رفتن به مطلب

واقعا چرا مردها وابسته زن‌ها می‌شوند؟ !!!! ...

Hidden

ارسال های توصیه شده

واقعا چرا مردها وابسته زن‌ها می‌شوند؟ !!!! ... )

دلایل مردان برای عشقی که به زنها ابراز می‌کنند چیست؟ در اینجا فهرستی از اظهار نظرها عنوان می‌شود.

ما مردها زنها را دوست داریم چون:

*چون همیشه احساس می‌کنند جوانند، حتی وقتی پیر می‌شوند.

*چون هر وقت کودکی را می‌بینند لبخند می‌زنند.

*چون وقتی مسیر مستقیمی‌را طی میکنند همیشه مستقیما” روبرو را نگاه می‌کنند و هرگز به طرف ما مردان که با لبخند راه را برایشان باز کرده ایم برنمی‌گردند تا تشکر کنند.

*چون در همسرداری به گونه ای رفتار می‌کنند که ذهن هیچ غریبه ای به آن راه ندارد

*چون همه ی توان خود را برای داشتن خانه ای زیبا و تمیز بکار می‌گیرند و هرگز برای کاری که انجام می‌دهند توقع تشکر ندارند.

*چون هر آنچه که در زندگی خصوصی افراد مشهور اتفاق می‌افتد را جدی می‌گیرند.

*چون سراغ مسائل غیر اخلاقی نمی‌روند.

*چون نسبت به زجری که برای زیباتر شدن تحمل می‌کنند شکایتی نمی‌کنند. حتی هنگام استفاده از وسایل خطرناک در سالن‌های ورزشی

*چون آنها ترجیح می‌دهند سالاد بخورند.

*چون فقط عاشق پیش غذاها ی متنوع و رنگارنگ و آرایش ملایم و زیبا هستند در حالیکه ما عاشق نوشیدنی‌های مخرب هستیم.

*چون آنها با همان دقت و ظرافتی که میکل آنژ تابلوی Sistine Chapel را کشیده است، به زیبا ساختن خود دقت میکنند.

*چون برای حل مشکلات، روش های خاص خودشان را دارند؛ روش هایی که ما هرگز درک نمی‌کنیم و همین ما را دیوانه می‌کند.

*چون دقیقا” وقتی دیگر خیلی دوستمان ندارند، با ترحم به ما می‌گویند: ” دوستت دارم” ؛ تا ما متوجه بی علاقگی آنها نشویم.

*چون وقتی می‌خواهند در مورد ظاهرشان چیزی بپرسند ترجیح می‌دهند این سوال را از خانمی بپرسند و خلاصه با این مدل سوالات ما را عذاب نمی‌دهند.

*چون گاهی از چیزهایی شکایت می‌کنند که ما هم آن را احساس می‌کنیم مثل سرما یا دردهای رماتیسمی، به این ترتیب ما می‌فهمیم که آنها هم مثل ما آدم هستند!

*چون داستان‌های عاشقانه می‌نویسند.

*چون ساعتها وقت خود را با فکر کردن در مورد اینکه چگو نه می‌توانند با دیگران سر صحبت را باز کنند، تلف نمی‌کنند .

*چون در حالیکه ارتش ما به کشورهای دیگر حمله می‌کند، آنها هم محکم و بی منطق می‌جنگند و سعی می‌کنند همه ی سوسکهای دنیا را تا آخرین دانه نابود کنند.

*چون وقتی به آهنگ Rolling Stones با صدای Angie گوش می‌دهند، چشمهایشان از حدقه بیرون می‌زند.

*چون آنها می‌توانند مثل مردها بلوز و شلوار بپوشند و سر کار بروند، درحالیکه مردها هرگز جرئت نمی‌کنند دامن بپوشند و بروند سر کار.

*چون همیشه می‌توانند یک ایراد بزرگ از زنی که ما گفته ایم زیبا است بگیرند و به ما بقبولانند که بی سلیقه هستیم و اشتباه می‌کنیم.

*چون ما از آنها متولد شده‌ایم و به سوی آنها نیز باز می‌گردیم.

*و پائولو می‌گوید: ما عاشق آنها هستیم چون زن هستند…..به همین سادگی.

و یکی دیگر از نظرات خواننده‌های ما که بسیار زیبا گفته است :

زندگی و افکار ما همیشه حول محور آنها می‌چرخد، تفکر و روح لطیف آنها، ما را با قدرت به دنیایی دیگر می‌کشاند که ما هرگز به آن راه نداریم. خنده‌ی آنها و دیدن اشک شادی یا غم آنها، روح ما را نوازش می‌کند. زن‌ها، از نظر مردها اعجاب انگیز ترین موجودات خلقت هستند و همیشه هم خواهند بود.

• Like 12
لینک به دیدگاه
و یکی دیگر از نظرات خواننده‌های ما که بسیار زیبا گفته است :

زندگی و افکار ما همیشه حول محور آنها می‌چرخد، تفکر و روح لطیف آنها، ما را با قدرت به دنیایی دیگر می‌کشاند که ما هرگز به آن راه نداریم. خنده‌ی آنها و دیدن اشک شادی یا غم آنها، روح ما را نوازش می‌کند. زن‌ها، از نظر مردها اعجاب انگیز ترین موجودات خلقت هستند و همیشه هم خواهند بود.

:girlhi:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینا رو راست گفتی یا فقط شاخ گذوشتی تو جیبمون؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4:

خودم که این موضوع رو خوندم دیدم دلایلش هر چند بظاهر سادست اما خیلی قشنگ به نکاتی که ما اصلا توجه نمیکنیم اشاره کرده که میتونم بگم، آره، تا حدودی برا من یکی راسته.حالا بقیه آقایون بیان نظر بدن.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا اگه جدی این حرفارو باور دارین چرا انقدر اذیتشون میکنین/؟ منظورم با همه مردهاست.....

چرا انقدر خیانت میکنین؟:w00: البته قبول دارم خانوما هم خیانت میکنن؟ :icon_pf (34):اما نه به اندازه مردها! :ws37:

دوست دارم ببینم اگه فردا روزی یک خانوم ترکتون کرد همین عقاید و دارین ؟:w888:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا اگه جدی این حرفارو باور دارین چرا انقدر اذیتشون میکنین/؟ منظورم با همه مردهاست.....

چرا انقدر خیانت میکنین؟:w00: البته قبول دارم خانوما هم خیانت میکنن؟ :icon_pf (34):اما نه به اندازه مردها! :ws37:

بیاین با عشق به زندگی نگاه کنیم:jawdrop:

چیه راس میگم دیگه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چون دلیلاشون همیناس، که همه خانوما دارن دیگه....فرق نمیکنن با هم:ws51:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ولی خیلی از مردها هم به جرات میگن که ما زنها رو به خاطر آشپزی و نظافت و از این قبیل چیزها دوست داریم.... نخسوزن تو ایران .... خانوما نصف بیشتر زندگی در حال کزتی هستن...:putertired::cakesmileyf::w165::sigh::pot::ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چه عجب این جا یه مرد پیدا شد که بگه ما چه قدر موجودات دوست داشتنیی هستیم...:icon_redface:

جدا ازین حرفا متنش خیلی ساده و خوشگل بود آدم یه جوریش میشد...مرسیییی...

• Like 5
لینک به دیدگاه
واقعا چرا مردها وابسته زن‌ها می‌شوند؟ !!!!

چه اشکالی داره خوب

وابسته بشین

نترسین ما تر و خشکتون میکنیم:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ولی انصافا جلب بود......:persiana__hat:........ چون خیلی کمن مردها وپسرهایی که اینچنین ابراز علاقه خودشون نسبت به خانوم های محترم رو توی فضای عمومی بیان میکنن..... :a030:

و اینکه به نظر میرسه صاحب بحث تجربه های شیرینی داشتن و دارن.....

امیدوارم دیدتون نسبت به خانوم هاهمینجوری بمونه.....:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی انصافا جلب بود......:persiana__hat:........ چون خیلی کمن مردها وپسرهایی که اینچنین ابراز علاقه خودشون نسبت به خانوم های محترم رو توی فضای عمومی بیان میکنن..... :a030:

و اینکه به نظر میرسه صاحب بحث تجربه های شیرینی داشتن و دارن.....

امیدوارم دیدتون نسبت به خانوم هاهمینجوری بمونه.....:ws37:

مردا نسبت به زنها علاقه دارند اما گاهی شاید این غرور یا خجالته که مانع بروزش میشه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب چرا غرور بیجا یا خجالت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم که مهربونی و ابراز علاقه و قدر شناسی بروز بدید صدبرابرشو از زنها تحویل میگیره....از من به شما نصیحت:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب چرا غرور بیجا یا خجالت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم که مهربونی و ابراز علاقه و قدر شناسی بروز بدید صدبرابرشو از زنها تحویل میگیره....از من به شما نصیحت:ws3:

یه خصلت تو مرداست که باس با چمیدونم مشاوره،گذشت زمان،جامعه :ws52:.... برطرف شه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مردا نسبت به زنها علاقه دارند اما گاهی شاید این غرور یا خجالته که مانع بروزش میشه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خجالت که الان هیچ تعریفی نداره...مشالله همه از ابرازش به یه نفر که سهله به صد نفرم ابا ندارن...:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

دقییییییییییییییقا.... گل گفتی............ اگه مردها کوچکترین ابراز علاق ای به خانوما بکنن... خانوما خودشونو میکشن.............. دیگه تا یه مدت میگن هرچی آقامون بگههههههههههه:ws3:

شاید خیلی پیر نیستم اما تا دلتون بخواد تجربه دارم و دیدم...:banel_smiley_4::w16::ws3:..

اگه کمکی خواستین در خدمتم.....

راستی دلایق ابراز علاقه آقایون محترم بیشماره.......... که بماند...:icon_redface::icon_gol::ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...