eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ منظورتون اینه که اون دوتا دایره رو که انتخاب میکنین بقیه ام انتخاب میشن؟ اگه آره همه رو انتخاب کنین و explodeکنین بعد دستور array رو دوباره اجرا کنیداون قسمت levels که توی تنظیمات arrayبراتون تصویرش رو گذاشتم رو گفتم. ممنونم این مشکلش حل شد . ولی مگه level حالت سه بعدی رو نشون نمیده ؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم این مشکلش حل شد . ولی مگه level حالت سه بعدی رو نشون نمیده ؟ آره دیگه تنظیمات سه بعدی رو اونجا میتونید تغییر بدید، دو بعدی رو هم در تب ردیف و ستون تغییر میدید 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آره دیگه تنظیمات سه بعدی رو اونجا میتونید تغییر بدید، دو بعدی رو هم در تب ردیف و ستون تغییر میدید خو من نمیخوام سه بعدی باشه میخوام ردیفی که درست کردم به زاویه 4.1 بیاد بالا .! 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ خو من نمیخوام سه بعدی باشه میخوام ردیفی که درست کردم به زاویه 4.1 بیاد بالا .! من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنین!! تصویر کامل تمرینتون رو میتونید بزارید؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنین!! تصویر کامل تمرینتون رو میتونید بزارید؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread41885-5.html#post1496117 اصلشو اینجا گذاشتم . 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread41885-5.html#post1496117 اصلشو اینجا گذاشتم . الان مشکل شما رسم اون دایره های سمت راسته آره؟ اونا به دستور array نیاز ندارن، با یک لاین و یک کپی از دایره اوکی میشه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ الان مشکل شما رسم اون دایره های سمت راسته آره؟ اونا به دستور array نیاز ندارن، با یک لاین و یک کپی از دایره اوکی میشه بله ، من از اول اومدم این کار رو کنم که زاویه م جور در نمیومد الان که یه شکل جدید کشیدم اوکی شد . ممنونم . ولی باعث شد بیش تر سرش مکث کنم بیش تر یاد بگیرم . خیلی ممنونم . خیلی خیلی خیلی ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. من وقتی میخوام یه خط رو مماس به دایره رسم کنم ولی از snap استفاده میکنم فقط مماس میشه قطع نمیکنه وقتی تریم رو اجرا میکنم به مشکل میخورم . وقتی که کادر محاوره snap رو باز میکنم هر دو رو انتخاب میکنم و اوکی میکنم ولی هیچ کدوم از علامتاش نمیاد ؟!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. من وقتی میخوام یه خط رو مماس به دایره رسم کنم ولی از snap استفاده میکنم فقط مماس میشه قطع نمیکنه وقتی تریم رو اجرا میکنم به مشکل میخورم . وقتی که کادر محاوره snap رو باز میکنم هر دو رو انتخاب میکنم و اوکی میکنم ولی هیچ کدوم از علامتاش نمیاد ؟!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب مماس اسمش با خودشه قطع نمیکنه درنتیجه نمیتونید تریم کنید مگر از قسمتی که میخواین تریم بشه به خط مماس یک خط عمود کنین و توی تریم اونو لحاظ کنین 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ خب مماس اسمش با خودشه قطع نمیکنه درنتیجه نمیتونید تریم کنید مگر از قسمتی که میخواین تریم بشه به خط مماس یک خط عمود کنین و توی تریم اونو لحاظ کنین من خط عمود رسم کردم ولی باز نشد ! 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ من خط عمود رسم کردم ولی باز نشد ! منظورم اینطور حالتی هست 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ برای من هم تقریبا این مدلیه پس چرا تریم نمیشه !!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ برای من هم تقریبا این مدلیه پس چرا تریم نمیشه !!!!!!!! خب مگه الان تریم نکردین؟ یک سمت خط تریم شده 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ خب مگه الان تریم نکردین؟ یک سمت خط تریم شده نخیر . میخوام دایره بزرگه تریم بشه نه خطم . 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ نخیر . میخوام دایره بزرگه تریم بشه نه خطم . آها، دستور تریم رو اجرا کنین کل این محدوده رو انتخاب کنین بعد اینتر رو بزنید ،بعدش روی اون قسمت از دایره که میخواین تریم بشه کلیک کنین، حتما کل محدوده انتخاب بشه. 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ آها، دستور تریم رو اجرا کنین کل این محدوده رو انتخاب کنین بعد اینتر رو بزنید ،بعدش روی اون قسمت از دایره که میخواین تریم بشه کلیک کنین، حتما کل محدوده انتخاب بشه. یعنی دایره بزرگ رو انتخاب کنم قسمته all subject بعد اینتر قسمت پایینی رو انتخاب کنم.!!!!! اگه باید اینکار رو کنم نشد !! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی دایره بزرگ رو انتخاب کنم قسمته all subject بعد اینتر قسمت پایینی رو انتخاب کنم.!!!!!اگه باید اینکار رو کنم نشد !! نه تایپ کنید : Tr بعد اینتر حالا نشانگر شبیه یه مربع میشه کل این قسمتی که توی عکس گذاشتین رو انتخاب کنین بعد اینتر کنین حالا اون قسمت از دایره رو که باید تریم بشه انتخاب کنین بعد دوباره اینتر کنین تا از دستور خارج بشید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ نهتایپ کنید : Tr بعد اینتر حالا نشانگر شبیه یه مربع میشه کل این قسمتی که توی عکس گذاشتین رو انتخاب کنین بعد اینتر کنین حالا اون قسمت از دایره رو که باید تریم بشه انتخاب کنین بعد دوباره اینتر کنین تا از دستور خارج بشید نمیشه |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ نمیشه |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما یه جایی از کار رو اشتباه انجام میدید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ حتما یه جایی از کار رو اشتباه انجام میدید یعنی کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتمال داره تومماس کردن مشکل داشته باشم ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده