رفتن به مطلب

سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.docx

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.مثلا میگن یکی تکیه کلامش« خوب»هست!انتهای حرفش میپرسه«خوب؟»وامثال این.شما هم حتما بین دوستانتون دارید کسی که تکیه کلام داشته باشه؟این تاپیک رو زدم هرکی کسی رومیشناسه که تکیه کلام داره،البته با حفظ احترام وشأن ومنزلت طرف،بدون اینکه به کسی بربخوره اینجا مطرح کنه.فکرکنم بحث جالبی بشه.البته اگه دوستان لطف کنندواسپم نکنند!!!!!!:w72::w72::w72:

• Like 21
لینک به دیدگاه
من خودم به شخصه کلمه مثلا رو زیاد به کار میبرم:ws3:

هم تکه کلامی منی پس

خیلی هم بدم میامد.قبلا خیلی بودم.الان نمیدونم چی شد 2 سالی از بین رفته یا خیلی کم میگم

الان تیکه کلام شده عزیز من.

• Like 9
لینک به دیدگاه

این" قاعدتا" از دهن نمیفته...

خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده...:ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم هی میگم :

راستی.................... خب....................... برووووووووووو..............= راست میگی؟ ..........

میدونی؟.................. بعد.............. دیگه................

الان 2ماهی هم هست که هی میگم : همه چی آرومهههههههههههه.............

• Like 6
لینک به دیدگاه
این" قاعدتا" از دهن نمیفته...

خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده...:ws3:[خوب آره قاعدتا!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

به همه میگفتم :ws3: آشنا غریبه :ws3:

یه بارم مهمون داشتیم که یه نی نی داشتن موهای نی نی شون در نیومده بود مامانشم خیلی سر این موضوع حساس بود هی میگفت چرا دخترم مو نداره چرا دخترم کچله؟؟

از در که اومدن تو من پریدم جلو به نی نیه گفتم

کچل بیا بغلم :ws3::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من کلا مثال زیاد میزنم

مثلا ...مثلا...

یکی از پسرای کلاس ما عادت داشت هی میگفت گویا

یه بار قرار بود ترجمهی یه چیزی رو تو کلاس زبان عمومی بیاره 2 ساعت گشت استاد بالا سرش بود آخر گفت استاد گویا نیست

کلاس ینی رفت رو هوا:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...