shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ پست اول دیگه خب نگفته که چه جوری نیمروو درست میکنند این دیگه چه طرز آموزش دادن آشپزیه:w00: الحق که پسرونه بود لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ خوب کو آموزشش؟؟؟؟؟؟؟؟طرز تهیهش کجاست؟ در اولین پست این تاپیک دقت نظر فرمایید مرد با جنم املت میزنه خفن،با کوبیدن پیاز با مشت....... نیمرو دیگه سوسولیه...... :w00: اگه مرد جنم داشته باشه چیزی که بیشتر از املت زمان می بره رو می سپره به خانوم خوته لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اگه مرد جنم داشته باشه چیزی که بیشتر از املت زمان می بره رو می سپره به خانوم خوته به این نمیگن جنم...یه چیز دیگه میگن.. درضمن سلام لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ خب نگفته که چه جوری نیمروو درست میکننداین دیگه چه طرز آموزش دادن آشپزیه:w00: الحق که پسرونه بود روغن بریز یه تخم مرغم بریز یکمم فلفل بریز بقشو بسپار دست خدا لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ به این نمیگن جنم...یه چیز دیگه میگن.. درضمن سلام چی میگن ؟ هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به به سلام :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ خب نگفته که چه جوری نیمروو درست میکننداین دیگه چه طرز آموزش دادن آشپزیه:w00: الحق که پسرونه بود شما نیمرو رو چطوری آموزش می دی مثلا ؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ چی میگن ؟ هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به به سلام :icon_pf (44): یعنی نگرفتی چی میگن؟؟ میگن بی عرضگی (جسارت نباشه ها) لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop:خوب دست خدا بسپارمش سرش شلوغه میسوزه که......... من که بلد بیدم گفتم آقایون یاد بگیرند در ضمن املت از نیمرو سخت تر و وقت گیر تره لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ شما نیمرو رو چطوری آموزش می دی مثلا ؟ میزان شعلهش باید چقدر باشه به چه حدی که رسید میشه نیمرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی نگرفتی چی میگن؟؟ میگن بی عرضگی (جسارت نباشه ها) نه خیر من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم ... ( ماکارانی - قورمه سبزی - قیمه - آبگوشت - ماهی پلو - مرغ پلو -- و ....) اما صلاح می دونم کار رو به دیگران محول کنم :ws2: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop:خوب دست خدا بسپارمش سرش شلوغه میسوزه که.........من که بلد بیدم گفتم آقایون یاد بگیرند در ضمن املت از نیمرو سخت تر و وقت گیر تره اون سوخته نیست بی بصیرت :w00:اون برشته شده لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ میزان شعلهش باید چقدر باشه به چه حدی که رسید میشه نیمرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میزان شعلش باید خوب باشه . به حدی برسه که بتونی بهش بگی نیمرو بقیه سوالاتم ایمیل کن به برنامه بهونه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اون سوخته نیست بی بصیرت :w00:اون برشته شده اه :jawdrop:پس برشته ها سرطان زا هستند و نمیشه خوردشون بابصیرت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه خیر من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم ... ( ماکارانی - قورمه سبزی - قیمه - آبگوشت - ماهی پلو - مرغ پلو -- و ....) اما صلاح می دونم کار رو به دیگران محول کنم :ws2: دیگه وقت شوهر دادنته لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه خیر من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم ... ( ماکارانی - قورمه سبزی - قیمه - آبگوشت - ماهی پلو - مرغ پلو -- و ....) اما صلاح می دونم کار رو به دیگران محول کنم :ws2: :jawdrop: خب پس صلاح مملکت خویش خسروان دانند لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه وقت شوهر دادنته باز این جوجه دهن آدمو باز میکنه..... زنگ میزنم گشت ارشاد بیادا....... :167: لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اون سوخته نیست بی بصیرت :w00:اون برشته شده چی شد ؟ منظورت از برشته نیمرو بود یا من ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ [ اه :jawdrop:پس برشته ها سرطان زا هستند و نمیشه خوردشون بابصیرت ماست بریز روش بخور لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه وقت شوهر دادنته بله دیگه تو این دوره زمونه ما باید شوهر کنیم دیگه ... حالا اگه یه شوهر خوشگل و بساز و مودب سراغ داری معرفی کن لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ باز این جوجه دهن آدمو باز میکنه..... زنگ میزنم گشت ارشاد بیادا....... :167: هه هه منو باید بعنوان دختر نمونه بگیرن چی شد ؟منظورت از برشته نیمرو بود یا من ؟ نمیرو دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده