الهام. 8079 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ امروز ولنتاين بود...! ------------------------------ چند سال پيش كه خونمونو عوض كرديم و اومديم اينجايي كه الان هستيم، با يه دختري دوست شدم...تو مغازه! 2سال ازم بزرگتر بود...خيلي شيطون و پر سر و صدا... نميدونم چي شد كه سر صحبتمون باز شد و همينجور قدم زنون رفتيم تا دم خونه...فهميدم كه 3تا خونه باهامون فاصله دارن... كم كم صميمي شديم...مدرسه هامون نزديك بود...يه بار من با سرويس اون ميومدم...يه بار اون با سرويس من... ولنتيانو خيلي دوست داشت...اهل رفاقت با پسرا نبود اصلا...هرسال ولنتاين واسم يه كادوي كوچولو مي گرفت...مي گفت روز عشق و دوستيه...خيلي دوست دارم! آبنباتم دوست داشت! ------------------------------ اسفند پارسال...برادرش تصادف كرد...چند روز كما و... داغون شد...خيلي به برادرش وابسته بود... اون يكي داداشش خيلي هواشو داشت...تا وقتي آروم شد و با واقعيت كنار اومد... ارديبهشت نامزد كرد...با يه پسر آروم و دوست داشتني مثل خودش... پدرش اصرار داشت كه زودتر برن سر خونه زندگيشون...نميدونم چرا... خرداد بود كه...باباشم رفت...سكته كرد... از آخراي تابستون مامانش هي اصرار ميكرد كه پاشو برو سر خونه زندگي خودت...يه عروسي ساده... ميگفت بابات اينو خواسته... هي دوستم مي گفت نه...بذار سال بابا و داداشم بگذره... مامانش مي گفت نه...بذار بابات خوشحال شه... آبان بود كه بالاخره كوتاه اومد...يه مراسم خيلي ساده و جمع و جور...رفت خونه بخت! ------------------------------------- امروز يادش بودم...از دانشگاه كه اومدم رفتم اون مغازه اي كه هميشه با هم كه از كنارش رد ميشديم هي توشو نگاه ميكرد و مي گفت به به...چه چيزاي خوشمزه اي داره! همه آبنباتا و شكلاتارو نگاه كردم...خيلي خوشگل بودن! ميخواستم واسه ولنتاين يه آبنبات واسش بخرم كه خيلي دوس داره! 2-3تا انتخاب كردم...يكي شكل قلب بود...صورتي...اون يكيم شبيه دزد دريايي! ميخواستم كيف پولمو دربيارم كه گوشيم زنگ خورد...مامانم بود صداش ميلرزيد...بغض داشت... گفتم چي شده مامان...هيچي نگفت... از دورو برش صداي گريه و زاري و "لا اله الا الله" ميومد... گفتم كجايي...گفت بهشت زهرا...گفتم واسه چي...چي شده؟ گفت زهرا هم رفت...قطع كرد... آبنباتا از دستم افتاد...اومدم بيرون... نميدونم كي و چه جوري رسيدم خونه...تو خونه نتونستم بمونم...زدم بيرون رفتم دم خونشون...پلاكاردارو نگاه كردم و اشك ريختم... چند ساعتي قدم زدم...يه كم آروم كه شدم برگشتم...دم خونشون شوهرش وايساده بود...تازه از بهشت زهرا برگشته بود... نگاش كردم...كلي بغض و گريه تو نگاهش بود...معلوم بود خيلي گريه كرده... اونم فقط تو چشمام نگاه كرد... نتونستم چيزي بگم...سرمو انداختم پايين... -------------------------------- اينم از ولنتاين امسال! تا آخر عمر يه خاطره دارم واسه اين روز... زهرا جونم...ولنتاينت مبارك... 57 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تسلیت میگم .... روحش شاد ................................................. 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ الهی بگردم.... :aghosh: تسلیت میگم .... روحش شاد ................................................. ممنون 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ وای بمیرم الهام دلیل مرگش چی بود؟ اشکام بی اختیار داره میریزه... 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خدا بیامرزتش چقدر اعصابم خورد شد 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ علتش چي بوده ؟خودكشي يا سكته ؟....../:banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ الهام :ws54: همیشه فاز منفی هستی:ws54: ولی غصه نخور از این به بعد برای من شکلات و ابنبات بخر 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی ها همیشه پاکن و پاک میمونن اما چقدر کمن این ادما و چه نامرد این روزگار که خوبهارو گلچین میکنه تسلیت 5 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ ای جونم..... الهی بمیرم..... خدا بهت صبر بده عزیزم..... ولی مطمئن باش که حال اون خیلی از ما بهتره........ و الان داره زندگی جدیدی و شروع میکنه...... خدا ما را هم بیامرزه..... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ وایییییییییییییی....مرگ دوستان خیلی سخته...من اینو حس کردم می دونم چه قدر ناراحت کننده اس... 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تسلیت میگم.... مرسي زهرا جونم وای بمیرم الهام دلیل مرگش چی بود؟اشکام بی اختیار داره میریزه... ايست قلبي... :aghosh: خدا بیامرزتشچقدر اعصابم خورد شد ممنون :aghosh: علتش چي بوده ؟خودكشي يا سكته ؟....../:banel_smiley_52: خودكشي واسه چي؟؟؟ واو چه درد بزرگیروحش شاد الهام :ws54:همیشه فاز منفی هستی:ws54: ولی غصه نخور از این به بعد برای من شکلات و ابنبات بخر :banel_smiley_4: بعضی ها همیشه پاکن و پاک میمونناما چقدر کمن این ادما و چه نامرد این روزگار که خوبهارو گلچین میکنه تسلیت هييييييييي روزگار... ممنونم تسلیت میگم مرسي شبنمي ای جونم..... الهی بمیرم..... خدا بهت صبر بده عزیزم.....ولی مطمئن باش که حال اون خیلی از ما بهتره........ و الان داره زندگی جدیدی و شروع میکنه...... خدا ما را هم بیامرزه..... مرسي گلم... آره...همينه كه آرومم كرده... وایییییییییییییی....مرگ دوستان خیلی سخته...من اینو حس کردم می دونم چه قدر ناراحت کننده اس... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چه خونواده مرگ خيزي ! تسليت 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ وای خیلی ناراحت شدم یهو حالم یه جوری شد براش یه فاتحه بفرستید .......... 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی وقتا آدم تو کار خدا میمونه :ws44: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ وااای بمیرم الهی :icon_pf (34): روحش شاد 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ بد روزگاري شده اسم مردن مياد ياد جنت ي مي فتم تسليت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده