شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ همين وحيد خودمونو ميگي ؟ پس ديكاپريو ايه واس خودش! آره بابا هلوی پوست کندس 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ چند تا رنگشو داري مگه ؟ اين لنزا قيمتاش چه جورياس ؟ هر رنگی تو بازار هست دارم قیمتاشون زیاد بالا نیست دیگه شاخ بشکونه 15 تومن که اینا 100 ساعته ان 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ آره بابا هلوی پوست کندس اره یه بار به منم گفت چشام سیاه نیس ولی نگفت چه رنگیه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ هر رنگی تو بازار هست دارمقیمتاشون زیاد بالا نیست دیگه شاخ بشکونه 15 تومن که اینا 100 ساعته ان اینها ضرر داره برای چشمهات مخصوصا که ارزونم هستند.......مواظب باش یه وقت بلا ملایی سر چشمهای خوشچلت نیاد عزیزم 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چشمای من قهوه ای پررنگه... نه از لنز خوشم نمیاد...غیر طبیعیه.. نه بابا...رنگ چشم که ملاک نیست.. ولی بعضی چشم رنگیا انقد خوشگلن که چشمای آدمو در میارن...دوس دارم چشم رنگی.. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ چشمای من قهوه ای پررنگه...نه از لنز خوشم نمیاد...غیر طبیعیه.. نه بابا...رنگ چشم که ملاک نیست.. ولی بعضی چشم رنگیا انقد خوشگلن که چشمای آدمو در میارن...دوس دارم چشم رنگی.. بعضیاشونم خیلی ترسناکن:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بعضیاشونم خیلی ترسناکن:banel_smiley_52: ما یه پسره همکلاسیمونه یه چشش ابیه یه چشمش سبز 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ ما یه پسره همکلاسیمونه یه چشش ابیه یه چشمش سبز باز خوبه یه زنه بود یه چشمش ابی بود یکی قهوه ای اما بنظرم خوبه هااا شوهرش یبار نمیرخ چپشو میبینه یبار نمیرخ راستشو 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بعضیاشونم خیلی ترسناکن:banel_smiley_52: اینجوری نگو...هیچکس دوس نداره زشت بدنیا بیاد...:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اینجوری نگو...هیچکس دوس نداره زشت بدنیا بیاد...:girl_yes2: خودشون تقصیر دارن:w00:چشاشون سبزه میرن توش قطره میریزه براق شه رنگش یه مدلی میشه ادم میترسه:w00:پسر عمو اومده بود چشاش قبلانا اینقد ناز بود رفته بود تو چشاش یه مایع ابی ریخته بود به چای سفیدی چشاش ابی بود چشای خودشم سبز:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ خودشون تقصیر دارن:w00:چشاشون سبزه میرن توش قطره میریزه براق شه رنگش یه مدلی میشه ادم میترسه:w00:پسر عمو اومده بود چشاش قبلانا اینقد ناز بود رفته بود تو چشاش یه مایع ابی ریخته بود به چای سفیدی چشاش ابی بود چشای خودشم سبز:banel_smiley_52: چه قطره ای؟:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ چه قطره ای؟:smiley (18): نمیدونم عمل کرده بو چشاشو دیگه عمل زیبایی البته ایران نه اروپا 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ من رنگ چشمام مشکیه لنزم استفاده نمیکنم حالا بحث چشم و چاره من یه سوا دارم یه بار یکی بهم گفت : چشمات سگ داره یعنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ من رنگ چشمام مشکیه لنزم استفاده نمیکنم حالا بحث چشم و چاره من یه سوا دارم یه بار یکی بهم گفت : چشمات سگ داره یعنی چی؟ یعنی ازشون میترسه.... 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ آخه چلاااااا؟ من اینقدر مهربونم که نگووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ آخه چلاااااا؟من اینقدر مهربونم که نگووووووووووو پس خیلی جدی هستی ازت میترسیده هرکی گفته بهت 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونممگه من لولو ام؟ بیا جلوتو ببینم نه چشاش ایراد داشته فک کنم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونممگه من لولو ام؟ نه عزیزم مشکل از خودش بوده با دیدن چشمهای تو ترسیده.......حقش بوده حتما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده