Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اگر ادمی رو دیدی که حرف نمیزند فکر نکن لال است یا فکرنکن چیزی برای گفتن ندارد لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ همیشه بدونین که تو زندگی دنبال چی هستین...سردرگمی بدترین اتفاق ممکن تو زندگیه... 18 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تنها چیزی که هیچ وقت نمی تونید درستش کنید به هیچ عنوان دل شکستس هیچ وقت دل کسی رو نشکنید چون اگه بندشم بزنید مثل روز اول نمیشه... 19 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ هیچ وقت تو امر ازدواج هیچ کسی دخالت نکن چون اگر خوشبخت بشن ازت تشکر نمیکنن ولی اگر کوچکترین اختلافی پیدا کنن میگن انتخاب تو بود تو ما رو بدبخت کردی:icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد ، بلکه کسی است که نیاز کم تری دارد. 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ همه ی آدما خوب هستن مگر اینکه خلافش ثابت شود. 15 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ فکر نکن همه ی خوبی ها مردن؛هنوز هم خوبی یکرنگی صداقت و مهربانی را می توان پیدا کرد فقط کافی است کمی چشم هایمان را بازتر کنیم 13 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ طرز فکر یه نفرو از صحبتاش برداشت نکنین همه بلدن خوب صحبت کنن اونی که خوب عمل میکنه کمه 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همههدفم از ارسال این تاپیک با این مضمون اینه که دوستان بیان و تجربه های مهمی و که تو زندگی (چه خوب و چه بد) کسب کردن و بگن تا شاید عبرتی شود برای آیندگان همکاری کنیم و تجربه هامون و بگیم فکر کنم یه جایی بدرد بخوره و شاید از مسیر اشتباه بر گردونتمون منتظر تجربه های جنجالیتون هستیم من گاهی زیادی لج میکنم . تجربه خوبی نیست .. لطفا بر گردون 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی همیشه کوتاه بیای طرف فکر میکنه هالو هستی و نمیفهمی پس سعی کن با کمال احترام حرفت و بزنی 11 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ 1- طرفت هرچي داره يا نداره و هركي ميخواد باشه ... يادت باشه به اندازش بهش احترام بذاري نه كم نه زياد 2- مسير پيشرفتتو هموار كن ولي براي اين هموار كردن همه كار نكن (بعضي ها ظرفيت ندارن فكر ميكنن خبريه) 3- سعي كنيد عادت بدين خودتونو كه به اون قسمت منفي خصوصيات اخلاقي ديگران اهميتي قائل نشين در عوض خصوصيات مثبت ديگران رو ارزشمند بشماريد (اين باعث ميشه پس از هر مسئله اي درصدد قضاوت ديگران بر نياييد و از ديد شما همه خوبن ) 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ زمان خیلی اتفاقات رو روشن می کنه .... 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ کاری نکن که اعتماد کسی ازت سلب بشه 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ هیچ وقت زود قضاوت نکن حتی اگر بدترین صحنه رو جلوی چشمات ببینی شاید چیزای دیگری هست که ازش خبر نداری پس اجازه بده اول طرفت در موردش توضیح بعد در موردش قضاوت کن که بعدا از عجله خودت پشیمون نشی 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ به حرف بزرگتر و باتجربه تر از خودت گوش کن وگرنه روزی حتما پشیمون میشی 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ گول هیچ دختری رو نخورید :vahidrk: هیچ وقت خوشحالیتو بروز نده...... چون اتفاقای بد زمانی رخ میدهند که تو خودتو خوشبخترین میدونی و داری میخندی...... 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ در این دنیای مجازی دو چیز آموختم: نه کسی را عاشق خود کن نه عاشق کسی شو............. 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ یاد گرفتم که به هر آدمی قدر خودش بها بدم به کسی اعتماد نکنم مگه خلافش ثابت بشه تو هر گرفتاری و مشکلی بگردم ببینم نقطه مثبتی هم هست یا نه که قطعا هست ! این باعث میشه کمتر مشکلات بهم فشار بیاره ! همیشه به خودم احترام بگذارم تا احترام دیگرون رو جذب کنم یاد گرفتم که جدا به هر چی فکر کنی شب و روز سرت میاد چه خوب چه بد ! یاد گرفتم منطقم رو بفرستم جلو از حسم هیچ وقت مایه نذارم ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده