VINA 31339 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 اما امین گیج میزداهی میگفت نه تو بهاری نه تو شقیی بیچاره رو اذیت کردم هی میگفتم کی میرسیم کی میرسیمبیچاره خیلی با حوصلس خیلی زحمت کشید اما منو امین سریع با هم مچ شدیم 1
morta 3324 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 یعنی روابطتون،دوستی هاتون و تعاملات اجتماعیتون و حتی عشق و عاشقی واقعیتون، با نمونه های مجازیش جایگزین نشه. ../QUOTE] اگه همین دوستان مجازی ، روزی به دوستان واقعی تبدیل شن باید چی کار کرد ؟ یعنی نباید بشن ؟... 5
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 دلیلی نداره نیایم نت تازه تا نوه دار بشید و ما بچه دار مدارسم اینترنتی شده پس دلیلی نمی مونه که عروستتون یا بچه هامون حرفی بزنند..........الان بچه دوساله هم بلد با کامپیوتر کارکنه چندسال دیگه هم که سواد یاد گرفت میره تو نت ......کی باید بهش یاد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب ماها دیگه پس نگران نیستم و هروقت دلتنگ میشم میام نت ........اکثرا دلم تنگه آخه 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 اگه همین دوستان مجازی ، روزی به دوستان واقعی تبدیل شن باید چی کار کرد ؟ یعنی نباید بشن ؟... بشن که دیگه میشن دوست واقعی،دوست مجازی منظورم خیال پردازی مجازی بود.. 4
Neutron 60972 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 در کتاب موج سوم از تافلر (همین الان بگم تافلر رو توی دادگاههای بعد از انتخابات ایران یه جورایی بالای دار بردن) میخونیم که عصر پست پست مدرن عصری است که در قرن بیست و یکم آغاز خواهد شد... روابط اجتماعی در شبکه های اجتماعی محدود خواهند شد و انسان ها خود واقعی انسان های دیگر را کمتر خواهند دید ... فضاهای شهری بی اهمیت خواهند شد و انسانها در انزوایی خودخواسته به سر خواهند برد. فیلم Wall-E اثر هنرمندانه ای است که کاملا مصداق عصر پست پست مدرن است. 9
morta 3324 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 فیلم Wall-E اثر هنرمندانه ای است که کاملا مصداق عصر پست پست مدرن است. من کلا تو عمرم 2 تا فیلم دانلود کردم ... یکیش این بود ( از بس قشنگ بود ...):icon_gol: ( و جالبتر اینه انمیشنم سان سور داشت ... ) 6
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 فیلم wall-e اثر هنرمندانه ای است که کاملا مصداق عصر پست پست مدرن است. __________________ این فیلم یه شاهکار واقعیه...هر لحظه ش یه درسه....همهی روابط...حرفها...فکرها برنامه ریزی شدست. 5
الهام. 8079 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 من كه شدت اعتيادم بيسيار بالاس! 2روز نيام بدن درد ميگيرم 3
eder 13733 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 شقایق نرو .......... نه شقایق نرو ......... حالا که شقایق رفت منم میرم خدا حافظ همگی ........... 6
الهام. 8079 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 شقایق نرو .......... نه شقایق نرو ......... حالا که شقایق رفت منم میرم خدا حافظ همگی ........... نرفتشاااااااااااااااااااا :JC_thinking: 3
eder 13733 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 نرفتشاااااااااااااااااااا :JC_thinking: نه رفته بابا ... گفت نمیرم ...ولی رفته منم الان رفته ام .... 3
الهام. 8079 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 نه رفته بابا ... گفت نمیرم ...ولی رفته منم الان رفته ام .... آهان...از اون نظر منم ميرم پس! 3
eder 13733 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 جدای از اسپم منم صد بار خواستم ترک کنم ولی پشیمون شدم آخه ترک انجمن خودش اشتباه بزرگیه الان همه جای دنیا رو گوشی ها فیس بوک و توییتر و یوتوب پیش فرض نصب هست .... با اینترنت پر سرعت همه همیشه کانکت هستن ... این تحولیه که همه جا اتفاق میافته ... مطمئنا زمانی که ما پیر شیم اونقدر تکنولوژی و ارتباطات پیشرفت کرده که ما با همین کارا هم از نظر نوه هامون طرز فکر قدیمی ای داریم ترک عادت موجب ضرر است ....... 11
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 با حرف اسی کاملاً موافقم. از اون طرف این تکنولوژی هم انقدر سریع پیشرفت میکنه که 20،30 سال دیگه معلوم نیست زندگی چطوریه. نمیشه گفت 30 سال دیگه هم همین وضعی هست که الان هستش. 7
mohsen 88 10106 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 بخواهيم يا نخواهيم حضور در دنياي مجازي بخشي از زندگي ما شده....تازه ما اولش هستيم.چند سال ديگه بخش بزرگ زندگي ما تو دنياي مجازي اتفاق خواهد افتاد و اونوقت انجمنها مثل شهرهاي الان ما پرجمعيت ميشن....اينقدر برم نرم و من برم اون بره يا اون بياد من نيام و...از اينجور بچه بازيا درنيارين و مثل بچه خوب شهروند خوب دنياي مجازي باشين.منم ميشم فرماندار شما....يعني ميشه؟ 6
Hidden 982 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 بخواهيم يا نخواهيم حضور در دنياي مجازي بخشي از زندگي ما شده....تازه ما اولش هستيم.چند سال ديگه بخش بزرگ زندگي ما تو دنياي مجازي اتفاق خواهد افتاد و اونوقت انجمنها مثل شهرهاي الان ما پرجمعيت ميشن....اينقدر برم نرم و من برم اون بره يا اون بياد من نيام و...از اينجور بچه بازيا درنيارين و مثل بچه خوب شهروند خوب دنياي مجازي باشين.منم ميشم فرماندار شما....يعني ميشه؟ منم برای ریاست جمهوری نامزد میشم از حزب وسط گرایان 4
shaden. 18583 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 بخواهيم يا نخواهيم حضور در دنياي مجازي بخشي از زندگي ما شده....تازه ما اولش هستيم.چند سال ديگه بخش بزرگ زندگي ما تو دنياي مجازي اتفاق خواهد افتاد و اونوقت انجمنها مثل شهرهاي الان ما پرجمعيت ميشن....اينقدر برم نرم و من برم اون بره يا اون بياد من نيام و...از اينجور بچه بازيا درنيارين و مثل بچه خوب شهروند خوب دنياي مجازي باشين.منم ميشم فرماندار شما....يعني ميشه؟ چشم اقا محسن اندکی صبر سحر نزدیک است 6
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 سلاااااام دوستانبالاخره هر اومدنی یه رفتنی هم در پی داره دیروز با بهار خواهرم صحبت میکردم میگفتم بهار به نظرت تا کی میشه نت رفت؟ تا کی میشه فروما رو زیر و رو کرد؟:w00: دیگه کم کم سنمون در حال زیاد شنده چند سال میشه ادامه داد؟ چشم ببندیم بچه هامون بزرگ میشن و زن و بچه دار میشن ما هم میشیم مادر بزرگ :icon_pf (34): به نظرت اونوقت هم میتونیم نت بریم؟:icon_pf (34): عروسمون چی میگه؟:w74: نمیگه مادر شوهرم همش تو فروما میچرخه؟:w00: بهار اینجوری نگام کرد و گفت شقی نهایتا تا سال دیگه میریم و دیگه نمیریم منم گفتم من این حرف و پارسال گفتم ولی همچنان دارم ادامه میدم به نظر شما تا کی این روند ادامه داره؟ آیا یکم سن بره تو تنمون باز هم رومون میشه با وجود عروس و نوه دار شدن باز هم بیایم و همو ببینیم؟ :w821::w821::w821::w821: شما تا کی تصمیم داری نت گردی کنید؟:putertired: برنامه ای دارید؟ حتما الان همتون فکر کردین من تاپیک خداحافظی زدم ولی اشتباه کردین در این تاپیک تا حدودی اسپم آزاد است تو رو نمیگم اما به بهار بگو داره پیر میشه یکم رعایت سنش رو بکنه:دی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری