peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.مثلا میگن یکی تکیه کلامش« خوب»هست!انتهای حرفش میپرسه«خوب؟»وامثال این.شما هم حتما بین دوستانتون دارید کسی که تکیه کلام داشته باشه؟این تاپیک رو زدم هرکی کسی رومیشناسه که تکیه کلام داره،البته با حفظ احترام وشأن ومنزلت طرف،بدون اینکه به کسی بربخوره اینجا مطرح کنه.فکرکنم بحث جالبی بشه.البته اگه دوستان لطف کنندواسپم نکنند!!!!!!:w72::w72::w72: 21 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ دوست عزیز قبلا هم در اطلاعیه ها ذکر شده که در بخش گفتگوی ویژه تاپیک نزنید لطفا همکاری کنید... 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم تكه كلامم اين دو تاست درسته اي بابا 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم تكه كلامم اين دو تاستدرسته اي بابا :w72::w72::w72: 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم به شخصه کلمه مثلا رو زیاد به کار میبرم 9 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم به شخصه کلمه مثلا رو زیاد به کار میبرم هم تکه کلامی منی پس خیلی هم بدم میامد.قبلا خیلی بودم.الان نمیدونم چی شد 2 سالی از بین رفته یا خیلی کم میگم الان تیکه کلام شده عزیز من. 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ "خب که چی؟" "هان- هان-آهااااااااااااااان" "هوم؟" آخر جمله ها "خب؟" "بری تو بهشت" 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من تیکم میدونی ,نه باباااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خودم : بترکی بلو بابا دیگه چه خبر؟! عجببببب استفاده از آواهاییی مثل " امممممم" 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ این" قاعدتا" از دهن نمیفته... خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده... 11 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اینم به نیابت از سمندون مینویسم : "پیشته بابا" !! 8 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ منم هی میگم : راستی.................... خب....................... برووووووووووو..............= راست میگی؟ .......... میدونی؟.................. بعد.............. دیگه................ الان 2ماهی هم هست که هی میگم : همه چی آرومهههههههههههه............. 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تکیه کلام من کچل بود بعد یه مدت که در مواقع ناجور گفتم به این نتیجه رسیدم که ترکش کنم 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.docx کپی پیست ؟ خب .......Hmmmmmmmm ...........فاجعه ............. همینا یادم میاد 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ این" قاعدتا" از دهن نمیفته... خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده...[خوب آره قاعدتا! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ تکیه کلام من کچل بود بعد یه مدت که در مواقع ناجور گفتم به این نتیجه رسیدم که ترکش کنم 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ به همه میگفتم آشنا غریبه یه بارم مهمون داشتیم که یه نی نی داشتن موهای نی نی شون در نیومده بود مامانشم خیلی سر این موضوع حساس بود هی میگفت چرا دخترم مو نداره چرا دخترم کچله؟؟ از در که اومدن تو من پریدم جلو به نی نیه گفتم کچل بیا بغلم 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من کلا مثال زیاد میزنم مثلا ...مثلا... یکی از پسرای کلاس ما عادت داشت هی میگفت گویا یه بار قرار بود ترجمهی یه چیزی رو تو کلاس زبان عمومی بیاره 2 ساعت گشت استاد بالا سرش بود آخر گفت استاد گویا نیست کلاس ینی رفت رو هوا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده