shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه لامذهب خیلی هم چشاش تیزه منظورت همون هیزه دیگه؟ گوله حرفشو نخور 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ گوله حرفه کیووووووو؟ نه بابا یه تیکه انداخت و رفت ولی من منی حرفشو نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ يكي صداي اين اهنگ يكي ام اهنگ گل رز با صداي فرزانه خيلي قشنگه البته فقط صداشونا 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ يكي صداي اين اهنگ يكي ام اهنگ گل رز با صداي فرزانه خيلي قشنگه البته فقط صداشونا :jawdrop:خوبی؟ لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ خوبی؟ با اين تعجبي:jawdrop: كه تو كردي خودمم تو شك افتادم :w127::w127: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ با اين تعجبي:jawdrop: كه تو كردي خودمم تو شك افتادم :w127::w127: نه واقعا منظورت چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ گوله حرفه کیووووووو؟نه بابا یه تیکه انداخت و رفت ولی من منی حرفشو نفهمیدم پس درست گفتم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ نه واقعا منظورت چی بود؟ بي خيال بابا ...چقد گيري تو 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی داره لباس چی بپوشم......اگه مشکی بپوشم چشمامم مشکی میشن.....اگه قهوه ای ...قهوه ای میشن....ابی بپوشم اب میشن....کلا رنگ خاصی ندارن...همه رنگ رو داریم مشکی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی داره لباس چی بپوشم......اگه مشکی بپوشم چشمامم مشکی میشن.....اگه قهوه ای ...قهوه ای میشن....ابی بپوشم اب میشن....کلا رنگ خاصی ندارن...همه رنگ رو داریم مشکی :jawdrop: شنیده بودیم بعضیا چشاشون تحت بازتاب نور رنگ لباسه اما نه به این شدت:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ يكي صداي اين اهنگ يكي ام اهنگ گل رز با صداي فرزانه خيلي قشنگه البته فقط صداشونا دقیقا موافقم...من این آهنگها رو خیلی خیلی دوست دارم، به خصوص آهنگ های مهرنوش هم این هم "نرو" 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از این تاپیک یه چکیده بده! کلی امتیاز می گیره لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ حالا بحث چشم و چاره من یه سوا دارم یه بار یکی بهم گفت : چشمات سگ داره یعنی چی؟ یعنی ازشون میترسه.... :banel_smiley_4: بابا جان "چشات سگ داره" يعني اينكه چشات آدمو ميگيره...يعني جذابه...طفلي ميخواسته بگه خوشگلي مثلا" !!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ گزینهٔ آبی_سبز ندارین چرا؟ من نمیدونم آبی بزنم یا سبز 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ گزینهٔ آبی_سبز ندارین چرا؟ من نمیدونم آبی بزنم یا سبز تو يه عكس از چشمات بگير بذار اينجا من بهت ميگم كدمو بزني! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ تو يه عكس از چشمات بگير بذار اينجا من بهت ميگم كدمو بزني! :4chsmu1: واقعا بذارم؟به منچه هرکی یه نظری راجب رنگه چشمم میده تازه یه چشم پزشک گفت طوسیه!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ رنگ چشمهاي من قهوه اي پررنگه اصلا ملاك قرارنمي دم رنگ چشم رو براي انتخاب همسر اما خوب همينجوري بخوام بگم فكر مي كنم رنگهايي مثل سبز يا آبي يا خاكستري براي يه مرد اصلا جالب نيست از لنز استفاده نكردم و هرگزم قصد استفاده كردن ندارم 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا بذارم؟به منچه هرکی یه نظری راجب رنگه چشمم میده تازه یه چشم پزشک گفت طوسیه!!!!!!!!!!! آره...یه عکس بگیر....بعد با paint دایره ی رنگی چشتو درآر بفرست این شادی کنف شه! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا بذارم؟به منچه هرکی یه نظری راجب رنگه چشمم میده تازه یه چشم پزشک گفت طوسیه!!!!!!!!!!! آرع ديگه واقعا بذار سبز آبي طوسي...الان واقعا مــشتاق شدم ببينم چشات چه رنگيه كه اينقدر سخته تشخيصش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده