.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ شما با خانوادتون راحت ترید یا با دوستانتون؟محرم اسرارتون کدوم گزینه است؟ سلام بهار جان اگه منظورت محرم اسراره! فقط خدا... چون من فقط یک راز توی زندگیم دارم که هیچ کس نمی دونه! (البته جز خدا که همه چیو می دونه!) اما اگه منظورت راحت بودن برای گفتگو هاست... گاهی خانواده، گاهی دوستان. با کسی حرف می زنم که براش قابل درک باشه! (و مهم تر اینه که قابل اعتماد هم باشه...) 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ با خانواده راحت ترم تجربه ثابت كرده فقط خانواده ميمونه و دوست رفتني 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من با همه راحتم اما حرفای شخصیمو به هیچکی نمیگم نه خونوادم نه دوستامخونوادمم میدونن من مشکلاتمو نمیگم عادت ندارم همه چی رو شخصا حل میکنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من با خانواده ام خیلی راحتم به خصوص با خواهرم من با خانواده راحتم محرم اسرارم فقط خواهرم من خواهر ندارم چی کنم:w00: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من خواهر ندارم چی کنم:w00: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ يعني آدم وقتي خواهر نداره بايد اينجوري كنه ==> ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ يعني آدم وقتي خواهر نداره بايد اينجوري كنه ==> ؟؟ این یعنی آخیییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ این یعنی آخیییییییییییییییییییییییی آهان...پس من اينجوري ميشم... :ws37: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ آهان...پس من اينجوري ميشم... :ws37: 1 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ ادم وقتی نتونه رازدار خودش باشه از دیگران چه انتظاری هست البته گاهی برای سبکی دل خانواده وگه گاهی هم دوستان خوب هستند 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خدا کنه حداقل یه خواهر شوهر داشته باشم که دوست شم باهاش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خدا کنه حداقل یه خواهر شوهر داشته باشم که دوست شم باهاش بمیرم الهی بچم از بی خواهری به خواهر شوور پناه آورده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ بمیرم الهی بچم از بی خواهری به خواهر شوور پناه آورده خواهر شوهرم میشه خواهر دیگهفقط همسنم باشه عالی میشه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خواهر شوهرم میشه خواهر دیگهفقط همسنم باشه عالی میشه چی بگم والله خواهر یه چیز دیگست 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ در بعضی مسائل آدم با دوست راحت تره در بعضی از مسائل با خانواده اما سهم بیشتر مال خانواده میباشد تا دوست 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من با بهترین با بهترین دوستم از خونوادم راحت ترم ... اونم مامانمه... بعدش با دوستای دیگم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده