alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ روزی دختری از پسری که عاشقش بود پرسید : چرا مرا دوست داری ؟ چرا عاشقم هستی ؟ پسر گفت : نمی توانم دلیل خاصی را بگویم اما از اعماق قلبم دوستت دارم دختر گفت : وقتی نمی توانی دلیلی برای دوست داشتن پیدا کنی چگونه می توانی بگویی عاش…قم هستی ؟!!!! پسر گفت : واقعا دلیلش را نمی دانم اما می توانم ثابت کنم که دوستت دارم دختر گفت : اثبات؟!!!! نه من فقط دلیل عشقت را می خواهم . شوهر دوستم به راحتی دلیل دوست داشتنش را برای او توضیح می دهد اما تو نمی توانی این کار را بکنی !!!! پسر گفت : خوب … من تو رو دوست دارم چون زیبا هستی چون صدای تو گیراست چون جذاب و دوست داشتنی هستی چون باملاحظه و بافکر هستی چون به من توجه و محبت می کنی تو را به خاطر لبخندت دوست دارم به خاطر تمامی حرکاتت دوست دارم دختر از سخنان پسر بسیار خشنود شد چند روز بعد دختر تصادف کرد و به کما رفت پسر نامه ای را کنار تخت او گذاشت نامه بدین شرح بود : عزیز دلم !!!تو رو به خاطر صدای گیرایت دوست دارم ….. اکنون دیگر حرف نمی زنی پس نمی توانم دوستت داشته باشم دوستت دارم چون به من توجه و محبت می کنی …… چون اکنون قادر به محبت کردن به من نیستی نمی توانم دوستت داشته باشم تو را به خاطر لبخندت و تمامی حرکاتت دوست دارم ….. آیا اکنون می توانی بخندی ؟ می توانی هیچ حرکتی بکنی ؟ …… پس دوستت ندارم اگر عشق احتیاج به دلیل داشته باشد در زمان هایی مثل الان هیچ دلیلی برای دوست داشتنت ندارم آیا عشق واقعا به دلیل نیاز داره؟نه ومن هنوز دوستت دارم. عاشقت هستم 18 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اينا مال قصه هاست...باور نكن! اما یه چیزی زندگی هم یه قصه هست که توشیم اینم قصه امشب بود دیگه !! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اما یه چیزی زندگی هم یه قصه هست که توشیم اینم قصه امشب بود دیگه !! 6 و 24 دیقه دیگه صبحه 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اما یه چیزی زندگی هم یه قصه هست که توشیم اینم قصه امشب بود دیگه !! :flowerysmile: 6 و 24 دیقه دیگه صبحه :ws28: 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نه خواهر برادرا عاشقی دلیل نمیخواد یا خریت میخواد و یا عقل فقط همین 6 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ 6 و 24 دیقه دیگه صبحه راست میگی ها اشتپ شد گویا :icon_pf (34): 4:24 مسلما صبه !! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ راست میگی ها اشتپ شد گویا :icon_pf (34):4:24 مسلما صبه !! ویرایش توسط Alborz Rad : 10 ساعت پیش در ساعت 06:24 دلیل: 13 06:24 دیگه سر ظهره 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ مسلما دلیل میخواد... منتها دلایلی که اون آقا آورده بودند سطحی بودند در نتیجه میشه ازش به اون نتیجه رسید... 7 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ 06:24 دیگه سر ظهره استغفرالله ربی و.............................................. :jawdrop:این سایت نو اندیشان هم گویا قاط زده من اون موقع هفتاد کلاته رو خواب دیده بودم !! 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دليلش ديونگي و بي عقليه همين دو مورد 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ عشقو عاشقی یعنی چی؟تودنیای امروزی ماعشق معنی نداره اینایی که میگن عاشقن چند صبا دیگه ببین درمورد عشق چی میگن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ عشق دیوانگی نیست کهالان مادرامون واسه چی دوستمون دارن ما که جز ازار اذیت چیزی نمیکنیم() اونا هم بی دلیل دوستمون دارن دیگه خواهر برادرا هم همینطورن ادمی هم که عاشق بشه از شخصیت طرفش یا هر چیزی دیگه خوشش میاد و عاشقش میشه دیگه اما دلیل خاصی نداره 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ عشق دیوانگی نیست کهالان مادرامون واسه چی دوستمون دارن ما که جز ازار اذیت چیزی نمیکنیم() اونا هم بی دلیل دوستمون دارن دیگه خواهر برادرا هم همینطورن ادمی هم که عاشق بشه از شخصیت طرفش یا هر چیزی دیگه خوشش میاد و عاشقش میشه دیگه اما دلیل خاصی نداره مينا تو اين حرف رو ميزني تعجب ميكنم:w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ مينا تو اين حرف رو ميزني تعجب ميكنم:w00: عاشق وافعی عزیزم نه این جوونای این دوره که هر روز عاشقه یکی ان الان همه عاشقه پول هم میشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده