نفر که نمیتونم تحملش کنیم. یکی بیتاب که البته ازش متنفر نیستم.ا البته یک نفر دیگه هست که همتون میدونید کی هست و وارد جزئیات نمیشم. در ضمن از همه بچه های باشگاه معذرت میخوام .اگر پستی از من بود که باعث ناراحتی افراد شد.معذرت میخوام. اگر پست مذهبی دادم که باعث ازار کاربران سایت شد.باز هم ازشون معذرت میخوام. در کل از کاربرهایی که از دست من حتی یک کوچولو ناراحت شدند ازشون میخوام که به من بگند تا ازشون معذرت بخوام.شرمنده همشون هستم و دست همشون را میبوسم. به قول معروف مستی و راستی 7
مجيد 56 856 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 من كه تازه وارد انجمن شدم و اگه حرفي زدم كه دوستان ناراحت شدن معذرت ميخوام در ضمن چون با آقا داريوش و محسن88 همكار هستم ممكن هستش كاري كرده باشم كه همكارام از من دلگير باشن كه از اينجا ازشون عذر ميخوام و براي تمام بچه هاي انجمن آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگيشون از خداوند خواستارم 7
AFARIN 7196 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من كه هيچ چيزي از هيچ كسي به دل نميگيرم و نگرفته م، اميدوارم متقابلاً هم همينطور باشه، و كسي رو نرنجونده باشم، كه اگر اينطور بوده باشه، مطمئناً ناخواسته بوده، و همينجا عذر ميخوام؛ و منت ميذارن اگه به خودم بگن كه هم از دلشون دربيارم و هم رفتارمو اصلاح كنم و ديگه تكرارش نكنم... سال خوبي داشته باشيد 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از هیچکی متنفر نیستم و ناراحت نیستم و اگرم شده باشم فرداش فراموشش کردم و ...تِمــــــــام!:smiley (18): ولی هرکسی از دستم ناراحت شده...بدونه از قصد نبوده و من ازش معذرت میخوام و ممنون میشم به خودم بگه تا رسما عذرخواهی کنم و دیگه اون کارو نکنم 6
Ehsan 112349 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از هیچکی متنفر نیستم و ناراحت نیستم و اگرم شده باشم فرداش فراموشش کردم و ...تِمــــــــام!:smiley (18):ولی هرکسی از دستم ناراحت شده...بدونه از قصد نبوده و من ازش معذرت میخوام و ممنون میشم به خودم بگه تا رسما عذرخواهی کنم و دیگه اون کارو نکنم من از دستت خیلی ناراحتم. بگو اشتباه کردم،منو ببخش سرورم....... 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری