AFARIN 7196 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 شير بي دم و سر و اشكم كه ديد اينچنين شيري خدا هم نافريد نقش 5
sam arch 55879 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ما بیغمان مست دل از دست داده ایم // همراز عشق و همنفس جام باده ایم بر ما بسی کمال ملامت کشید رفت // تا کار خود ز ابروی جانان نهاده ایم ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ای// ما آن شقایقیم که با داغ زاده ایم چون لاله می مبین و قدح در میان کار// کین داغ بین که بر دل خونین نهاده ایم گفتی که حافظ این همه رنگ وخیال چیست// نقش غلط مبین که همان لوح ساده ایم سنت 4
Himmler 22171 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 سنت انست که خاک کف پایش باشی فرض واجب که بفرمان و برایش باشی فرض 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 فرض ایزد بگزاریم و به کس بد نکنیم وان چه گویند روا نیست نگوییم رواست عیان 4
Himmler 22171 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 عیان روی گل و دامان گلچین نشاید گفت بلبل را که مخروش قیر 4
saeed99 2563 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 عیان روی گل و دامان گلچیننشاید گفت بلبل را که مخروش قیر . چو شد چادر چرخ پیروزه رنگ سپاه سباک اندر آمد به جنگ برآمد یکی باد و گردی چو قیر بیامد ز قلب سپاه اردشیر فردوسی قلب ... 4
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جانداري خود پادشهش مجنون 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اگر در پیشه ی مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی مست... 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 گويند مرا كه دوزخي باشد مست قولي ست خلاف دل در آن نتوان بست گر عاشق و ميخواره به دوزخ باشند فردا بيني بهشت همچون كف دست ------ طبيب 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 دی گفت طبیب از سر حسرت چو مرا دید هیهات که رنج تو ز قانون شفا رفت خطا... 1
sam arch 55879 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]خطا کردی به قول دشمنان گوش [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که عهد دوستان کردی فراموش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]که گفت آن روی شهرآرای بنمای [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]دگربارش که بنمودی فراپوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]دل سنگینت آگاهی ندارد[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که من چون دیگ رویین میزنم جوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]نمیبینم خلاص از دست فکرت [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]مگر کافتاده باشم مست و مدهوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]به ظاهر پند مردم مینیوشم[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]نهانم عشق میگوید که منیوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]مگر ساقی که بستانم ز دستش[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]مگر مطرب که بر قولش کنم گوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]مرا جامی بده وین جامه بستان[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]مرا نقلی بنه وین خرقه بفروش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]نشستم تا برون آیی خرامان[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]تو بیرون آمدی من رفتم از هوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]تو در عالم نمیگنجی ز خوبی[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]مرا هرگز کجا گنجی در آغوش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]خردمندان نصیحت میکنندم[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که سعدی چون دهل بیهوده مخروش[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ولیکن تا به چوگان میزنندش [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]دهل هرگز نخواهد بود خاموش [/TD] [/TR] [/TABLE] دوست.. 3
atefe.sh 283 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 خداوندا !خطا گفتم ، ببخشايتو بر من سينه اي بي كينه داديمرا همراه روئي نا خوشايند ـــدلي روشنتر از آئينه دادي***مرا صورت پرستان خوار دارند ـــولي سيرت پرستان ميستايندبه بزم پاكجانان چون نهم پايدر دل را به رويم مي گشايند***ميان سيرت وصورت ،خدايا ! ـــدل زيبا به از رخسار زيباستبپاس سيرت زيبا ، كريما! ـــدلم بر زشتي صورت شكيباست. رخسار .... 3
Astraea 25351 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 [TABLE=align: center] [TR] [TD]در آب و رنگ رخسارش چه جان داديم و خون خورديم [/TD] [TD]********[/TD] [TD]چو نقشش دست داد اول رقم بر جان سپاران زد [/TD] [/TR] [/TABLE] خون 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 عشق است و اتش و خون داغ است و درد دوری کی میتوان نگفتن کی میتوان صبوری گلستان... 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 به چه كار آيدت ز گل طبقي از گلستان من ببر ورقي گل همين پنج روز و شش باشد وين گلستان هميشه خوش باشد ----- شهر 1
sam arch 55879 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 شهر من آن سو تر از پرواز هاست در حریم آبی افسانه هاست شهر من بوی تغزل می دهد هر که می آید به او گل میدهد دریاب 1
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 درياب كه از روح جدا خواهي رفت در پرده اسرار فنا خواهي رفت مي نوش نداني ز كجا آمده اي خوش باش نداني به كجا خواهي رفت ------ سودا 1
sam arch 55879 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 آن که سودا زده ی چشم تو بوده است ، منم و آن که از صد مژه صد چشمه گشوده است ، منم آن ز ره مانده سر گشته ، که نا سازی بخت ره به سرمنزل وصلش ننموده است ، منم آن که پیش لب شیرین تو ، ای چشمه نوش آفرین گفته و دشنام شنیده است ، منم زمین 1
sam arch 55879 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 برخیز ز خواب تا شرابی بخوریم زان پیش که از زمانه تابی بخوریم [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]کاین چرخ ستیزه روی ناگه روزی چندان ندهد زمان که آبی بخوریم رنگ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 1
ارسال های توصیه شده