Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مساله یک پست نیست جاوید ولی این درست نیست وقتی قصور از طرف مدیریت باشه یا یه خواستی از کاربرا داشته باشن محیط انجمن یه محیط دوستانه اسم بگیره ولی بعدش بیان پست 2 تا کاربر رو که 2-3 تا پست باهم گپ زدن و البته در مورد موضوع تاپیک پاک کنن به بهانه انضباط و اسپم و ... من فقط میخوام مدیرا اینو مشخص کنن و من بتونم سطح انتظاراتم رو تنظیم کنم! سطح انتظارات این باشه که پستی نزارین که مدیران بیان پاک کنن همش هم گپ نبود این دوتا پست را بزارین کنار اون پست هایی که هم از لحاظ لحن هم از لحاظ سیاسی بود یا هر چی پاک شد 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید من با مدیر تالار گفتگوهای آزاد کاری ندارم قبلی ها که یکی همشهریم بود ابوالفضل عزیز که از همینجا بهش سلام میکنم و اون یکی هم وحید عزیز بود که یکی از بهترین دوستانم بود که بازم به ایشون از اینجا سلام میکنم مدیر جدید رو هم متاسفانه شناختی ازشون ندارم البته کم سعادتی از بنده بوده الرومان جان میدونی چیه؟ مدیریت انجمن هم مثل پست ریاست جمهوری ماست که براش خط و مشق تعریف میکنن و باید رو اون اصول حرکت کنه فقط حرفم رو به همین جمله ختم میکنم که مدیریت ما کنترل شدست مرسی منم به شما سلام میکنم دقیقا درسته خدا خیرت بده 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مساله یک پست نیست جاوید ولی این درست نیست وقتی قصور از طرف مدیریت باشه یا یه خواستی از کاربرا داشته باشن محیط انجمن یه محیط دوستانه اسم بگیره ولی بعدش بیان پست 2 تا کاربر رو که 2-3 تا پست باهم گپ زدن و البته در مورد موضوع تاپیک پاک کنن به بهانه انضباط و اسپم و ... من فقط میخوام مدیرا اینو مشخص کنن و من بتونم سطح انتظاراتم رو تنظیم کنم! من منظورم این بود که زیاد ناراحت نکن خودت رو البته منم به جای تو باشم ناراحت میشم ولی سعی کن بخاطر چیزهای کوچیک خودت رو ناراحت نکن متاسفانه مدیریت ما در تمامی عرصه ها واقعی دارای نواقص هستش حالا اینکه یه دنیای مجازیه البته نمیخوام همه چیز رو بندازم تقصی مدیریت چون من از موضوع خبر ندارم ولی در کل حامد جان اعصاب خودت رو زیاد خرد نکن 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دوست عزیز اشتباه شما اینجاس که فکر کردین من فقط پست پاک میکنم من اگه واقعا به درد مدیریت نمیخورم الان برکنار میشدم من خودم به دلیل اینکه واقعا این تالار خیلی کارش سنگینه چندین بار استعفا دادم منم نمیتونم هر 24 ساعت وقتم را بزارم پای تالار و تاپیک بزنم همین خوندن یکی از این تاپیک ها خیلی وقت میگیره مدیرت انجمن جاش اینجا نیست که شما سوال کردینشما اگه نظری در مورد تالار داشتین تاحالا که به من گفته باشین و من انجام ندادم و یا همش اینجوری برای پست های که خلاف قوانین میزارید معترض هستین بله شما نمیدونم چقدر گزارش میاد از پست های شما فقط که بدونین مدام هست یا نه نظر منم نیست نظر خیلی های دیگس نخیر من همش ازم انتقاد میشه و مشکلی با هیچ کس تا حالا نداشتم خب بیاد!! مگه اگه گزارش بیاد یعنی پستام مشکل داره؟ از وقتی یادمه واسه پستای غیر مذهبی از طرف مذهبیا گزارش میاد! چیزه جدیدی نیس! مدام چی بود حالا؟!!! چه راحت از رو پستا میپرین!!! چه پاسخگوییه کاملی! ما هم با شما مشکل نداریم! ب مدیریتت انتقاد داریم!!! 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی منم به شما سلام میکنم دقیقا درسته خدا خیرت بده منم بهتون سلام میکنم منظورم از کنترل شده این نبود که مدیریتمون دقیقه ها منظورم این بود که مدیر باید مثل یه رباتی که قبلاً بهش برنامه دادن عمله کنه و در تمامی عرصه ها مدیرانمون مثل ربات هستن نه یه کسی که اختیار دست خودش باشه.......البته منظورم فقط به شما و شخص خاص نیست امیدوارم بهتون برنخوره منظورم به تمامی ربات های مدیر نماست. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دوست عزیز اشتباه شما اینجاس که فکر کردین من فقط پست پاک میکنم من اگه واقعا به درد مدیریت نمیخورم الان برکنار میشدم من خودم به دلیل اینکه واقعا این تالار خیلی کارش سنگینه چندین بار استعفا دادم منم نمیتونم هر 24 ساعت وقتم را بزارم پای تالار و تاپیک بزنم همین خوندن یکی از این تاپیک ها خیلی وقت میگیره مدیرت انجمن جاش اینجا نیست که شما سوال کردینشما اگه نظری در مورد تالار داشتین تاحالا که به من گفته باشین و من انجام ندادم و یا همش اینجوری برای پست های که خلاف قوانین میزارید معترض هستین نه من فقط منتظرم مدیریت لطف کنه نوع تعاملش با کاربرها مخصوصا کاربراهای قدیمی رو مشخص کنه تا ما هم بفهمیم چه انتظاری باید ازش داشته باشیم! ضمنا همچنان میگم شما وسطه مکامله من و نگار رو اینجا کپی کردین! من پست خلاف قوانین گذاشتم و طبق قوانین پاک شد و اخطار گرفتم 2 روز پیش اعتراضی هم نکردم ولی پاک کردن این پست شبهه ایجاد میکنه! کاربر بخواد بره پادگان دفترچه خدمت پست میکنه! البته این حق مدیریته هرطوری بخواد اداره بکنه انجمن رو فقط حالا که این موضوع اینجا مطرح شد لطفا مدیریت ارشد بیاد اینجا و توضیح بده مکالمه من و نگار چه خطری برای انجمن داشت که پاک شد؟ چون بهانه اسپم رو من قبول ندارم 2 تا پست به هیچ وجه اسپم نمیتونه باشه چون تاپیک رو منحرف نکرد هرچند مکالمه در مورد تاپیک بود شاید برای دیگران گنگ بوده باشه 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه خودت هم گفتی بعضی پست ها را میدونی که پاک میشه بازم میزاری پس این دیگه مشکل من نیست دوست عزیزمن تو هر بار پرسیدن شما توضیح دادم مگه غیر اینه این همه کاربر تو انجمن هستن کدوم انقدر پست پاک شده دارن چرا فقط از تو انقدر پاک میشه بالاخره از "فقط" پستای من گزارش میاد پاک میشه همش یا حامد؟ فقط رو میدونین کجا باید استفاده کرد؟ من از وقتی کادر مدیریت و ارشد عوض شده پستام پاک میشه ب این شدت!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خب بیاد!! مگه اگه گزارش بیاد یعنی پستام مشکل داره؟ از وقتی یادمه واسه پستای غیر مذهبی از طرف مذهبیا گزارش میاد! چیزه جدیدی نیس! مدام چی بود حالا؟!!! چه راحت از رو پستا میپرین!!! چه پاسخگوییه کاملی! ما هم با شما مشکل نداریم! ب مدیریتت انتقاد داریم!!! خانوم محترم چرا همش باید پست های شما انقدر مشکل دار باشه مگه این همه کاربر نیستن تو انجمن چرا اون این مشکل را ندارن چون شما براتون مهم نیست پستی کهمیزاری خلافه یا نه خود آقا حامد هم گفت پست هایی را که میزاره بعضی هاش میدونه پاک شدنش قطعیه یعنی حاضرین پستی بزارین با این که میدونین خلافه این دیگه مشکل من یا مدیریت نیست 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید من با مدیر تالار گفتگوهای آزاد کاری ندارم قبلی ها که یکی همشهریم بود ابوالفضل عزیز که از همینجا بهش سلام میکنم و اون یکی هم وحید عزیز بود که یکی از بهترین دوستانم بود که بازم به ایشون از اینجا سلام میکنم مدیر جدید رو هم متاسفانه شناختی ازشون ندارم البته کم سعادتی از بنده بوده الرومان جان میدونی چیه؟ مدیریت انجمن هم مثل پست ریاست جمهوری ماست که براش خط و مشق تعریف میکنن و باید رو اون اصول حرکت کنه فقط حرفم رو به همین جمله ختم میکنم که مدیریت ما کنترل شدست البته من پستای نگار و حامد رو نخووندم که ببینم چطور بودن، حدس میزنم چت دوستانه بوده. برام سواله که آیا کسی اون پستهارو گزارش کرده که مدیر تالار آزاد یا هر مدیر دیگری وقت گذاشته برای پاک کردنشون؟ چون خیلی عجیبه که پستهای دوستانه (حالا اسپم) روشون کنترل صورت میگیره ولی پستهای تهدیدآمیز و توهین آمیز که کوچکترین ارتباطی هم به موضوع تاپیک نداره هیچ کنترلی روشون اعمال نمیشه. در ضمن شاید کسی اصلا اعتقادی به گزارش رد کردن نداشته باشه. مدیریت کنترل شده به این نمیگن، این مدیریت تبعیض آمیز هست. به نظر میرسه مدیریت برخورد دوگانه ای با کاربران داره. چرا یک کاربر خاطی باید اونقدر از عدم برخورد با خودش مطمئن باشه که در جواب شکایت کاربری دیگر ادمین مربوطه رو با لحنی صمیمی داداش خطاب کنه؟ اگر مدیر تالار آزاد برادر کاربرخاطی مورداشاره هستند به نظر من لایق مدیریت نیستند. 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ منم بهتون سلام میکنم منظورم از کنترل شده این نبود که مدیریتمون دقیقه ها منظورم این بود که مدیر باید مثل یه رباتی که قبلاً بهش برنامه دادن عمله کنه و در تمامی عرصه ها مدیرانمون مثل ربات هستن نه یه کسی که اختیار دست خودش باشه.......البته منظورم فقط به شما و شخص خاص نیست امیدوارم بهتون برنخوره منظورم به تمامی ربات های مدیر نماست. اینکه قوانین باید باشه من حرفم اینه حالا اگه دست پا بسته اس دیگه نمیشه کاری کرد اگه قراره این سایت پا برجا بمونه والا همش باید با ف یلتر شکن بیایم نه من فقط منتظرم مدیریت لطف کنه نوع تعاملش با کاربرها مخصوصا کاربراهای قدیمی رو مشخص کنه تا ما هم بفهمیم چه انتظاری باید ازش داشته باشیم!ضمنا همچنان میگم شما وسطه مکامله من و نگار رو اینجا کپی کردین! من پست خلاف قوانین گذاشتم و طبق قوانین پاک شد و اخطار گرفتم 2 روز پیش اعتراضی هم نکردم ولی پاک کردن این پست شبهه ایجاد میکنه! کاربر بخواد بره پادگان دفترچه خدمت پست میکنه! البته این حق مدیریته هرطوری بخواد اداره بکنه انجمن رو فقط حالا که این موضوع اینجا مطرح شد لطفا مدیریت ارشد بیاد اینجا و توضیح بده مکالمه من و نگار چه خطری برای انجمن داشت که پاک شد؟ چون بهانه اسپم رو من قبول ندارم 2 تا پست به هیچ وجه اسپم نمیتونه باشه چون تاپیک رو منحرف نکرد هرچند مکالمه در مورد تاپیک بود شاید برای دیگران گنگ بوده باشه پس دیدن مشکلتون همین دو تا پسته اول میگین نیست حالا میگین چرا پاک شد شما اگه مشکلی دارین با مدیریت برین خیلی راحت با ادمین صحبت کنید دیگه بحث مدیریت انجمن اینجا جاش نیست که من باید پاسخگو باشم بالاخره از "فقط" پستای من گزارش میاد پاک میشه همش یا حامد؟ فقط رو میدونین کجا باید استفاده کرد؟ من از وقتی کادر مدیریت و ارشد عوض شده پستام پاک میشه ب این شدت!!!!! نخیر فقط این جدیدی ها نیست که دارن پاک میکنن مدیران قبلی هم بهم تذکراتی در قبیل همین رفتار ها و پست ها داده بودن مال الان نیست شما اگه قوانین را رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ منم الان رفتم دیدم پست پاک شده دارم توی تالار واقعا دستتون درد نکنه بابا راضی به زحمت نیستیم من همش حس میکنم شما بدو بدو دنلال کاربران افتادید و دارید آشغال موزایی که از دستشون میفته رو جنع میکنید مبادا کسی لیز بخوره ولی یه درصد هم احتمال بدید شاید این آشغال موزه توهمه. و واقعا آشعالی زمین نمیریزند!! اینکه شما بارها و بارها این کار رو میکنید و بدون اطلاع رسانی پست رو پاک میکنید مصداق کامل زدن تو دهن افراد هست!! و هیچ کس تاب این موضوع رو نداره!!! نکته اول این که بارها خواهش شده لطفا بعد از حذف پست اطلاع رسانی با میام خصوصی یا هر روش دیگه ای رو انجام بدید ...تا کاربر اون حس ابنکه کسی داره تو دهنش میزنه رو ناقافلی پیدا نکنه!!! این کار پاک کردن بدون اطلاع خودش از صد تا پست سیاسی زشت تر و مسخره تر و توهین امیز تره!! نکته دوم هم اینکه اگر پستی پاک مبشه یا باید دلیل سیاسی یا مذهبی داشته باسه این که شما میفرمایید پاک کردم چون لحن درست نبود شما مدیر اخلاق هستید که لحن رو توجیح مکنید. چرا لحنی که سما تشخیص میدین نادرسته ازوما باید نادرست باشه؟؟ نکته سوم هم اینکه اگر پستی پاک میشه از نظر شما خلاف بوده که پاک شده. لطف بفرماید حتما و حتما بعد از مشاهده خلاف موجود اخطار مربوطه رو هم بدید. چه بسا اگر قابلیت اطلاع رسانی ساده وجود نداره کاربر با پیام اخطار متوجه خطای خودش بشه!!! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ ببینید من با مدیر تالار گفتگوهای آزاد کاری ندارم قبلی ها که یکی همشهریم بود ابوالفضل عزیز که از همینجا بهش سلام میکنم و اون یکی هم وحید عزیز بود که یکی از بهترین دوستانم بود که بازم به ایشون از اینجا سلام میکنم مدیر جدید رو هم متاسفانه شناختی ازشون ندارم البته کم سعادتی از بنده بوده الرومان جان میدونی چیه؟ مدیریت انجمن هم مثل پست ریاست جمهوری ماست که براش خط و مشق تعریف میکنن و باید رو اون اصول حرکت کنه فقط حرفم رو به همین جمله ختم میکنم که مدیریت ما کنترل شدست جاوید جان خط و مشق چیه؟ منو نگار که دیگه جفتمون تقریبا عضو قدیمیم اومدیم تو تاپیک قلیون اشاره ای کردیم به بحث 2تاییمون راجع به قلیون که نگار نمیزاش من برم قلیون بکشم ولی خودش اومده تو تاپیک میگه قیلون خوبه! و من راجع به این پست دادم. الان این چه خط و مشقی میخواد؟ خطری برای انجمن داره؟ نه من فقط ناراحتم چون احساس میکنم این رفتار با عضو قدیمی دست نیست منو نگار سر هم 10.000 تا پست تو این انجمن دادیم و الان طوری باهامون برخورد میشه انگار روز اول آموزشیمون تو پادگانه! طبق ماده فلان بند فلان این پست اسپمه! من خیلی پست دادم با اینکه میدونستم پستم پاک میشه چون میدونستم مدیریت طبق خط و مشق مجبوره پاکش کنه و تا زمانی که پاک میشه من میتونم مطلب رو به کسی که میخوام برسونم و بعدش که پاک میشد اصلا برام مهم نبود! دغدغه من این عددای زیر آواتارم نبود فقط میخوام روشن باشه انجمن با کاربرهای قدیمیش چه برخوردی داره! 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ البته من پستای نگار و حامد رو نخووندم که ببینم چطور بودن، حدس میزنم چت دوستانه بوده. برام سواله که آیا کسی اون پستهارو گزارش کرده که مدیر تالار آزاد یا هر مدیر دیگری وقت گذاشته برای پاک کردنشون؟ چون خیلی عجیبه که پستهای دوستانه (حالا اسپم) روشون کنترل صورت میگیره ولی پستهای تهدیدآمیز و توهین آمیز که کوچکترین ارتباطی هم به موضوع تاپیک نداره هیچ کنترلی روشون اعمال نمیشه. در ضمن شاید کسی اصلا اعتقادی به گزارش رد کردن نداشته باشه. مدیریت کنترل شده به این نمیگن، این مدیریت تبعیض آمیز هست. به نظر میرسه مدیریت برخورد دوگانه ای با کاربران داره. چرا یک کاربر خاطی باید اونقدر از عدم برخورد با خودش مطمئن باشه که در جواب شکایت کاربری دیگر ادمین مربوطه رو با لحنی صمیمی داداش خطاب کنه؟ اگر مدیر تالار آزاد برادر کاربرخاطی مورداشاره هستند به نظر من لایق مدیریت نیستند. نه شما یه تاپیک مشکل دار داشتین خانوم محترم والا من فقط از شما و یا این دوتا کاربر پست پاک نمیکنم از همین کاربری که میگید من خیلی پست پاک کردم ولی اون خودش میدونه برای چی پاک شده یا خودش اومده دلیلش را پرسیده من بهش توضیح دادم و میدونه قوانین چطوریه پس تبعیضی وجود نداره 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ البته من پستای نگار و حامد رو نخووندم که ببینم چطور بودن، حدس میزنم چت دوستانه بوده. برام سواله که آیا کسی اون پستهارو گزارش کرده که مدیر تالار آزاد یا هر مدیر دیگری وقت گذاشته برای پاک کردنشون؟ چون خیلی عجیبه که پستهای دوستانه (حالا اسپم) روشون کنترل صورت میگیره ولی پستهای تهدیدآمیز و توهین آمیز که کوچکترین ارتباطی هم به موضوع تاپیک نداره هیچ کنترلی روشون اعمال نمیشه. در ضمن شاید کسی اصلا اعتقادی به گزارش رد کردن نداشته باشه. مدیریت کنترل شده به این نمیگن، این مدیریت تبعیض آمیز هست. به نظر میرسه مدیریت برخورد دوگانه ای با کاربران داره. چرا یک کاربر خاطی باید اونقدر از عدم برخورد با خودش مطمئن باشه که در جواب شکایت کاربری دیگر ادمین مربوطه رو با لحنی صمیمی داداش خطاب کنه؟ اگر مدیر تالار آزاد برادر کاربرخاطی مورداشاره هستند به نظر من لایق مدیریت نیستند. وی ویان من منظورم رو از کنترل گفتم باز هم تکرار میکنم کنترل شده به معنای درست بودت و روتین بودن نیست یعنی اینکه مدیر تو عالم واقعیش حق اظهار نظر نداره و خط و مشی اون رو کس دیگه تعریف میکنه پس به این نمیگن مدیریت به این میگن کار ربات رو انجام دادن البته من منظورم شخص خاصی نیست بلکه برداشتم اینه.......یه مثال هم که زدم پست ها رو بخون گفتم پست مدیریت مثل پست ریاست جمهوری ماست که در واقع رئیس جمهور هیچ کارست یعنی یه ربات انسان نماست 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خانوم محترم چرا همش باید پست های شما انقدر مشکل دار باشه مگه این همه کاربر نیستن تو انجمن چرا اون این مشکل را ندارن چون شما براتون مهم نیست پستی کهمیزاری خلافه یا نه خود آقا حامد هم گفت پست هایی را که میزاره بعضی هاش میدونه پاک شدنش قطعیه یعنی حاضرین پستی بزارین با این که میدونین خلافه این دیگه مشکل من یا مدیریت نیستآقای محترم چون من پستی میزارم ک یه مذهبی احساس خطر کنه چون من رک پست میدم چون زیاد داره گزارش میاد ک بیاد آقا! پست مشکلی نداشته باشه صد تا گزارش بیاد!! درضمن شما پاک نکردی این چنتا پستو دلیل اینکه این دو سه تا پاک میشه اما انبوه اسپمها پاک نمیشن چیه؟ این ۴ تا پست مشکل اسپمه انجمنه؟!! اونم پستایی ک راجب تاپیکه؟!! 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ نه شما یه تاپیک مشکل دار داشتین خانوم محترم والا من فقط از شما و یا این دوتا کاربر پست پاک نمیکنم از همین کاربری که میگید من خیلی پست پاک کردم ولی اون خودش میدونه برای چی پاک شده یا خودش اومده دلیلش را پرسیده من بهش توضیح دادم و میدونه قوانین چطوریه پس تبعیضی وجود ندارهمن مشکلی با پاک کردن پستهام ندارم، چون عادت کردم، در هر صورت اینجا هم یک فروم با قوانین خاص هست. مشکل من با برخورد تبعیض آمیز هست، تاپیک من نه سیاسی بود و نه مذهبی (هرچه باشه، بعد از این همه سال دیگه تقریبا میدونم چطور نظرمو بگم که نه سیاسی محسوب بشه و نه مذهبی)، بنابراین میشه لطف کنید و دلیل مشکل دار بودنشو توضیح بدید؟ چرا تا وقتی که من خودم نیومدم اینجا اعتراض کنم؛ کاربری خاص (برای شما) به راحتی در جستار من جولان میداد و لجن پراکنی میکرد؟ برخوردی باهاش صورت گرفت؟ مطمئنا نه. ایشون مستقیم به من توهین کرد و تهدید کرد منو. من مشکلی هم با توهین ها و تهدیدهای کسی ندارم؛ چون باز هم در این سالها عادت کردم بهش، مشکل من اینه که چرا یک کاربر باید اونقد احساس امنیت کنه که به خودش اجازه بده به حالت عربده کشی تو تاپیک دیگران پست بذاره و هیچ اتفاق خاصی هم نیفته. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اینکه قوانین باید باشه من حرفم اینه حالا اگه دست پا بسته اس دیگه نمیشه کاری کرد اگه قراره این سایت پا برجا بمونه والا همش باید با ف یلتر شکن بیایم من به شخصه راضیم با ف یلتر شکن بیام ولی حرفاهام رو بطور آزادانه بزنم نه اینکه فقط به بهانه ی وقت تلف کردن بیام و برمالبته منظورم به بعد علمی تالار و انجمن نیست جاوید جان خط و مشق چیه؟ منو نگار که دیگه جفتمون تقریبا عضو قدیمیم اومدیم تو تاپیک قلیون اشاره ای کردیم به بحث 2تاییمون راجع به قلیون که نگار نمیزاش من برم قلیون بکشم ولی خودش اومده تو تاپیک میگه قیلون خوبه! و من راجع به این پست دادم. الان این چه خط و مشقی میخواد؟ خطری برای انجمن داره؟ نه من فقط ناراحتم چون احساس میکنم این رفتار با عضو قدیمی دست نیست منو نگار سر هم 10.000 تا پست تو این انجمن دادیم و الان طوری باهامون برخورد میشه انگار روز اول آموزشیمون تو پادگانه! طبق ماده فلان بند فلان این پست اسپمه! من خیلی پست دادم با اینکه میدونستم پستم پاک میشه چون میدونستم مدیریت طبق خط و مشق مجبوره پاکش کنه و تا زمانی که پاک میشه من میتونم مطلب رو به کسی که میخوام برسونم و بعدش که پاک میشد اصلا برام مهم نبود! دغدغه من این عددای زیر آواتارم نبود فقط میخوام روشن باشه انجمن با کاربرهای قدیمیش چه برخوردی داره! منظورم از خط و مشی بطور کلی بود حامد جان ببین حامد جان بلاخره بعضی از مدیران واسه عملکرد خودشون تعریف دارن که نباید برای همه اون عملکرد رو به اجراء در بیارن منظورم اینست که تبعیض قائل بشن نه ولی مثل یه درجه دار با سربازش که برخورد میکنه برخورد نکن و اگر هم قرار موضوعی رو حذف کنن طرف مقابل رو قانع کنن یا حداقل بهش یه خبر بدن که اگه میتونه به دلیل فلان چیز اصلاحش بکنه...........حامد جان به عنوان یه برادر کوچیکتر بهت میگم که قارداش خودت رو زیاد ناراحن نکن 3 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ کاربرا بی جنبه ان و دارن از اسم گفتگوی ازاد برای گفتن نظراتشون سو استفاده میکنن نمیدونن که فقط میتونن نظرات مورد پسند شمارو ازادانه بگن.من از اینکه شما یک سانسورچی هستید ازتون تشکر میکنم.اگر ما امثال شما رو نداشتیم الان مثل غرب در خفقان خواری بدبختی زندگی میکردیم.واقعا خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اینکه قوانین باید باشه من حرفم اینه حالا اگه دست پا بسته اس دیگه نمیشه کاری کرد اگه قراره این سایت پا برجا بمونه والا همش باید با ف یلتر شکن بیایم پس دیدن مشکلتون همین دو تا پسته اول میگین نیست حالا میگین چرا پاک شد شما اگه مشکلی دارین با مدیریت برین خیلی راحت با ادمین صحبت کنید دیگه بحث مدیریت انجمن اینجا جاش نیست که من باید پاسخگو باشم نخیر فقط این جدیدی ها نیست که دارن پاک میکنن مدیران قبلی هم بهم تذکراتی در قبیل همین رفتار ها و پست ها داده بودن مال الان نیست شما اگه قوانین را رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد :))ابوالفضل؟ وحید؟ شقایق؟ نوترون؟ اصلا این افراد از من پستی پاک کردن؟ یادمه یه بار شقی پاک کرد بعد معذرت خواست! نه دو بار، ولی با رفتار و اخلاق درستش! حتا اگه مشکلی هم با پاک شدن داشتم مدیریت رفتارش درست بود میشد کوتا اومد و دوستانه حلش کرد!!! اینهمه وخت اینجا پست میدم تا حالا با مدیریت مشکل نداشتم! "من شخصاً" باهاشون مشکلی نداشتم شما دلیل قانع کننده بیار! یاد دبستان و دوای بچهها افتادم! آینه آینه!!! لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ کاربرا بی جنبه ان و دارن از اسم گفتگوی ازاد برای گفتن نظراتشون سو استفاده میکنن نمیدونن که فقط میتونن نظرات مورد پسند شمارو ازادانه بگن.من از اینکه شما یک سانسورچی هستید ازتون تشکر میکنم.اگر ما امثال شما رو نداشتیم الان مثل غرب در خفقان خواری بدبختی زندگی میکردیم.واقعا خسته نباشید مگه از شما هم تو این مدتی که تشریف آوردین به نواندیشان که البته بهتون خیرمقدم میگم چیزی پاک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده