حـامد 584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فرناز دلم گرفت خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا یادش بخیر دوستا جمع بودیم ولی خب ستاره بود که میرفت در قعر شب در قبر 8 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فرناز دلم گرفت خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا یادش بخیر دوستا جمع بودیم ولی خب ستاره بود که میرفت در قعر شب در قبر سلام حامد جان (همکار مدیر سابق میم شیمی) یاد ایام قدیم بخیر اگر بخوام از دوستان یاد کنم به اندازۀ یک انجمن اسم به یادم میاد. کسانی که الان فقط خاطراتشون مونده. و... کسانی که قدر این دوستی ها رو ندونستن و از میون بردنش هر جا هستن در پناه یکتا باشن. 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بابا دلمون گرفت خوووووووووووو یکم بگین شاد شیم اقلا 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ داشتیم ترین ها رو میگفتیم ..خووووووووووووب؟ اهاااااااااااا حالا بیااااااااااااااااااا:w14::w14::Laie_28::Laie_28::w31::w31: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ببشید اسپم شد....... ولی برای تغییر جو مجبور شدم....شرمندم:w554::w554: 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام حامد جان (همکار مدیر سابق میم شیمی) یاد ایام قدیم بخیر اگر بخوام از دوستان یاد کنم به اندازۀ یک انجمن اسم به یادم میاد. کسانی که الان فقط خاطراتشون مونده. و... کسانی که قدر این دوستی ها رو ندونستن و از میون بردنش هر جا هستن در پناه یکتا باشن. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن آرش-danielo-اسی بهترین مدیر انجمن mahnaz.d-spow-shadmehrbaz با اخلاق ترین کاربران انجمن شقایق-spow با دانش ترین کاربر انجمن waffen بهترین مدیران بازنشسته Iman-emperatour----pasha محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته سمندون زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته ستیییییییییییییییییییییsetia خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته بیتا!! 18 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن : آذر گلی خبیثم (niaz )، پرتو عزیز ( partow ) و شیخ الشیوخ (sheikh.m737) و خیلی های دیگه...آخه چرا فقط 3 تا ... بهترین مدیر انجمن : حمید ( CodePlus ) ، امیر رضا ( sarbaz121 ) و ایلیا ( چکاوکـــــــــ ) و ... با اخلاق ترین کاربران انجمن : هدا گلی ( from_hell ) ، یوحنا گلی (yuhana ) و راحله گلی ( rahele_s ) با دانش ترین کاربر انجمن : سجاد ( s.f) ، بهنام ( chame ) و محمد مهدی ( Neutron ) بهترین مدیران بازنشسته : مینا گلی ( دخترک شهرساز ) ، ابراهیم ( ebrahim heidari ) و علی اکبر ( pesar-mashhadi ) محبوبترین کاربر انجمن : متین (delnavaz ) ، اسی ( Essi ) ، رضا ( RezaMTJAME ) زیباترین دختر انجمن : همشون خوشتیپ ترین پسر انجمن : هیچ کدومشون ( شوخی میکنم همشون خوش تیپ هستن ) سه تا خیلی کم بوددددد.... 21 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) خودم و خودتون بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند )همشون با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر )خودم و خودتون با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر )خودم و خودتون بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش )همشون محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشتهخودم و خودشون زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشتهخودم و خودشون خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته همشون :ws3: 14 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن: آرش...سارا افشار...waffen بهترین مدیر انجمن : Aminnepo...spow...shadmehrbaz با اخلاق ترین کاربران انجمن : mohsen88... rezamtjame...pianist با دانش ترین کاربر انجمن: Hosein.T...waffen...spow بهترین مدیران بازنشسته: هوتن محبوبترین کاربر انجمن : میلاد...سمندون...Essi :rose: 23 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن : partow rezanassimi pooran.mehr بهترین مدیر انجمن : mahnaz.d sarbaz121 FrnzT با اخلاق ترین کاربران انجمن : Mohammad.A sarbaz121 RezaMTJAME با دانش ترین کاربر انجمن : CodePlus Nightingale RezaMTJAME بهترین مدیران بازنشسته : دخترک شهرساز Mohammad.A yuhana محبوبترین کاربر انجمن : mahnaz.d زیباترین دختر انجمن : نداریم خوشتیپ ترین پسر انجمن : همشون ( شوخی میکنم همشون خوش تیپ هستن ) 25 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ 3 نفر خیلی کمه........... خیلیا خوب بودن سخته انتخاب........... بهترین کاربر انجمن : خیلی سخته.............. بهترین مدیر انجمن : aminnepo , سمندون ، شقایق........... با اخلاق ترین کاربران انجمن دخترک شهرساز ، rezamtjame ، mohammad.a............ با دانش ترین کاربر انجمن : samyar , chame , spow............. بهترین مدیران بازنشسته : دخترک شهرساز ، mohammad.a, fanus............. محبوبترین کاربر انجمن زیباترین دختر انجمن خوشتیپ ترین پسر انجمن 22 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن shikh.m737 بهترین مدیر انجمن mahnaz.d- با اخلاق ترین کاربران انجمن mahshad-farzaneh.y با دانش ترین کاربر انجمن oh oh oh shisk.m737-angel-angel-Notrun بهترین مدیران بازنشسته MOHAMAD.A محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته وحید هیپوداموس دیگه زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته ها مگه زیبا هم داشتن!!!!! حالا با ارفاق mini خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته پسر بد تیپم مگه داریم تو انجمن؟ همشون یه پا الن...... 16 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یه ترین دیگه دوگانه سوز ترین کاربر انجمن: mini 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ویرایش شد .... پست شماره 13.....:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ با سلام و درود خدمت تمام دوستان خودم که در این نظر سنجی شرکت کردید... نمی دانم آیا دوستان باز دارند اشتباهات را مکررند تکرار می کنند ... این که شما در نظر سنجی این قسمت قصد دارید بهترین ها را از میان اعضا انتخاب کنید کاری درست و منطقی هست .. ولی آیا این کار شما به نتیجه خواهد رسید ... عده ی زیادی از دوستان تلاش های خیلی از مدیران و کاربران را نمی بینند و تنها بنا بر دوستی ها و احیانا روابط خوبی که با آن کاربر یا مدیر دارند به آن رای می دهند.( من نام کسی را نمی برم چون قصد جسارت به کسی را ندارم.) متاسفانه در این قضایا دارد این طور برخورد می شود ... لطفا بیشتر در تصمیماتتان دقت فرمایید ... چون تبعات منفی چنین نظر سنجی هایی را بعد ها مشاهده کردید موفق باشید... من عناوین زیر را به هیچ وجه قبول ندارم .... چون ممکنه کسی را انتخاب کنم که واقعا حقش نبوده و کسی را نگم که حقش نیوده .. ما و اکثر کسانی که رای دادیم اشراف کافی به انجمن نداریم که صلاحیت رای دادن داشته باشیم . موفق باشید. بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ با سلام و درود خدمت تمام دوستان خودم که در این نظر سنجی شرکت کردید... نمی دانم آیا دوستان باز دارند اشتباهات را مکررند تکرار می کنند ... این که شما در نظر سنجی این قسمت قصد دارید بهترین ها را از میان اعضا انتخاب کنید کاری درست و منطقی هست .. ولی آیا این کار شما به نتیجه خواهد رسید ... عده ی زیادی از دوستان تلاش های خیلی از مدیران و کاربران را نمی بینند و تنها بنا بر دوستی ها و احیانا روابط خوبی که با آن کاربر یا مدیر دارند به آن رای می دهند.( من نام کسی را نمی برم چون قصد جسارت به کسی را ندارم.) متاسفانه در این قضایا دارد این طور برخورد می شود ... لطفا بیشتر در تصمیماتتان دقت فرمایید ... چون تبعات منفی چنین نظر سنجی هایی را بعد ها مشاهده کردید موفق باشید... من عناوین زیر را به هیچ وجه قبول ندارم .... چون ممکنه کسی را انتخاب کنم که واقعا حقش نبوده و کسی را نگم که حقش نیوده .. ما و اکثر کسانی که رای دادیم اشراف کافی به انجمن نداریم که صلاحیت رای دادن داشته باشیم . موفق باشید. بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) خیلی جدی به قضیه نگاه میکنی. چیزیم هست که تو هر انجمنی هستش. جوابی که واسه این موضوع داده شده رو اشاره میکنم: پیمان جان صد در صد هر کسی که رای میده به کسانی که بیشتر با اونها رابطه داره رای میده.من خودم با بیشتر مدیران و کاربران در ارتباطم و زمانی که میخواستم رای بدم به افرادی که این اواخر بیشتر در ذهنم بود رای دادم. مسلما با انتخاب سه نفر حق مطلب ادا نمیشه و شرایط موضوع ایجاب میکنه که با محدودیت بیشتری برگزار بشه. با این حال رای شما نشون میده که نظر شما نسبت به دوستانتو چگونه ست. شاید این موضوع اصلا برنده ای نداشته باشه . فقط بهانه ای میشه برای اینکه بتونیم از دوستانمون یاد کنیم. 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا من میگم چرا هیشکی ب من رای ندادا ... واسه همینه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی جدی به قضیه نگاه میکنی. چیزیم هست که تو هر انجمنی هستش. جوابی که واسه این موضوع داده شده رو اشاره میکنم: این جواب هم دیدم ... جالبه ... اگرم باز سعی در توجیه دارید من سکوت می کنم... من شخصا دیدم کسانی که واقعا زحمت کشیدند دارند نادیده گرفته می شوند. جالبه .. بازهم جالبه ... اگر قصد شما ارتقا هست ادامه دهید . و حتی اگر انگیزه باشد. تصور این که این نظر سنجی واقع بینانه باشد کاملا عبس هست چون متاسفانه دوستی ها و روابط بر این نظر سنجی تاثیر مستقیم دارند. با این حال این را هم اشاره کنم این نظر سنجی در آن جا هم تبعات خاص خودش را داشته ... و همواره تا مدتی بعد از این نظر سنجی تبعات آن تالار را تحت تاثیر قرار می دهد... مطمئن باشید عده ای از مدیران با این نظر سنجی بی انگیزه می شوند.. اگر به فکر انجمن هستید بیشتر دقت داشته باشید. با این حال شما مختارید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ این جواب هم دیدم ... جالبه ... اگرم باز سعی در توجیه دارید من سکوت می کنم... من شخصا دیدم کسانی که واقعا زحمت کشیدند دارند نادیده گرفته می شوند. جالبه .. بازهم جالبه ... اگر قصد شما ارتقا هست ادامه دهید . و حتی اگر انگیزه باشد. تصور این که این نظر سنجی واقع بینانه باشد کاملا عبس هست چون متاسفانه دوستی ها و روابط بر این نظر سنجی تاثیر مستقیم دارند. با این حال این را هم اشباه کنم این نظر سنجی در آن جا هم تبعات خاص خودش را داشته ... و همواره تا مدتی بعد از این نظر سنجی تبعات آن تالار را تحت تاثیر قرار می دهد... مطمئن باشید عده ای از مدیران با این نظر سنجی بی انگیزه می شوند.. اگر به فکر انجمن هستید بیشتر دقت داشته باشید. با این حال شما مختارید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده