sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام خدمت همه دوستان و سروران نوستر اداموس رو كه ميشناسيد ،منجم و دانشمند چند قرن اخير كه پيشگوئيهاي زيادي از اون به حقيقت پيوسته اخيرا يه مستند جالب در مورد پيشگوئيهاي نوستر آداموس در مورد دسامبر 2012 ميديدم كه تعداد زيادي از دانشمندان با استناد به اديان ،كتب آسماني ،و نقاشيها و سنگ نوشته هاي پيشينيال و اقوام مايا و سرخپوستان هم عقيده بودند كه در سال 2012 تحول عظيمي در زمين اتفاق خواهد افتاد و اين تحول ممكنه برپايي يك حكومت جهاني كه اسلام به ظهور مهدي و مسيحيت بر ظهور دوباره عيسي و يهود و اديان ديگر هم بر برپايي يك حكومت واحد پس از ظلمهاي بسيار در آينده جهان اشاره كرده اند ،و يا بروز يك جنگ جهاني ،بروز قحطي و تغييرات اقليمي شديد كه از الان هم نمونه هاشو داريم ميبينيم و روز بروز هم داره شديد تر ميشه ،بحث تعويض قطبيت مغناطيسي زمين و از بين رفتن 90 درصد حيات روي زمين كه به گفته دانشمندان هر 30 هزار سال يكبار اتفاق ميوفته و اين يكي از علل احتمالي از بين رفتن دايناسورها ،و عصر يخبندانه ! بنده اصلا بحثم رو فيلم تخيلي و ساختگي 2012 نيست و اين فيلم اصلا بر اساس گفته هاي نوستر اداموس ساخته نشده و مباحث اونو علمي نميدونم ولي نشانه هاي واقعي و موارد معقول همگي براي تحول محياست ! دانشمندان ناسا با استناد به گفته هاي نوستر اداموس و عكسهاي گرفته شده از تلسكوپ فضايي هابل اعلام كرده كه در اين روز خورشيد در مركز كهكشان راه شيري قرار خواهد گرفت و اين امر موجب تغيير شديد در پرتو هاي خورشيدي و تغيير شدت اون خواهد شد كه در اين صورت يا زمين بسيار گرمتر ميشه يا بسيار سرد تر !!! اين گفته ها و مستندات + پيشگوييها و مطالب كتب آسماني + وقايع حال حاضر و بحرانهاي اقتصادي و اقليمي و سياسي و خيلي چيزهاي ديگه كه بنده از گفتنش خود داري ميكنم حكايت از قريب الوقوع بودن تحولي عظيم در كره زمين داره و سوالات زيادي در اذهان ايجاد ميكنه كه واقعا علم قادر به پاسخگويي به همش نيست نظر شما دوستان در مورد اين پيشگوئيها و استنادات علمي در موردش چي هست ؟ به كجا داريم پيش ميريم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من منظور نستراداموس از نابودی دنیا،تغییر شکل حیات و زندگی تو دنیاست قوانین علمی بر علیه هم قد علم کردند تغییر و پیشرفت در دنیای امروزه ما،در این دوره تاریخی واقعا سریع و عجبیه!!! 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی قیامت میشه؟:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی قیامت میشه؟:banel_smiley_52: یعنی نظر شما اینه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ در دسامبر 2012 فکر کنم هم برف بیاد هم بارون. خورشید هم یکجا میتابه و یکجا غروب میکنه. هزاران انسان به دنیا میان و هزاران انسان میمیرند. میلیون ها انسان خر میشوند و شمار اندکی آدم و........ 17 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ در دسامبر 2012 فکر کنم هم برف بیاد هم بارون. خورشید هم یکجا میتابه و یکجا غروب میکنه. هزاران انسان به دنیا میان و هزاران انسان میمیرند. میلیون ها انسان خر میشوند و شمار اندکی آدم و........ اونوقت میشه بیشتر توضیح بدین؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این تئوریسین های اسلامی الان شروع کردن میگن که این اتفاقات تونس و مخصوصا مصر نشانه ظهور امام زمانه. پیشبینی هم میکنند که تا یک سال دیگه جنگ میشه. یکی به من بگه برم سربازی یا نرم.تکلیف من را مشخص کنید 10 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ [ نظر شما دوستان در مورد اين پيشگوئيها و استنادات علمي در موردش چي هست ؟ به كجا داريم پيش ميريم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w821:من نمیخوام بمیرم بابا جان شایعس شما باوریدین:w888: سال دیگر میلادی هم با تمام بدی ها و خوبیهاش میگذره و شما به باورهاتون این دیدو دارید:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ این تئوریسین های اسلامی الان شروع کردن میگن که این اتفاقات تونس و مخصوصا مصر نشانه ظهور امام زمانه.پیشبینی هم میکنند که تا یک سال دیگه جنگ میشه. یکی به من بگه برم سربازی یا نرم.تکلیف من را مشخص کنید منظورتون انقلابهایی که داره میفته؟؟ نه هنوز نرین دست نگه دارین ببینیم چی میشه 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ :w821:من نمیخوام بمیرمبابا جان شایعس شما را باوریدین:w888: سال دیگر میلادی هم با تمام بدی ها و خوبیهاش میگذره و شما به باورهاتون این دیدو دارید:persiana__hahaha: نه خیلیها که باور ندارن داریم بحث میکنینم ببینیم کیا باور دارن و دلیلاشون چیه؟ تو چه دلیلی واسه رد این موضوع داری؟ 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرم هیچی نمیشه .......... اینا همش واسه اینه که ذهن مردم دنیا نسبت به یک سری گند کاری هایی که تو دنیا داره میشه عوض کنند ! تصور کن یکی با ماشین بزنه یکیو بکشه بعد برای اینکه ماله بکشه رو کارش هی بگه وای فردا زلزله میاد زلزلــــــــــــــه ........... وقتی هی اینو بگه شما میگی کشتن یه نفر خیلی مهم نیست دستش درد نکنه داره میگه فردا زلزله میاد بریم یه کاری کنیم که زنده بمونیم .......... 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نه خیلیها که باور ندارنداریم بحث میکنینم ببینیم کیا باور دارن و دلیلاشون چیه؟ تو چه دلیلی واسه رد این موضوع داری؟ بابا اگه قرار بود قاجعه رخ بده و نمیدونم زمین گرم بشه و سرد بشه و... که الان دانشمندا اینجوری بودن:w768::confused: اصلا آرومو قرار نداشتن ملت رو مطلع و آماده میکردن البته این شایعه پراکنی ها همش دلایل سیاسی داره که ما شاید متوجه قسمتهای کمی ازش بشیم تو بین حوادثی که نوشتی یکیش قابل قبول هست اینکه جنگ بشه:banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرم هیچی نمیشه .......... اینا همش واسه اینه که ذهن مردم دنیا نسبت به یک سری گند کاری هایی که تو دنیا داره میشه عوض کنند ! تصور کن یکی با ماشین بزنه یکیو بکشه بعد برای اینکه ماله بکشه رو کارش هی بگه وای فردا زلزله میاد زلزلــــــــــــــه ........... وقتی هی اینو بگه شما میگی کشتن یه نفر خیلی مهم نیست دستش درد نکنه داره میگه فردا زلزله میاد بریم یه کاری کنیم که زنده بمونیم .......... اینا درست ولی من دارم به این فکر میکنم که چه زمانی این نظریه داده شده یعنی تو زمان ما نبوده که بگیم شاید این چیزها زیاد موثر بوده این چیزیه که از قوم مایاها مونده ولی علت و دلیلش معلوم نیست شاید همین تغییرات جوی باشه که شاهدشیم و این احتمالش خیلی قویه ولی اینکه چه طور فهمیدن تو 2012 اتفاق میفته و چه جوری... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ بابا اگه قرار بود قاجعه رخ بده و نمیدونم زمین گرم بشه و سرد بشه و... که الان دانشمندا اینجوری بودن:w768::confused:اصلا آرومو قرار نداشتن ملت رو مطلع و آماده میکردن البته این شایعه پراکنی ها همش دلایل سیاسی داره که ما شاید متوجه قسمتهای کمی ازش بشیم تو بین حوادثی که نوشتی یکیش قابل قبول هست اینکه جنگ بشه:banel_smiley_90: جنگ که احتمالش زیاده ولی دلایل زیاد دیگه ای هم هست ما بیش از حد از اتفاقاتی که تو کره زمین اتفاق میفته و علتش هم خودمونیم ناآگاهیم یکم به استفاده نادرست از انرژی هسته ای فک کن... به نظرم اینم میتونه دلیل خوبی باشه... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان نوتراداموس و این چیزا رو من قبول ندارم 3 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم 1 موج سوم 2 شوک اینده جنگ و ضد جنگ هرسه اثر تئوریسین بزرگ الوین تافلر بیشتر چیزی نمیگم تحقیق کنید راجع به این سه کتاب و اقای الوین تافلر 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ جنگ که احتمالش زیاده ولی دلایل زیاد دیگه ای هم هستما بیش از حد از اتفاقاتی که تو کره زمین اتفاق میفته و علتش هم خودمونیم ناآگاهیم یکم به استفاده نادرست از انرژی هسته ای فک کن... به نظرم اینم میتونه دلیل خوبی باشه... آره میتونه دلیل نابودی باشه مثل حادثه چرنوبیل (البته با وسعت بیشتر) ولی خوب من بیام به همه بگم فردا میمیرم همه میگن چرا ؟من بگم تصاد ف احتمالی یه ماشین میتونه موجب مرگ من بشه آیا این شد دلیل ؟ مثل قضیه همینه که ممکنه و شاید و اگر و... سال دیگه این اتفاقا بیفته اینا میتونست تو هر سالی که ما گذروندیم مثل 2010 و... اتفاق بیفته ولی همون طور که گفتم این شایعات اهدا ف دیگری داره 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دوستاننوتراداموس و این چیزا رو من قبول ندارم 3 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم 1 موج سوم 2 شوک اینده جنگ و ضد جنگ هرسه اثر تئوریسین بزرگ الوین تافلر بیشتر چیزی نمیگم تحقیق کنید راجع به این سه کتاب و اقای الوین تافلر مرسی داداش حمید ولی میشه خودت بگی که چه نتیجه ای از این کتابها گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آره میتونه دلیل نابودی باشه مثل حادثه چرنوبیل (البته با وسعت بیشتر)ولی خوب من بیام به همه بگم فردا میمیرم همه میگن چرا ؟من بگم تصاد ف احتمالی یه ماشین میتونه موجب مرگ من بشه آیا این شد دلیل ؟ مثل قضیه همینه که ممکنه و شاید و اگر و... سال دیگه این اتفاقا بیفته اینا میتونست تو هر سالی که ما گذروندیم مثل 2010 و... اتفاق بیفته ولی همون طور که گفتم این شایعات اهدا ف دیگری داره آره میدونم منم دارم همینو میگم میگم چه دلیلی داشته که این سال رو انتخاب کردن میخوام هر کی اطلاعاتی در این مورد داره بهم بده خیلی کنجکاو شدم اینکه بدونم چرا 2012 و به چه علت؟ که اینا پیشگویی کردن 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آره میدونممنم دارم همینو میگم میگم چه دلیلی داشته که این سال رو انتخاب کردن میخوام هر کی اطلاعاتی در این مورد داره بهم بده خیلی کنجکاو شدم اینکه بدونم چرا 2012 و به چه علت؟ که اینا پیشگویی کردن یعنی واقعا تو نمیدونی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه تو این چند سال گذشته تو هیچ انجمنی و سایتی نبوده که این ادعا مطرح نشده باشه. اصلی ترین دلیلش تقویم قوم مایا هست. تقویمش طوری ساخته شده که زمان تو سال 2012 تموم شده.و دلیلش هم ضعف تقویمش هست. کلا موضوع چرتی هست مردم هم خرافاتی.زیاد دامن میزنند به این چرت وپرت ها 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آره میدونممنم دارم همینو میگم میگم چه دلیلی داشته که این سال رو انتخاب کردن میخوام هر کی اطلاعاتی در این مورد داره بهم بده خیلی کنجکاو شدم اینکه بدونم چرا 2012 و به چه علت؟ که اینا پیشگویی کردن والا من راجب اینکه چرا این سالیو انتخابیه کردین چیزی نمیدونیم ولی اگه فهمیدیم حتما به تو میگوییم دختریه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده