rahil jamali 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از خوده حسه ترس که وقتی بیاد سراغم ممکنه از وجود پشه در کنارم بترسم 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه بدونم یا ببینم پدر و مادرم درد ، ناراحتی ، بیماری و .... دارند .... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ باور و اعتماد نداشتن به من و نماز نخوند همسرم"در آینده" بی آبرو شدنم... از "گربه":sad0: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ بگم؟ بگم؟:banel_smiley_52:از زنم:banel_smiley_52: روحت شاد احتمالا دیگه کشتت که نمیای 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ از این می ترسم که محتاج آدمای نامرد بشم ... خدایا خودت عمر باعزت به همه بده آمین. از عشق و دوست داشتن هم می ترسم ... خدایا خودت این بدبینی رو از من بگیر 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خیانت دورویی دروغ ... اگه کسی این رفتارارو داشته باشه باید ازش ترسید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آدما تو دنيا از خيلي چيزا ميترسن تو مهمترينش رو بگو... تو دنيا بيشتر از چي ميترسي؟:banel_smiley_52: از اینکه دیگه دوسم نداشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ از سوسک:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ از همه چی شاید همه چی به ظاهر اروم باشه ولی به موقعش باید ترسید 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ از شکستن غرورم... دوس ندارم غرورم بشکنه.به مغرور بودنم افتخار میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده