peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان نواندیش من،این تایپیک رومیذارم ودوست دارم هرکس نظرشوبگه،سؤال من یه نظرسنجیه!لطفاهرکس چیزی میدونه صادقانه بگه!ایشالله گریه هاتون ازسرشوق وخنده هاتون ازته دل باشه، به نظرشماکودک درون هرفرد تاچه سنی بایدزنده باشه؟اصلاچنین نظری درسته که کودک درون توزندگی آدم نقش داره؟ 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ کودک درون بنده که فکر کنم به رحمت ایزدی پیوستند... 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان نواندیش من،این تایپیک رومیذارم ودوست دارم هرکس نظرشوبگه،سؤال من یه نظرسنجیه!لطفاهرکس چیزی میدونه صادقانه بگه!ایشالله گریه هاتون ازسرشوق وخنده هاتون ازته دل باشه، به نظرشماکودک درون هرفرد تاچه سنی بایدزنده باشه؟اصلاچنین نظری درسته که کودک درون توزندگی آدم نقش داره؟ فراوان تکراری تشکر کودک درون بنده که فکر کنم به رحمت ایزدی پیوستند... خدا بیامرزدش....هرچی خاک اونه بقای عمر باباییش:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ خدا بیامرزدش....هرچی خاک اونه بقای عمر باباییش:girl_yes2: قربون شما... ولی خوب اگر عمری داشت خودش استفاده میکرد دیگه... بنده به شخصه جمهوری اسلامی رو مسئول مرگ کودک دردانه ی درونم میدونم... حالا کی میخواند بابای کودک رو هم پخ پخ کنند نمیدانم... 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ قربون شما... ولی خوب اگر عمری داشت خودش استفاده میکرد دیگه... بنده به شخصه جمهوری اسلامی رو مسئول مرگ کودک دردانه ی درونم میدونم... حالا کی میخواند بابای کودک رو هم پخ پخ کنند نمیدانم... اون کوچیک بود و ضعیف طفلی طاقت نیاوردباباش پوست کلفت تر از این حرفاس:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ اون کوچیک بود و ضعیف طفلی طاقت نیاوردباباش پوست کلفت تر از این حرفاس:persiana__hahaha: این رو قبول دارم... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ این رو قبول دارم... خداروشکر............. حالا یکی بیاد این تاپیکو منهدم کنه که خیلی داره تکراری میزنه....شقایق!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ خداروشکر............. حالا یکی بیاد این تاپیکو منهدم کنه که خیلی داره تکراری میزنه....شقایق!!!!!! حالا لازم بود تو هر پستی زدی هی بگی تکراری:w00: تاپیک قبلی که زده شده بود خودم زدم ولی سوال این تاپیک با اون فرق میکنه 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ يادم نمياد تا كي زنده بوده .......نميدونم شايد اينقدر مشغول بودم كه هيچوقت حسش نكردم 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون میشدم حتی اگه تکراری هم بودنظرمیدادید فراوان تکراری تشکر 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ يادم نمياد تا كي زنده بوده .......نميدونم شايد اينقدر مشغول بودم كه هيچوقت حسش نكردم ازاظهارنظرشماکمال تشکررودارم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ حالا لازم بود تو هر پستی زدی هی بگی تکراری:w00: تاپیک قبلی که زده شده بود خودم زدم ولی سوال این تاپیک با اون فرق میکنه اخه خيلي ازاين كودكا گفته بودن خب دلم ميخواست طرف بره خودكشي كنه:persiana__hahaha: ممنون میشدم حتی اگه تکراری هم بودنظرمیدادید حالا چون اصرار ميكني ميگم ني ني حوابه!!!!:smiley (18): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ واسه ما زندس هی ما میخوایم بکشیمش نمیشه 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ آخییییی کودک درون من چهار سالشه بزرگترم نمیشه...همیشه ام بیداره... 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ کودک درون من یه بار مرد .... الان پدر سوخته هر روز داره زورش زیادتر میشه .... دو ریز دیگه منو نمیشناسن و همه اونو میشناسن 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ كودك درون من واسه خودش خوشه...كاري به من نداره! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده