spow 44198 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. 21
Hidden 982 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286 در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2011 امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) بیچاره مردم عربستان! 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. تو بچه هم داشتی ما خبر نداشتیم ...................چه زود زن گرفتی و صاحب بچه شدی :jawdrop: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2011 عربستان ابرش کجاست آخه؟ خب لابد درطول تاریخ همه حاکمانش جبار وظالم بوده اند! 3
Hidden 982 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 خب لابد درطول تاریخ همه حاکمانش جبار وظالم بوده اند! این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2011 این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ 1
Hidden 982 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2011 اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره اهان از اون لحاظ ممنون
maryam_alien 9904 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) بیچاره مردم عربستان! عربستان ابرش کجاست آخه؟ این جملات در مورد شهرهای که طبیعتشون گرمسیری نیست دوسته عزیز خب اونوقت برای کشورهای چهارفصل با حاکمیت متمرکز چطوریه دوست عزیز؟ اینایی که من گفتم دوتا جملست برا همه جاها مصداق نداره منظور این دو جمله خشکسالی هستش... همه جای دنیا خشکسالی پیش میاد..... هم تو کشورهای با حاکم دیکتاتور مثل عربستان هم تو کشورهای چهارفصل..ولی نمیدونم چرا حس میکنم تو کشورهای دسته اول بیشتر پیش میاد 3
eder 13732 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی :ws28::ws28::ws28: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 بچه که بودم برف تا زانو می بارید. پدر برایم تعریف می کرد که زمان او برف تا زیر گلویشان می باریده طوری مجبور می شدند از زیر آن تونل بزنند. می گفتم: "بابا، خالی می بندی". این روزها نم برفکی که می زند و قطع می شود پسرم ذوق می کند. برایش تعریف می کنم زمان ما برف تا زانو می بارید. می گوید:"بابا، خالی می بندی". احتمالا پسرم به پسرش خواهد گفت:"زمان ما یک چیز سرد و سپیدی از آسمان به زمین می ریخت" و پسرش خواهد گفت: "بابا، خالی می بندی. چه جالب:icon_gol:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 آبادان که بودیم ولک 6 متر برف میزد ... حالا کی باور میکنه .... :دی :ws28: وای وای خدا ذلیلت نکنه بچههه اینو خیلی باحال اومدی من باورم میشه وقتی دریارو آسفالت کنن تو ولایتشون 6 متربرفم میاد ولی آدمای ماهی هستن من با چندتاشون برخورد داشتم بسیار خونگرمن 1
hashem311 322 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 امام رضا(ع):هر گاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد.میزان الحکمه3صفحه286در سرزمینی که ابرها میگذرند بی انکه ببارند بی شک ظلم بیداد میکند(کوروش کبیر) سوره نور هر گاه مسئولان قضائی عدالت رارعایت نکنند باران کم میشود 2
VINA 31339 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 عکس بگیر بچت باور کنه زن ندارن نپرانه بچشونپدران دلسوز اینده اینانااا 1
ارسال های توصیه شده