Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 اگر ادمی رو دیدی که حرف نمیزند فکر نکن لال است یا فکرنکن چیزی برای گفتن ندارد
کتایون 15176 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 همیشه بدونین که تو زندگی دنبال چی هستین...سردرگمی بدترین اتفاق ممکن تو زندگیه... 18
wwwolf 274 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 تنها چیزی که هیچ وقت نمی تونید درستش کنید به هیچ عنوان دل شکستس هیچ وقت دل کسی رو نشکنید چون اگه بندشم بزنید مثل روز اول نمیشه... 19
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 هیچ وقت تو امر ازدواج هیچ کسی دخالت نکن چون اگر خوشبخت بشن ازت تشکر نمیکنن ولی اگر کوچکترین اختلافی پیدا کنن میگن انتخاب تو بود تو ما رو بدبخت کردی:icon_pf (34): 16
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد ، بلکه کسی است که نیاز کم تری دارد. 14
shokoofeh 887 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 فکر نکن همه ی خوبی ها مردن؛هنوز هم خوبی یکرنگی صداقت و مهربانی را می توان پیدا کرد فقط کافی است کمی چشم هایمان را بازتر کنیم 13
VINA 31339 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 طرز فکر یه نفرو از صحبتاش برداشت نکنین همه بلدن خوب صحبت کنن اونی که خوب عمل میکنه کمه 12
Himmler 22171 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 سلام به همههدفم از ارسال این تاپیک با این مضمون اینه که دوستان بیان و تجربه های مهمی و که تو زندگی (چه خوب و چه بد) کسب کردن و بگن تا شاید عبرتی شود برای آیندگان همکاری کنیم و تجربه هامون و بگیم فکر کنم یه جایی بدرد بخوره و شاید از مسیر اشتباه بر گردونتمون منتظر تجربه های جنجالیتون هستیم من گاهی زیادی لج میکنم . تجربه خوبی نیست .. لطفا بر گردون 9
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 وقتی همیشه کوتاه بیای طرف فکر میکنه هالو هستی و نمیفهمی پس سعی کن با کمال احترام حرفت و بزنی 11
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 1- طرفت هرچي داره يا نداره و هركي ميخواد باشه ... يادت باشه به اندازش بهش احترام بذاري نه كم نه زياد 2- مسير پيشرفتتو هموار كن ولي براي اين هموار كردن همه كار نكن (بعضي ها ظرفيت ندارن فكر ميكنن خبريه) 3- سعي كنيد عادت بدين خودتونو كه به اون قسمت منفي خصوصيات اخلاقي ديگران اهميتي قائل نشين در عوض خصوصيات مثبت ديگران رو ارزشمند بشماريد (اين باعث ميشه پس از هر مسئله اي درصدد قضاوت ديگران بر نياييد و از ديد شما همه خوبن ) 13
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 هیچ وقت زود قضاوت نکن حتی اگر بدترین صحنه رو جلوی چشمات ببینی شاید چیزای دیگری هست که ازش خبر نداری پس اجازه بده اول طرفت در موردش توضیح بعد در موردش قضاوت کن که بعدا از عجله خودت پشیمون نشی 9
Avenger 19333 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 به حرف بزرگتر و باتجربه تر از خودت گوش کن وگرنه روزی حتما پشیمون میشی 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 گول هیچ دختری رو نخورید :vahidrk: هیچ وقت خوشحالیتو بروز نده...... چون اتفاقای بد زمانی رخ میدهند که تو خودتو خوشبخترین میدونی و داری میخندی...... 9
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 در این دنیای مجازی دو چیز آموختم: نه کسی را عاشق خود کن نه عاشق کسی شو............. 8
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 یاد گرفتم که به هر آدمی قدر خودش بها بدم به کسی اعتماد نکنم مگه خلافش ثابت بشه تو هر گرفتاری و مشکلی بگردم ببینم نقطه مثبتی هم هست یا نه که قطعا هست ! این باعث میشه کمتر مشکلات بهم فشار بیاره ! همیشه به خودم احترام بگذارم تا احترام دیگرون رو جذب کنم یاد گرفتم که جدا به هر چی فکر کنی شب و روز سرت میاد چه خوب چه بد ! یاد گرفتم منطقم رو بفرستم جلو از حسم هیچ وقت مایه نذارم ! 5
ارسال های توصیه شده