ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ما به دریا حکم طوفان میدهیم ما به سیل و موج فرمان میدهیم کمال 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ دانی چه بود کمال انسان با دشمن و دوست لطف واحسان سخن 3 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد "ساقی" 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ بده ساقی آن می که شاهی دهد به پاکی او دل گواهی دهد نقش 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ يك جلوه كند ماه در آيينه صد موج جز نقش تو بر سينه صدپاره ندارم ماه 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دیشب جمال رویت تشبیه ماه کردم تو به ز ماه بودی من اشتباه کردم رویا 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دیگر کنار خواب تو رویا نمی کشم می میرم از قرار و به فردا نمی کشم مسجد 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ گفت تا داروغه را گوییم در مسجد بخواب گفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست سرا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پرملال ما پرنده پر نمي زند آتش لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سوختم ، آتش گرفتم از رفيق نارفيق از غريبه ، آشنا ، ياران هم پيمان بگو فردا 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ساقي غم فرداي حريفان چه خوري پيش آر پياله را كه شب ميگذرد آيينه... 6 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ز جام آینه گون پرتو شراب دمید خیال خواب چه داری که آفتاب دمید عندلیب ... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ در گلستانی که بوی گل گرانی می کند با قفس بر عندلیب ما پریدن مشکل است شرر 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ای شکران ای شکران کان شکر دارم از او پند پذیرنده نیم شور و شرر دارم از او بلبل لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بلبلی برگ گلی خوشرنگ در منقار داشت ون در آن حال و هوا خوش نغمه های زار داشت گرفتار 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هر جمالی که بر افروخت خریدار شدیم هر که مهرش دل ما برد گرفتار شدیم جمیل ... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ صبر فرمودی و فرمان تو مقدورم نیست مطلب صبر جمیل از من مشتاق جمال مطلب 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مست كه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست زهد 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ طاعت و زهد ریایی همه بی حاصلی است به جز از عشق که آن حاصل درویشانست محراب 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ زاهدان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند . . صحرا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده