رفتن به مطلب

تجربه خانه نواندیشان!!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تنها چیزی که هیچ وقت نمی تونید درستش کنید به هیچ عنوان دل شکستس هیچ وقت دل کسی رو نشکنید چون اگه بندشم بزنید مثل روز اول نمیشه...

• Like 19
لینک به دیدگاه

هیچ وقت تو امر ازدواج هیچ کسی دخالت نکن چون اگر خوشبخت بشن ازت تشکر نمیکنن ولی اگر کوچکترین اختلافی پیدا کنن میگن انتخاب تو بود تو ما رو بدبخت کردی:icon_pf (34):

• Like 16
لینک به دیدگاه

فکر نکن همه ی خوبی ها مردن؛هنوز هم خوبی یکرنگی صداقت و مهربانی را می توان پیدا کرد

فقط کافی است کمی چشم هایمان را بازتر کنیم:ws37:

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...
سلام به همه

هدفم از ارسال این تاپیک با این مضمون اینه که دوستان بیان و تجربه های مهمی و که تو زندگی (چه خوب و چه بد) کسب کردن و بگن تا شاید عبرتی شود برای آیندگان:ws3:

همکاری کنیم و تجربه هامون و بگیم فکر کنم یه جایی بدرد بخوره و شاید از مسیر اشتباه بر گردونتمون :a030:

منتظر تجربه های جنجالیتون هستیم:icon_redface:

من گاهی زیادی لج میکنم . تجربه خوبی نیست ..

لطفا بر گردون :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

1- طرفت هرچي داره يا نداره و هركي ميخواد باشه ... يادت باشه به اندازش بهش احترام بذاري نه كم نه زياد

2- مسير پيشرفتتو هموار كن ولي براي اين هموار كردن همه كار نكن (بعضي ها ظرفيت ندارن فكر ميكنن خبريه)

3- سعي كنيد عادت بدين خودتونو كه به اون قسمت منفي خصوصيات اخلاقي ديگران اهميتي قائل نشين در عوض

خصوصيات مثبت ديگران رو ارزشمند بشماريد

(اين باعث ميشه پس از هر مسئله اي درصدد قضاوت ديگران بر نياييد و از ديد شما همه خوبن )

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

هیچ وقت زود قضاوت نکن حتی اگر بدترین صحنه رو جلوی چشمات ببینی شاید چیزای دیگری هست که ازش خبر نداری پس اجازه بده اول طرفت در موردش توضیح بعد در موردش قضاوت کن که بعدا از عجله خودت پشیمون نشی

• Like 9
لینک به دیدگاه
گول هیچ دختری رو نخورید:banel_smiley_4:

:vahidrk:

هیچ وقت خوشحالیتو بروز نده......

چون اتفاقای بد زمانی رخ میدهند که تو خودتو خوشبخترین میدونی و داری میخندی......

• Like 9
لینک به دیدگاه

یاد گرفتم که به هر آدمی قدر خودش بها بدم

به کسی اعتماد نکنم مگه خلافش ثابت بشه

تو هر گرفتاری و مشکلی بگردم ببینم نقطه مثبتی هم هست یا نه که قطعا هست ! این باعث میشه کمتر مشکلات بهم فشار بیاره !

همیشه به خودم احترام بگذارم تا احترام دیگرون رو جذب کنم

یاد گرفتم که جدا به هر چی فکر کنی شب و روز سرت میاد چه خوب چه بد !

یاد گرفتم منطقم رو بفرستم جلو از حسم هیچ وقت مایه نذارم !

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...