peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.مثلا میگن یکی تکیه کلامش« خوب»هست!انتهای حرفش میپرسه«خوب؟»وامثال این.شما هم حتما بین دوستانتون دارید کسی که تکیه کلام داشته باشه؟این تاپیک رو زدم هرکی کسی رومیشناسه که تکیه کلام داره،البته با حفظ احترام وشأن ومنزلت طرف،بدون اینکه به کسی بربخوره اینجا مطرح کنه.فکرکنم بحث جالبی بشه.البته اگه دوستان لطف کنندواسپم نکنند!!!!!!:w72::w72::w72: 21
pianist 31130 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 دوست عزیز قبلا هم در اطلاعیه ها ذکر شده که در بخش گفتگوی ویژه تاپیک نزنید لطفا همکاری کنید... 10
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 من خودم تكه كلامم اين دو تاستدرسته اي بابا :w72::w72::w72: 5
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 من خودم به شخصه کلمه مثلا رو زیاد به کار میبرم 9
danielo 15240 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 من خودم به شخصه کلمه مثلا رو زیاد به کار میبرم هم تکه کلامی منی پس خیلی هم بدم میامد.قبلا خیلی بودم.الان نمیدونم چی شد 2 سالی از بین رفته یا خیلی کم میگم الان تیکه کلام شده عزیز من. 9
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 "خب که چی؟" "هان- هان-آهااااااااااااااان" "هوم؟" آخر جمله ها "خب؟" "بری تو بهشت" 11
Yuhana 12780 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 خودم : بترکی بلو بابا دیگه چه خبر؟! عجببببب استفاده از آواهاییی مثل " امممممم" 10
کتایون 15177 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 این" قاعدتا" از دهن نمیفته... خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده... 11
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 منم هی میگم : راستی.................... خب....................... برووووووووووو..............= راست میگی؟ .......... میدونی؟.................. بعد.............. دیگه................ الان 2ماهی هم هست که هی میگم : همه چی آرومهههههههههههه............. 6
saray89 3064 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 تکیه کلام من کچل بود بعد یه مدت که در مواقع ناجور گفتم به این نتیجه رسیدم که ترکش کنم 6
Nightingale 10531 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان تاحالاحتما راجع به تکیه کلام چیزایی شنیدید.docx کپی پیست ؟ خب .......Hmmmmmmmm ...........فاجعه ............. همینا یادم میاد 5
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 این" قاعدتا" از دهن نمیفته... خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده...[خوب آره قاعدتا! 2
peyman sadeghian 30245 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 تکیه کلام من کچل بود بعد یه مدت که در مواقع ناجور گفتم به این نتیجه رسیدم که ترکش کنم 3
saray89 3064 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 به همه میگفتم آشنا غریبه یه بارم مهمون داشتیم که یه نی نی داشتن موهای نی نی شون در نیومده بود مامانشم خیلی سر این موضوع حساس بود هی میگفت چرا دخترم مو نداره چرا دخترم کچله؟؟ از در که اومدن تو من پریدم جلو به نی نیه گفتم کچل بیا بغلم 6
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 من کلا مثال زیاد میزنم مثلا ...مثلا... یکی از پسرای کلاس ما عادت داشت هی میگفت گویا یه بار قرار بود ترجمهی یه چیزی رو تو کلاس زبان عمومی بیاره 2 ساعت گشت استاد بالا سرش بود آخر گفت استاد گویا نیست کلاس ینی رفت رو هوا 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری