JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ من گفتم نقد داشته باشه نگفتم تو زندگیش تاثیر داشته باشه، دین شما تو تمام جنبه های زندگی ما دخالت میکنه و ما هم درباره تمام جنبه های دین شما اظهارنظر میکنیم، وقتی دیگه دین شما کاری به ما نداشت، ما هم کاری باهاش نداریم و شاید فقط تو دلمون به برخی احکامش خندیدیم.انتقاد به هر دو وارده، ولی اگه حکومت این حجابی که من قبولش ندارم رو برای من اجباری نکرده بود فقط وقتی ازم درباره ش سوال میپرسیدن نظرمو میگفتم. وقتی مطابق قوانین انتقاد مستقیم و غیر مستقیم ممنوعه بنابراین کسی که ممنوعیت ایجاد میکنه باید انتظار داشته منتقدین راههای دیگه ای رو پیدا کنن، وگرنه چرا ال رومن درباره مردم قبایل کومور تاپیک نمیزنه و به تعبیر شما اونارو مسخره نمیکنه؟ واقعا همه احکام دین تو زندگی شما دخیله؟؟؟ حداقل این موضوعی که حامد استارت کرد فکر نکنم دخیل باشه ای کاش ابن انتقاد منتقدین تو همون موضوعی بود که ازش ضربه خوردند و ای کاش فقط انتقاد بود خب اگه جواب خواستین بدین خواهشا تو پروف بدین چون ممکنه دفترم قفل بشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ خب اینکه از طرف غیر معتقد توهین محسوب نمیشه طبیعیه چون اگر محسوب میشد احتمالا انجام نمیداد!توهین به بت پرست هم اشتباهه و باز هم توهینه ولی اگه بحث منطقی باشه هیچ اشکالی نداره!! اتفاقا بحث میشه و حتی توهینم شاید بشه(نه به اندازه اینجا) ولی خب توی فرومها فقط دو نفر نیستند که بحث میکنند و بازدیدکنندگان خودشون میتونند حرف منطقی رو تشخیص بدند ضمن اینکه تا توهینی نشه برخوردی هم نمیشه و برخورد هم با شخص متخلفه با این وجود به اونجا هم بی اعتراض نیستم:دی در کل تا چیزیی رو تجربه نکرد نمیشه راجع بهش نظر داد دعواهای اینجا رو هم قبلا دیدم و شروع کنندش هم معمولا چند نفر خاص بودند ولی بحث اعتقادیه صرف چیزیه که توهین کننده خیلی قدرت مانور نداره چون باید بحث عقلی کنه همونطور که گفتم اگه نیاز به پاسخ بیشتر بود تو پیغام خصوصی جواب میدم. الانم جواب این پست رو تو پیغام خصوصی میدم. تاپیک من کوووووووووووووووووو بهتره موقع گفتن اسم تاپیک هم بگی که الکی یه پست دیگه زده نشه. کدوم تاپیک؟ بهتره مدیر تالار تو این زمینه پاسخگو باشه و رسیدگی کنه. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ لطفا بحث رو تموم کنید قبل از این که بخواین تاپیکی رو تو تالار ازاد شروع کنید اول قوانین رو مطالعه کنید و بعد ارسال کنید در صورت هر گونه مغایرت با قانون تالار گفتگوی ازاد سریعا حذف میشه هرگونه توهین به اعتقاد هر کس هم انجام بشه سریعا پاک میشه اگر هم هر گونه مشکلی با قانون تالار ازاد دارین تو دفتر مدیر ارشد انجمن مطرح کنید تمام پستهای غیر مرتبط هم در دفتر پاک میشه 8 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید تو این تالار کسی به گزارشها رسیدگی نمیکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید تو این تالار کسی به گزارشها رسیدگی نمیکنه؟ ببخشید من جواب میدم رسیدگی که میشه ولی من دیروز نامه ای از یکی از اعضای بالای مدیریت دریافت کردم که فرموده بودند برای پیگیری باید مدیران هر بخش جوابگو باشند یعنی باید از مدیران تالار ها سوال کنیم که فلان مورد چی شد فقط برای اطلاع شما نوشتم تا مدیران هم نظرشون رو بگن 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید من جواب میدم رسیدگی که میشه ولی من دیروز نامه ای از یکی از اعضای بالای مدیریت دریافت کردم که فرموده بودند برای پیگیری باید مدیران هر بخش جوابگو باشند یعنی باید از مدیران تالار ها سوال کنیم که فلان مورد چی شد فقط برای اطلاع شما نوشتم تا مدیران هم نظرشون رو بگن ببخشید متوجه نشدم! پیگیری چی؟ خب منم از مدیران همین بخش دارم میپرسم دیگه! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید متوجه نشدم!پیگیری چی؟ خب منم از مدیران همین بخش دارم میپرسم دیگه! مثلا من یه پست خلاف را گزارش کردم و فکر میکنم که هنوز رسیدگی نشده یا اگه شده من اطلاعی ندارم . منظورشون اینه که از مدیران ( احتمالا از طریق پ . خ ) باید ببینیم چی شده / 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید تو این تالار کسی به گزارشها رسیدگی نمیکنه؟ چرا مریم جان ولی من و وحید جایی هستیم که با موب آن هستیم و چیزی که شما خواستید حتما باید با پی سی باشم تا انجام بدم انشالله 5 به بعد با پی سی میام اطاعت امر میشه 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ مثلا من یه پست خلاف را گزارش کردم و فکر میکنم که هنوز رسیدگی نشده یا اگه شده من اطلاعی ندارم . منظورشون اینه که از مدیران ( احتمالا از طریق پ . خ ) باید ببینیم چی شده / اها نه اخه بحث پست خلاف نبود. مربوط به خودم بود چرا مریم جان ولی من و وحید جایی هستیم که با موب آن هستیم و چیزی که شما خواستید حتما باید با پی سی باشم تا انجام بدم انشالله 5 به بعد با پی سی میام اطاعت امر میشه ممنون 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید من جواب میدم رسیدگی که میشه ولی من دیروز نامه ای از یکی از اعضای بالای مدیریت دریافت کردم که فرموده بودند برای پیگیری باید مدیران هر بخش جوابگو باشند یعنی باید از مدیران تالار ها سوال کنیم که فلان مورد چی شد فقط برای اطلاع شما نوشتم تا مدیران هم نظرشون رو بگن تشکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تشکر میکنم میگم بهت وکالت میدم هر وقت از یه هفته گذشت و من یادم رفت بجای من اینکار رو بکن هنوز یه هفته نشده اسپم ممنوعه ادامه نده 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تمام پست ها تو اون تاپیک مال خانوم ارچی پاک شد 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بسیار جای تاسفه که گزارش تخلف از سوی ولایتمداران و مذهبیون به طرز بسیار زیادی بالا رفته و مدیریت هم تحت تاثیر وحشت از این جماعت،مطالب رو پاک میکنند. متاسفانه بنده از این لحظه کوچکترین احترامی به عقیده کسی در تاپیک های مذهبی و سیاسی نخواهم گذاشت. هرچیزی که ناراحتم کنه سریعا جوابش رو میدم بدون توجه به اینکه نویسنده اون مطلب چه کسی هست. چون بهم ثابت شده،با وجودیکه دوستان آزادند تا هر طور دلشون میخواد برای چهارتا عرب نوحه خوانی و جشن و پایکوبی کنند و کسی چیزی بهشون نگه، اما اگه من و چندتا از دوستان تا یک حرف ساده بزنیم سریع دکمه تخلف و پاک کردن نوشته هام. تاپیک ختم صلوات بزرگترین تخلف این انجمنه، چون تمامی نوشته هاش تکراری و اسپم محسوب میشه که با هیچکدوم از قوانین انجمن همخوانی نداره. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بسیار جای تاسفه که گزارش تخلف از سوی ولایتمداران و مذهبیون به طرز بسیار زیادی بالا رفته و مدیریت هم تحت تاثیر وحشت از این جماعت،مطالب رو پاک میکنند.متاسفانه بنده از این لحظه کوچکترین احترامی به عقیده کسی در تاپیک های مذهبی و سیاسی نخواهم گذاشت. هرچیزی که ناراحتم کنه سریعا جوابش رو میدم بدون توجه به اینکه نویسنده اون مطلب چه کسی هست. چون بهم ثابت شده،با وجودیکه دوستان آزادند تا هر طور دلشون میخواد برای چهارتا عرب نوحه خوانی و جشن و پایکوبی کنند و کسی چیزی بهشون نگه، اما اگه من و چندتا از دوستان تا یک حرف ساده بزنیم سریع دکمه تخلف و پاک کردن نوشته هام. تاپیک ختم صلوات بزرگترین تخلف این انجمنه، چون تمامی نوشته هاش تکراری و اسپم محسوب میشه که با هیچکدوم از قوانین انجمن همخوانی نداره. ساناز جان فک کنم باید بری دفتر تالار ادیان اینجا گفتگوی ازاده و هر پست توهین به هرکس و از هر کی باشه پاک میشه در ضمن اگه تهدید میخوای بکنی اینجا جاش نیست درضمن تاپیک صلوات ربطی به ما و تالار ما نداره موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ساناز جان فک کنم باید بری دفتر تالار ادیان اینجا گفتگوی ازاده و هر پست توهین به هرکس و از هر کی باشه پاک میشهدر ضمن اگه تهدید میخوای بکنی اینجا جاش نیست درضمن تاپیک صلوات ربطی به ما و تالار ما نداره موفق باشی دفتر تالار ادیان مگه مدیر هم داره؟ فکر کنم مدیر اینجا توی تالار ادیان هم دسترسی داشته باشه. اگر اشتباه فکر میکنم،شما آدرس بدین به مدیر مربوطه اش مراجعه کنم. فعلا که معلومه کیا ازتون حمایت میکنن،همون کافیه. اون هایی هم که سپاهی شدن از اول زورگو نبودن،یک کم تعریف و تمجید از متملقین مذهبی شنیدن بعدا جوگیر شدن. لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دفتر تالار ادیان مگه مدیر هم داره؟فکر کنم مدیر اینجا توی تالار ادیان هم دسترسی داشته باشه. اگر اشتباه فکر میکنم،شما آدرس بدین به مدیر مربوطه اش مراجعه کنم. فعلا که معلومه کیا ازتون حمایت میکنن،همون کافیه. اون هایی هم که سپاهی شدن از اول زورگو نبودن،یک کم تعریف و تمجید از متملقین مذهبی شنیدن بعدا جوگیر شدن. محمد ا یا یا اسپو اگر نبودن اس اف و پیمان در ضمن من نیاز به حمایت کسی ندارم و هرکی پست توهین به عقیده هر کی و یا توهین و نیشو کنایه به هرکی بزنه چه شما باشی چه هیملر چه الرومان چه حتی شقایق و محمد و اسپو باشه فرقی نمیکنه تا وقتی مدیر این بخش باشم به شدت با توهین و مسخره کردن از هرکی میخواد باشه برخورد میشه و و وقتی ببینیم کسی نتونه جلوی خودشو بگیره دسترسی شو به تالار قطع میکنیم لطفا اگر مشکلی دارید با مدیران ارشد صحبت کنید 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ محمد ا یا یا اسپو اگر نبودن اس اف و پیماندر ضمن من نیاز به حمایت کسی ندارم و هرکی پست توهین به عقیده هر کی و یا توهین و نیشو کنایه به هرکی بزنه چه شما باشی چه هیملر چه الرومان چه حتی شقایق و محمد و اسپو باشه فرقی نمیکنه تا وقتی مدیر این بخش باشم به شدت با توهین و مسخره کردن از هرکی میخواد باشه برخورد میشه و و وقتی ببینیم کسی نتونه جلوی خودشو بگیره دسترسی شو به تالار قطع میکنیم لطفا اگر مشکلی دارید با مدیران ارشد صحبت کنید تعریف شما از توهین مشکل داره. مثلا من میگم ارزش ریال شده در حد دستمال کاغذی،یکی میگه به پول من توهین شد. شما پاکش میکنین که چرا گزارش تخلف رد کردن. فرق حقیقت و تمسخر رو بفهمیم بد نیست. یکی تاپیک میزنه مثلا ولادت فلان عرب مبارک. از نظر من اون عرب قاتل ایرانی ها بوده،اینجا هم من میتونم بگم توهین شده. اما ترجیح میدم کاری نداشته باشم تا اونها هم تبلیغ دین عربشون را بکنند. برام جالبه چطوری یک عده اینقدر انجماد فکری دارن که هر مطلبی رو گزارش میکنن و جالبه اکثرش هم با موافقت اون افراد،اینجا ترتیب اثر داده میشه. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تعریف شما از توهین مشکل داره.مثلا من میگم ارزش ریال شده در حد دستمال کاغذی،یکی میگه به پول من توهین شد. شما پاکش میکنین که چرا گزارش تخلف رد کردن. فرق حقیقت و تمسخر رو بفهمیم بد نیست. یکی تاپیک میزنه مثلا ولادت فلان عرب مبارک. از نظر من اون عرب قاتل ایرانی ها بوده،اینجا هم من میتونم بگم توهین شده. اما ترجیح میدم کاری نداشته باشم تا اونها هم تبلیغ دین عربشون را بکنند. برام جالبه چطوری یک عده اینقدر انجماد فکری دارن که هر مطلبی رو گزارش میکنن و جالبه اکثرش هم با موافقت اون افراد،اینجا ترتیب اثر داده میشه. اولا که من اون پست شما رو پاک نکردم مدیر ارشد پاک کرد دوما بخاطر پولش نبود بخاطر عکس روش بود که پاک شد ثانیا من تا حالا از اون بابا که روی صحبت شما باهاش هست نه تاحالا تاپیک تولد عرب یا تاپیک سیاسی تو گفتگوی ازاد ندیدم اگرم میدیم سریعا پاک شده شما اگه دین اینا رو قبول ندارین نیازی نیست به خودتون زحمت بدین و برین تالار ادیان بحث تالار ازاده و به تالار ادیان هم کاری نداریم در صورت ادامه دادن به این تنش ها دسترسی شما به تالار ازاد بسته خواهد شد:a030: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ و وقتی ببینیم کسی نتونه جلوی خودشو بگیره دسترسی شو به تالار قطع میکنیم لطفا اگر مشکلی دارید با مدیران ارشد صحبت کنید در صورت ادامه دادن به این تنش ها دسترسی شما به تالار ازاد بسته خواهد شد:a030: خوب خیلی جالب شد،تونستم با ابزارهای جدید تهدید در دنیای مجازی هم آشنا بشم. فکر کنم اسم این تاپیک به دفتر تعریف و تمجید از عملکرد مدیران آزاد تبدیل بشه بهتره. چون اکثر کسانیکه تو این تاپیک نقدی کردند،نه تنها مدیریت ازشون تشکر نکرده بلکه یا به هر نحوی خودش را توجیه کرده و یا تهدیدشون هم کرده. تا حالا یک مورد هم ندیدم یکی از مدیران اینجا از کاربری معذرت خواهی کرده باشه. اما کافیه مدام افراد بیان تشکر کنن،دسته گل ها و تشکرهاست که زیر نوشته هاشون زده میشه. فکر کنم تو این تاپیک دیگه حرفی نزنم بهتر باشه. موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خوب خیلی جالب شد،تونستم با ابزارهای جدید تهدید در دنیای مجازی هم آشنا بشم.فکر کنم اسم این تاپیک به دفتر تعریف و تمجید از عملکرد مدیران آزاد تبدیل بشه بهتره. چون اکثر کسانیکه تو این تاپیک نقدی کردند،نه تنها مدیریت ازشون تشکر نکرده بلکه یا به هر نحوی خودش را توجیه کرده و یا تهدیدشون هم کرده. تا حالا یک مورد هم ندیدم یکی از مدیران اینجا از کاربری معذرت خواهی کرده باشه. اما کافیه مدام افراد بیان تشکر کنن،دسته گل ها و تشکرهاست که زیر نوشته هاشون زده میشه. فکر کنم تو این تاپیک دیگه حرفی نزنم بهتر باشه. موفق باشید. ولی من فکر میکنم شما فرق بین تهدید و انتقاد رو متوجه نشدی چون پست اول شما بوی تهدید میداد یبار دیگه پست اولتون رو بخونید بد نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده