peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان نواندیش من،این تایپیک رومیذارم ودوست دارم هرکس نظرشوبگه،سؤال من یه نظرسنجیه!لطفاهرکس چیزی میدونه صادقانه بگه!ایشالله گریه هاتون ازسرشوق وخنده هاتون ازته دل باشه، به نظرشماکودک درون هرفرد تاچه سنی بایدزنده باشه؟اصلاچنین نظری درسته که کودک درون توزندگی آدم نقش داره؟ 8
*mishi* 11920 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان نواندیش من،این تایپیک رومیذارم ودوست دارم هرکس نظرشوبگه،سؤال من یه نظرسنجیه!لطفاهرکس چیزی میدونه صادقانه بگه!ایشالله گریه هاتون ازسرشوق وخنده هاتون ازته دل باشه، به نظرشماکودک درون هرفرد تاچه سنی بایدزنده باشه؟اصلاچنین نظری درسته که کودک درون توزندگی آدم نقش داره؟ فراوان تکراری تشکر کودک درون بنده که فکر کنم به رحمت ایزدی پیوستند... خدا بیامرزدش....هرچی خاک اونه بقای عمر باباییش:girl_yes2: 5
Waffen 15118 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 خدا بیامرزدش....هرچی خاک اونه بقای عمر باباییش:girl_yes2: قربون شما... ولی خوب اگر عمری داشت خودش استفاده میکرد دیگه... بنده به شخصه جمهوری اسلامی رو مسئول مرگ کودک دردانه ی درونم میدونم... حالا کی میخواند بابای کودک رو هم پخ پخ کنند نمیدانم... 5
*mishi* 11920 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 قربون شما... ولی خوب اگر عمری داشت خودش استفاده میکرد دیگه... بنده به شخصه جمهوری اسلامی رو مسئول مرگ کودک دردانه ی درونم میدونم... حالا کی میخواند بابای کودک رو هم پخ پخ کنند نمیدانم... اون کوچیک بود و ضعیف طفلی طاقت نیاوردباباش پوست کلفت تر از این حرفاس:persiana__hahaha: 4
Waffen 15118 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 اون کوچیک بود و ضعیف طفلی طاقت نیاوردباباش پوست کلفت تر از این حرفاس:persiana__hahaha: این رو قبول دارم... 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 این رو قبول دارم... خداروشکر............. حالا یکی بیاد این تاپیکو منهدم کنه که خیلی داره تکراری میزنه....شقایق!!!!!! 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 خداروشکر............. حالا یکی بیاد این تاپیکو منهدم کنه که خیلی داره تکراری میزنه....شقایق!!!!!! حالا لازم بود تو هر پستی زدی هی بگی تکراری:w00: تاپیک قبلی که زده شده بود خودم زدم ولی سوال این تاپیک با اون فرق میکنه 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 يادم نمياد تا كي زنده بوده .......نميدونم شايد اينقدر مشغول بودم كه هيچوقت حسش نكردم 3
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 ممنون میشدم حتی اگه تکراری هم بودنظرمیدادید فراوان تکراری تشکر 5
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 يادم نمياد تا كي زنده بوده .......نميدونم شايد اينقدر مشغول بودم كه هيچوقت حسش نكردم ازاظهارنظرشماکمال تشکررودارم 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 حالا لازم بود تو هر پستی زدی هی بگی تکراری:w00: تاپیک قبلی که زده شده بود خودم زدم ولی سوال این تاپیک با اون فرق میکنه اخه خيلي ازاين كودكا گفته بودن خب دلم ميخواست طرف بره خودكشي كنه:persiana__hahaha: ممنون میشدم حتی اگه تکراری هم بودنظرمیدادید حالا چون اصرار ميكني ميگم ني ني حوابه!!!!:smiley (18):
کتایون 15176 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 آخییییی کودک درون من چهار سالشه بزرگترم نمیشه...همیشه ام بیداره... 2
eder 13732 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 کودک درون من یه بار مرد .... الان پدر سوخته هر روز داره زورش زیادتر میشه .... دو ریز دیگه منو نمیشناسن و همه اونو میشناسن 1
ارسال های توصیه شده