ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزان سلام شما میتونید آخر هر شعرتون یک کلمه ای بنویسید. نفر بعدی شعری که می نویسه، کلمه انتخابی شما حتماً باید تو اون شعر باشه. ممنون منتظرم م:welcome: 9 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ ما زنده بر آنیم که آرام نمانیم موجیم که آسودگی ما عدم ماست بیکران 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ کس ز فرط های و هوی گرگ ومیش دل به هی هی شبان نمی دهد جز دلت که قطره ای است بی کران کس نشان ز بیکران نمی دهد عشق نام بی نشانه است و کس نام دیگر بدان نمی دهد ماه 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ مرا که از رخ او ماه در شبستان است کجا بود به فروغ ستاره پروایی عشق 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ عشقین کی قرارینده وفا اولمایاجاغمیش بولمم کی طبیعت نیه قویموش بو قراری فریاد 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش زده ام فالی فریاد رسی می آید "وفا" 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ همه از دست غیر می نالند سعدی از دست خویشتن فریاد 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ همه از دست غیر می نالندسعدی از دست خویشتن فریاد ممنون که شرکت کردین ولی عزیزم کلمه پیشنهادی وفا بود شما باید شعری مینوشتین که توش کلمه وفا اومده بود. بازم تشکر می کنم در طبع جهان اگر وفایی بودی نوبت بتو خود نیامدی از دگران کلمه پیشنهادی جانم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون که شرکت کردینولی عزیزم کلمه پیشنهادی وفا بود شما باید شعری مینوشتین که توش کلمه وفا اومده بود. بازم تشکر می کنم در طبع جهان اگر وفایی بودی نوبت بتو خود نیامدی از دگران کلمه پیشنهادی جانم درود...بله درست میگین من دقت نکردم!!!!!!!!! گر حال دشنامم دهی ، روز دگر جانم دهی کامم دهی ، کامم دهی ، الطاف بسیارم کنی الطاف 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ چیست نام و پیشه و اوصاف او تا بگویم مرثیه ز الطاف او ... ( بلبل) 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بلبلی برگ گلی خوشرنگ در منقار داشت و ندر آن حال و هوا خوش نغمه های زار داشت گل 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد جوانی 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را دوستان عزیزم البته مهم نیست که اول شعر با کلمه پیشنهادی شروع بشه کلمه پیشنهادی می تونه وسط و یا آخر شعر هم باشه ممنون دریا 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ دلم گرفته دريا، فكري به حال من كن ابي اون چشاتو،خواب وخيال من كن دلم گرفته دريا، ابريه اسمونت ميخوام كه گريه ها مو، فقط بدم نشونت "خاطره" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ آگهم از طرح صحبت تا شمار نقل بزم گر نسازم یک به یک خاطره نشانت بی حساب جان 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ای دوست اگر جان طلبی جان به تو بخشم از جان چه عزیز است بگو آن به تو بخشم مادر 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ نور سحر، ماه جهان، مادر است .....مایهی آرامش جان مادر است مونس شبهاي غریبی و درد .....فاطمهی مهر همان مادر است جان من ارزانی یک موی او .....همره دل، یاس زمان، مادر است آن که نخفت تا به سحر از غمم .....لالهی شب، اشک روان، مادر است حالا 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آمدی جانم به گربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا "دلتنگ" 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ دلتنگ نیم اگر چه دل تنگم کاخر دل من بدان دهان ماند ساقی 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چيست آن در لب شيرين تو؟ جان اي ساقي بستان جانم و آنم بچشان اي ساقی "دل" 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده