Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ وای این دیگه چی بود؟ عجب موجوده پست فطرتی... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ آدم آتیش میگیره تازه تهدیدم میکرده بی ناموس اینو باید تکه تکش کنند دیگه هیچ راهی نداره:167: 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ واقعاً تاسف آور بود. باید قوه قضاییه و نیروی انتظامی رو سرزنش کرد که به فکر امنیت در این مملکت نیستن. همه جای دنیا از این دست حوادث درس عبرت می گیرن ولی اینجا هر روز شاهد افزایش جرم و جنایت هستیم، حتی طوری شده که طی چند هفته گذشته تو شهر ما که یک شهر کوچیکه، 3 دختر و یک پسر دبیرستانی رو دزدیدن، 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ واقعاً تاسف آور بود.باید قوه قضاییه و نیروی انتظامی رو سرزنش کرد که به فکر امنیت در این مملکت نیستن. همه جای دنیا از این دست حوادث درس عبرت می گیرن ولی اینجا هر روز شاهد افزایش جرم و جنایت هستیم، حتی طوری شده که طی چند هفته گذشته تو شهر ما که یک شهر کوچیکه، 3 دختر و یک پسر دبیرستانی رو دزدیدن، اینها اینقدر بی ناموس و شرف هستند که دختر و پسر نمیشناسند............باید تا گرفتنشون اول ناقصشون کنند بعد دادگاه تشکیل بدهند و بکشنش..توی کشورهای خارجی هم تجاوز و مواد مخدر اعدام داره ............ 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ من میترسم اینجا پست بدم منو شناسایی کنه:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ من میترسم اینجا پست بدممنو شناسایی کنه:banel_smiley_52: چرا فقط با اونهای که بوده پیگیرشونه فعلا.................نکنه 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ اینها اینقدر بی ناموس و شرف هستند که دختر و پسر نمیشناسند............باید تا گرفتنشون اول ناقصشون کنند بعد دادگاه تشکیل بدهند و بکشنش..توی کشورهای خارجی هم تجاوز و مواد مخدر اعدام داره ............ چقدر تو افراطی هستی ؟؟!!، به جای اینکه به کسی که مرتکب جنایت شده گیر بدی این رو در نظر بگیر که چه عاملی باعث شده این افراد دست به این وحشی گریها بزنن!! 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فقط با اونهای که بوده پیگیرشونه فعلا.................نکنه :w00::w00: فکر کردم هرکی دربارش حرف بزنه رو هم شناسایی می کنه من که تا حالا با قاتلا سروکار نداشتم که بدونم مشی کارشون چطوریه:brodkavelarg: این چه حرفی بود زدی آخه؟!:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر تو افراطی هستی ؟؟!!، به جای اینکه به کسی که مرتکب جنایت شده گیر بدی این رو در نظر بگیر که چه عاملی باعث شده این افراد دست به این وحشی گریها بزنن!! نه من افراطی نیستم ولی کسی که اینقدر حیوونه که از توی زندانم دست از تهدید برنداشته فکر میکنی آدمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عاملش هرچی هم که بوده حق نداره آرامش یک عده رو ازشون بگیره........از این حکمم که میدند که طرف مشکل روانی داشته و نباید اعدامش کرد هم متنفرم خوب آدمهای عاقل اگر مشکل روانی داشته باشه بعد که آزاد شد بازم همون آشه و همون کاسه آخه اینم شد دلیل برای مردم بیچاره و بی گناه............. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ :w00::w00:فکر کردم هرکی دربارش حرف بزنه رو هم شناسایی می کنه من که تا حالا با قاتلا سروکار نداشتم که بدونم مشی کارشون چطوریه:brodkavelarg: این چه حرفی بود زدی آخه؟!:ubhuekdv133q83a7yy7 ببخشید عسیسم منظور بدی نداشتم خودم میکشمش نگاه بهت بندازه ............:w139: 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید عسیسم منظور بدی نداشتم خودم میکشمش نگاه بهت بندازه ............:w139: آقوربونش سیبیلات منو کشته خواهش می شود باهشه حتما خودت بکشیشا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ آقوربونش سیبیلات منو کشتهخواهش می شود باهشه حتما خودت بکشیشا دست من بود الان دیگه پوسیده بود رفته بود ولی دیگه ندادنش دسته من:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ Here is Iran:shame: چرا هنگیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم از مجازات بدون اعدام ....... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هنگیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم از مجازات بدون اعدام ....... من طرفدار اعدامم:shame: اما میگم به جاش باید استفاده بشه که اینجا جاش بوده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ من طرفدار اعدامم:shame:اما میگم به جاش باید استفاده بشه که اینجا جاش بوده جاشو خودشون فقط تعیین میکنند......اسم اینکار تجاوزه این متهم محترم به نظره شما چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ جاشو خودشون فقط تعیین میکنند......اسم اینکار تجاوزه این متهم محترم به نظره شما چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ گیر دادی به من چرا من میگم باید اعدام میشد دیگه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ گیر دادی به من چرا من میگم باید اعدام میشد دیگه خودت میدونی چرا...........حالا که فهمیدی اعدام لازمه در امر تجاوز دیگه گیر بهت نمیدم......ما اگر چیزی میگیم یه چیزی میدونیم:w139: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ چرا تو کشورمون نباید امنیت باشه؟:icon_pf (34): چرا بعضیا بنده پولن؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ خودت میدونی چرا...........حالا که فهمیدی اعدام لازمه در امر تجاوز دیگه گیر بهت نمیدم......ما اگر چیزی میگیم یه چیزی میدونیم:w139: من از همون اول گفتم با اعدام موافقم اما به جاش و به روش درست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده