eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 آبان، 2015 با سلام. من میخوام این قسمت رو هاشور بزنم با اینکه سالید رو انتخاب نکردم ولی شی ای که انتخاب کردم زمینه ش مشکیه !! باید چه کنم؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 26 آبان، 2015 دوباره سلام. این شکل رو من نتونستم رسم کنم ، می شه کمک کنید. اون دایره شعاع 42 چجوری هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. من اومدم این تمرین رو انجام بدم قصد داشتم کمان 42 بزنم که جور در نمیاد باید چه کنیم ؟؟؟ آره منم تا همینجا رفتم ، نمی دونم چرا کشفیدم:hapydancsmil: dynamic input رو خاموش کنیم میشه کمان رو زد!!! چراشو نمیدونم دوستان عزیز به آموزش آنلاینی که براتون آماده کردم رجوع کنید لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 27 آبان، 2015 دوستان عزیزبه آموزش آنلاینی که براتون آماده کردم رجوع کنید لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستت درد نکنه چجوری دانلود میشه ؟!!! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 آبان، 2015 دستت درد نکنه چجوری دانلود میشه ؟!!! آموزش آنلاین هست دانلودی نیست 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 آبان، 2015 آموزش آنلاین هست دانلودی نیست اخه پلی هم نداشت فقط نوشته داشت
eng.l.s 5684 ارسال شده در 1 آذر، 2015 نکته اولی که متوجه شدم وقتی pdf میکنید پیام Produced By An Autodesk Educational Product دور حاشیه کاغذ میفته برای انکه این مورد از بین بره از فایل اتوکداتون یه save as بگیرید با فرمت DXF بعد فایل DXF اتون رو باز کنید و دوباره یه save as با فرمت DWG بگیرید وقتی که فایلتون رو باز کنید دیگه برای پرینت گرفتن اون پیام دور کاغذ نمی افته . اگه سوالی داشتید بپرسید . سلام من این کار رو انجام دادم باز نوشته ها موقع پی دی اف درست کردن هست باید چه کنم؟؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اخه پلی هم نداشت فقط نوشته داشت فلش پیلیر رو متناسب با مرورگرتون رو سیستم بریزید بعد وارد صفحه آموزش شوید. فلش پیلیر رایگان و از سایتهای ایرانی هم قابل دانلود است. 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سلام من این کار رو انجام دادم باز نوشته ها موقع پی دی اف درست کردن هست باید چه کنم؟؟ یکبار دیگه سوالتون رو مطرح کنید لطفا فایلتون هم بگذارید 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 آذر، 2015 یکبار دیگه سوالتون رو مطرح کنید لطفافایلتون هم بگذارید وقتی میخوام پی دی اف بگیرم دور کادرم نوشته مینویسهمیخوام اینو نباشه برای این کار کاری که مینا خانم گفتن انجام دادم ولی همون حالت با نوشته بود اینم یه پی دی افم !!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 آذر، 2015 با سلام. من میخوام این قسمت رو هاشور بزنم با اینکه سالید رو انتخاب نکردم ولی شی ای که انتخاب کردم زمینه ش مشکیه !! باید چه کنم؟ به دلیل اینکه شکل شما بیش از حد کوچیکه باید مقدار اسکیل هاشور رو کم کنید تصویر رو ببینید 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 6 آذر، 2015 وقتی میخوام پی دی اف بگیرم دور کادرم نوشته مینویسهمیخوام اینو نباشه برای این کار کاری که مینا خانم گفتن انجام دادم ولی همون حالت با نوشته بود اینم یه پی دی افم !!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. فایلی که ارسال کردین اتوکده نه پی دی اف. زمینه اتوکدم سفیده. چطور میتونم به مشکی یا یه رنگ دیگه تغییرش بدم؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام.فایلی که ارسال کردین اتوکده نه پی دی اف. زمینه اتوکدم سفیده. چطور میتونم به مشکی یا یه رنگ دیگه تغییرش بدم؟ دستور op options display وسط صفحه color رو بزن و صولتی رو انتخاب کن 4
uzf 1982 ارسال شده در 14 آذر، 2015 وقتی میخوام پی دی اف بگیرم دور کادرم نوشته مینویسهمیخوام اینو نباشه برای این کار کاری که مینا خانم گفتن انجام دادم ولی همون حالت با نوشته بود اینم یه پی دی افم !!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مشکل مربوط می شه به نسخه های آزمایشی که کرکشون درست نیست و درواقع محدودیتیه که شرکت سازنده روی نرم افزارش اعمال کرده 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 14 آذر، 2015 این مشکل مربوط می شه به نسخه های آزمایشی که کرکشون درست نیست و درواقع محدودیتیه که شرکت سازنده روی نرم افزارش اعمال کرده یعنی نمیشه درستش کرد ؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 آذر، 2015 یعنی نمیشه درستش کرد ؟ من که ندیدم نمونه قایل پی دی اف شده رو ولی اگر مشکل اون هست که دوستمون گفتن باید کرک نرم افزار رو کامل نصب کنید. 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 14 آذر، 2015 من که ندیدم نمونه قایل پی دی اف شده روولی اگر مشکل اون هست که دوستمون گفتن باید کرک نرم افزار رو کامل نصب کنید. این فایلش این دیگه پی دی افه !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از دوباره نصب کنم نیازی به پاک کردن چیزی نیست ؟ 1
uzf 1982 ارسال شده در 17 آذر، 2015 یعنی نمیشه درستش کرد ؟ نه متاسفانه تنها راه حلش اینه که نرم افزارت با کرک خوب نصب بشه اکثر کرک های قدیمی توسط شرکت سازنده شناسایی و بلاک می شن و این مشکل پیش میاد بهتره نرم افزارهای کاربردی رو هر سال نسخه به روزش رو تهیه کنی 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 آذر، 2015 این فایلش این دیگه پی دی افه !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از دوباره نصب کنم نیازی به پاک کردن چیزی نیست ؟ شما خود نرمافزار اتوکد رو کامل نصب نکردید. 1
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 25 آذر، 2015 سلام دوستان من تو اتوکد مشکل فونت فارسی رو دارم فونت کاتب رو دانلود کردم و اونجوری که گفته بودن تو قسمت فونت جایی که اتوکد نصب بود، کپی کردم همون موقع که یه نقشه رو باز کردم فونتا رو میخوند اما الان که یه نقشه دیگه رو باز کردم؛ بازم نوشته ها رو نمیخونه لطفا کمکم کنید 2
sonya25 38 ارسال شده در 28 آذر، 2015 سلام من یه نمونه سوال دارم توش نام لایه ها رو به صورت اختصاری با حروف a k m h c t d نوشته کسی میدونه اینا یعنی چی مخفف چی هستن. چند تاشو می دونم h=hatch هاشور t=text نوشته ها و متن ها d=dimension اندازه گذاری ها a باید شکل اصلی باشه ولی مطمئن نیستم اینم سوال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده