peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان تواین تاپیک بدترین اشنباهی که در سال گذشته انجام دادین رو بگین اشتباه من این بود که فرصت درس خوندن مجدد بهم دست داد اما دیر اقدام کردم شما چی؟ 20 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از بزرگترین فرصتهای زندگیمو از دست دادم 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ باید رشته ام را مهندسی پزشکی صنعتی شریف میزدم که نزدم...... 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباه بزرگ و شاخصی نداشتم که به خاطرش افسوس بخورم.شایدم یادن نیست :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباهی نداشتم ک ازش پشیمون باشم 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ اعتماد بیجا:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ گذشته ها گذشته باید به فکر سال جدید بود که اولا اونا رو تکرار نکنیم دوما دیگه حواسمون جمع باشه تا اشتباه نکنیم 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ یه ساعت صبح زودتر میرسیدم واسه اخرین بار میدیدمش 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان تواین تاپیک بدترین اشنباهی که در سال گذشته انجام دادین رو بگین اشتباه من این بود که فرصت درس خوندن مجدد بهم دست داد اما دیر اقدام کردم شما چی؟ فیزیکمو خوب نخوندم 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ با خيليا زيادي صميمي شدم...پشيمونم شديد! 8 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ فیزیکمو خوب نخوندم اوه ... یاد حسابانم افتادم :icon_pf (34): 0 البته خوب خوندم ولی ... ) 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباه كردم ..................فرصتيهاي زيادي رو از دست دادم به حرفاي نا به جاي ديگران گوش دادم فرصت ادامه تحصيل رو از دست دادم صبر نكردم .................... سخن حضرت علي (ع) فرصت ها همانند ابرها در گذرند كه متاسفانه من تمامي فرصت هام رو از دست دادم 9 لینک به دیدگاه
tanhatarin_asb-3 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباهم این بود که به یکی علافمند شدم ولی ارزششو نداشت و ممکنه تا سالهای آینده هم اثرات بد و سایه شومش تو زندگیم بیفته 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباه خاصی نداشتم... اما اعتماده زیاد و صبره کم بدترین اشتباهات میشه گفت 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباهِ اونچنانی نداشتم که بخوام پشیمون شم....ولی کاش بهش میگفتم نه و کار به اینجا نمیکشید و هم اینکه اینقد بیخودی اعتماد نکنم 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباهِ اونچنانی نداشتم که بخوام پشیمون شم....ولی کاش بهش میگفتم نه و کار به اینجا نمیکشید و هم اینکه اینقد بیخودی اعتماد نکنم دخترا همیشه با گفتن نه.. ضربه میخورن اما به نظرم یکی دوبار شکسته اینجوری بد نباشه... بالاخره یه روزی باید یاد بگیریم 6 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از بزرگترین فرصتهای زندگیمو از دست دادم منظورت اون پیشنهاد من بود؟ 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباهم این بود که به یکی علافمند شدم ولی ارزششو نداشت و ممکنه تا سالهای آینده هم اثرات بد و سایه شومش تو زندگیم بیفته عیبی نداره ابجی حالا خودت ناراحت نکن زنگی همین درده سر ها رو داره (در ضمن درس عبرت یادت نره) 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من از اینکه به این ددنیا اومدم خیلی ناراحت و پشیمونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده