eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 منظورتون اینه که اون دوتا دایره رو که انتخاب میکنین بقیه ام انتخاب میشن؟ اگه آره همه رو انتخاب کنین و explodeکنین بعد دستور array رو دوباره اجرا کنیداون قسمت levels که توی تنظیمات arrayبراتون تصویرش رو گذاشتم رو گفتم. ممنونم این مشکلش حل شد . ولی مگه level حالت سه بعدی رو نشون نمیده ؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 ممنونم این مشکلش حل شد . ولی مگه level حالت سه بعدی رو نشون نمیده ؟ آره دیگه تنظیمات سه بعدی رو اونجا میتونید تغییر بدید، دو بعدی رو هم در تب ردیف و ستون تغییر میدید 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 آره دیگه تنظیمات سه بعدی رو اونجا میتونید تغییر بدید، دو بعدی رو هم در تب ردیف و ستون تغییر میدید خو من نمیخوام سه بعدی باشه میخوام ردیفی که درست کردم به زاویه 4.1 بیاد بالا .! 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 خو من نمیخوام سه بعدی باشه میخوام ردیفی که درست کردم به زاویه 4.1 بیاد بالا .! من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنین!! تصویر کامل تمرینتون رو میتونید بزارید؟ 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنین!! تصویر کامل تمرینتون رو میتونید بزارید؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread41885-5.html#post1496117 اصلشو اینجا گذاشتم . 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 http://www.noandishaan.com/forums/thread41885-5.html#post1496117 اصلشو اینجا گذاشتم . الان مشکل شما رسم اون دایره های سمت راسته آره؟ اونا به دستور array نیاز ندارن، با یک لاین و یک کپی از دایره اوکی میشه 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 الان مشکل شما رسم اون دایره های سمت راسته آره؟ اونا به دستور array نیاز ندارن، با یک لاین و یک کپی از دایره اوکی میشه بله ، من از اول اومدم این کار رو کنم که زاویه م جور در نمیومد الان که یه شکل جدید کشیدم اوکی شد . ممنونم . ولی باعث شد بیش تر سرش مکث کنم بیش تر یاد بگیرم . خیلی ممنونم . خیلی خیلی خیلی ممنونم. 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام. من وقتی میخوام یه خط رو مماس به دایره رسم کنم ولی از snap استفاده میکنم فقط مماس میشه قطع نمیکنه وقتی تریم رو اجرا میکنم به مشکل میخورم . وقتی که کادر محاوره snap رو باز میکنم هر دو رو انتخاب میکنم و اوکی میکنم ولی هیچ کدوم از علامتاش نمیاد ؟!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام. من وقتی میخوام یه خط رو مماس به دایره رسم کنم ولی از snap استفاده میکنم فقط مماس میشه قطع نمیکنه وقتی تریم رو اجرا میکنم به مشکل میخورم . وقتی که کادر محاوره snap رو باز میکنم هر دو رو انتخاب میکنم و اوکی میکنم ولی هیچ کدوم از علامتاش نمیاد ؟!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب مماس اسمش با خودشه قطع نمیکنه درنتیجه نمیتونید تریم کنید مگر از قسمتی که میخواین تریم بشه به خط مماس یک خط عمود کنین و توی تریم اونو لحاظ کنین 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 خب مماس اسمش با خودشه قطع نمیکنه درنتیجه نمیتونید تریم کنید مگر از قسمتی که میخواین تریم بشه به خط مماس یک خط عمود کنین و توی تریم اونو لحاظ کنین من خط عمود رسم کردم ولی باز نشد ! 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 من خط عمود رسم کردم ولی باز نشد ! منظورم اینطور حالتی هست 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 برای من هم تقریبا این مدلیه پس چرا تریم نمیشه !!!!!!!! خب مگه الان تریم نکردین؟ یک سمت خط تریم شده 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 خب مگه الان تریم نکردین؟ یک سمت خط تریم شده نخیر . میخوام دایره بزرگه تریم بشه نه خطم . 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 نخیر . میخوام دایره بزرگه تریم بشه نه خطم . آها، دستور تریم رو اجرا کنین کل این محدوده رو انتخاب کنین بعد اینتر رو بزنید ،بعدش روی اون قسمت از دایره که میخواین تریم بشه کلیک کنین، حتما کل محدوده انتخاب بشه. 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 آها، دستور تریم رو اجرا کنین کل این محدوده رو انتخاب کنین بعد اینتر رو بزنید ،بعدش روی اون قسمت از دایره که میخواین تریم بشه کلیک کنین، حتما کل محدوده انتخاب بشه. یعنی دایره بزرگ رو انتخاب کنم قسمته all subject بعد اینتر قسمت پایینی رو انتخاب کنم.!!!!! اگه باید اینکار رو کنم نشد !! 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 یعنی دایره بزرگ رو انتخاب کنم قسمته all subject بعد اینتر قسمت پایینی رو انتخاب کنم.!!!!!اگه باید اینکار رو کنم نشد !! نه تایپ کنید : Tr بعد اینتر حالا نشانگر شبیه یه مربع میشه کل این قسمتی که توی عکس گذاشتین رو انتخاب کنین بعد اینتر کنین حالا اون قسمت از دایره رو که باید تریم بشه انتخاب کنین بعد دوباره اینتر کنین تا از دستور خارج بشید 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 نهتایپ کنید : Tr بعد اینتر حالا نشانگر شبیه یه مربع میشه کل این قسمتی که توی عکس گذاشتین رو انتخاب کنین بعد اینتر کنین حالا اون قسمت از دایره رو که باید تریم بشه انتخاب کنین بعد دوباره اینتر کنین تا از دستور خارج بشید نمیشه |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 نمیشه |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتما یه جایی از کار رو اشتباه انجام میدید 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 فروردین، 2015 حتما یه جایی از کار رو اشتباه انجام میدید یعنی کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتمال داره تومماس کردن مشکل داشته باشم ؟ 2
ارسال های توصیه شده