رفتن به مطلب

بچه های اصفهان بیاین بریم کوه

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
خوب بچه ها بیاین یکم شرایط خودتنو بگین اینکه سر کار میرین یا نه صبح قرار بزاریم یا عصر یا دخترین یا پسر روزهای تعطیل میاین یا نه یا چه روزایی؟

هر چیز دیگه ای که بدونیم چه طوری باید هماهنگ کنیم

من خودم دخترم هر موقع هم شد مشکلی نداره میتونم بیام ولی روزای تعطیل خوب سخته نه!!!

اخه کلیسای وانک کجاست؟؟؟

ترجیحا خیلی شب نباشه چون من باید برگردم شاهین شهر

حدود روزشو بگین که ببینیم صبح بهتره یا شب:icon_gol::icon_gol:

• Like 5
  • پاسخ 534
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در
اخه کلیسای وانک کجاست؟؟؟

ترجیحا خیلی شب نباشه چون من باید برگردم شاهین شهر

حدود روزشو بگین که ببینیم صبح بهتره یا شب:icon_gol::icon_gol:

کلیسا وانک تو نظر هست از همه طرفم راه داره:w16: اتوبوس تاکسی هر چی بخوای هست:w16: جاش خوبه کلی هم رستوران کافی شاپ دیگه هر چی دوست داری هست مشکل نداره

باشه:a030: یه شاهین شهری دیگه هم داریم هر چی زودتر باشه خوب بهتره فقط فکر کنم یه سری میرن سر کار اونا را نمیدنم بیان بگم چشم زود میزاریم به شب نخوریم:ws37:

• Like 6
ارسال شده در

لطفا کروکی دقیق بکشید !!! :ws52:

• Like 3
ارسال شده در

شما تا نظر را فعلا حفظ کنین من 10 بار رفتم بقیش اگه اومدین ما درست آدرس میدیم شرایط خودتونم بگین اگه محدودیت دارین سر کار میرین؟

• Like 1
ارسال شده در

خوب بچه ها جا مشخص شد گویا خیلی از بچه ها کلیسا وانک را ندیدن :ws37:

موزه کلیسای وانک

آدرس: چهارراه حکیم نظامی - خیابان نظر شرقی - کوچه آلفرد - کلیسای وانک

سال تاسیس: سال 1350

کتابهای مقدس و اشیای نقاشی موزه در ابتدا در کتابخانه نگهداری می شده و در سال 1905میلادی همزمان با ورود یکی از نقاشان ارامنه برای افتتاح ساختمان های دولتی آن وقت ایران به فکر تاسیس موزه وانک در سال 1905میلادی همزمان با ورود دعوت یکی از نقاشان ارامنه جناب آقای سوکیس افتاده با همیاری شورای خلیفه گری موزه وانک در سال 1971 میلادی تاسیس شد و دارای 73سال سابقه موزه می باشد (40سال کتابخانه موزه و 30سال موزه).

بخشهای مختلف موزه:

نمایشگاه اداری: نمایشگاه عکس قدیمی به مناسبت 400سالگی ارامنه کتاب های قدیمی دست نویس اشیاء مذهبی لباسهای محلی.

اطلاعات آماری: حدود 700 شی موجود میباشد از کتاب های نسخ لباس های روحانیون تابلو های نقاشی کاشی اشیاء مذهبی که 250 مورد نسخ خطی یا لباس روحانیون وسایل که در کلیسا استفاده می شود معرض نمایش گذاشته است. از لحاظ قدمت کتابهای نسخ خطی چهارمین رده در فرهنگ ارامنه را دارا میباشد. 1- ارمنستان 2- شیلی 3-ایتالیا 4- اصفهان

کتابهای مقدس: یکی از ویژگی وجود چند نسخ خطی ضد نسخ طفی مینیاتور سیلسی-نسخ خطی در این مراکز که الهام از سیلسی گرفته نسخهای خطی که از ارمنستان غربی آورده و هنگام کوچ ارامنه از ارمنستان به ایران صورت گرفت کتابهای خطی و اشیاء که بازدید کنندگان اروپایی را تحت تاثیر قرار میدهد و تارمو برای بازدید کنندگان ایرانی مورد توجه قرار گرفته و چاپ اولین کتاب توسط خاجاطور کلیسا رایتی که در سال 1638 انجام گرفتند.

• Like 6
ارسال شده در

اینم از درب ورودی کلیسا که ما باید قرار بزاریم :w16:

dsc012691.jpg

• Like 6
ارسال شده در

خب اگه وانگ باشه خوبه ، چون رفت و اومدنش برام راحته ...

ولی من همین طوری نمیتونم بیام ، اخه ...خیلی ضایست ...

اگه دوستان قطعا بیان و من تنها نباشم ... باشه :ws3:

• Like 6
ارسال شده در

:w14: کلیسا خوبه ، کلیسا خوبه

• Like 3
ارسال شده در

دادا....به نظر ما کلیسا وانگ خوبه.....

شاد باشید.

• Like 3
ارسال شده در
دادا....به نظر ما کلیسا وانگ خوبه.....

شاد باشید.

یعنی میای؟

• Like 3
ارسال شده در
یعنی میای؟

اخه عزیز...

قول نمیتونم بدم....

شرمنده.

• Like 4
ارسال شده در

فرداس یا پس فردا ؟؟

• Like 5
ارسال شده در
فرداس یا پس فردا ؟؟

به نظر شما روز شهادت کلیسا باز میکنن:banel_smiley_4:

من فردا زنگ میزنم اما بعید میدونم باز باشه:w16:

• Like 4
ارسال شده در

من به خاطر مشکلاتم نمیتونم بیام......

به هر حال امیدوارم به دوستان خوش بگذره...

• Like 8
ارسال شده در
به نظر شما روز شهادت کلیسا باز میکنن:banel_smiley_4:

من فردا زنگ میزنم اما بعید میدونم باز باشه:w16:

eeeee

راست میگینا ... :ws52: حواسم نبود

15 بهمن شهادت امام رضا

:icon_pf (34):

• Like 2
ارسال شده در

آقا منم هستم.

هر وقت گفتین پایه ام.

فقط خواهش می کنم یکی لطف کنه و تو پرو فایلم بم بگه.

ممنون ازتون

• Like 4
ارسال شده در

من كه با بچه هاي خودمون نميرم...ميخواين يه سر بيام اصفهان با شما بيام گردش؟؟ :ws3:

• Like 4
ارسال شده در
خوب بچه ها جا مشخص شد گویا خیلی از بچه ها کلیسا وانک را ندیدن :ws37:

موزه کلیسای وانک

آدرس: چهارراه حکیم نظامی - خیابان نظر شرقی - کوچه آلفرد - کلیسای وانک

سال تاسیس: سال 1350

کتابهای مقدس و اشیای نقاشی موزه در ابتدا در کتابخانه نگهداری می شده و در سال 1905میلادی همزمان با ورود یکی از نقاشان ارامنه برای افتتاح ساختمان های دولتی آن وقت ایران به فکر تاسیس موزه وانک در سال 1905میلادی همزمان با ورود دعوت یکی از نقاشان ارامنه جناب آقای سوکیس افتاده با همیاری شورای خلیفه گری موزه وانک در سال 1971 میلادی تاسیس شد و دارای 73سال سابقه موزه می باشد (40سال کتابخانه موزه و 30سال موزه).

بخشهای مختلف موزه:

نمایشگاه اداری: نمایشگاه عکس قدیمی به مناسبت 400سالگی ارامنه کتاب های قدیمی دست نویس اشیاء مذهبی لباسهای محلی.

اطلاعات آماری: حدود 700 شی موجود میباشد از کتاب های نسخ لباس های روحانیون تابلو های نقاشی کاشی اشیاء مذهبی که 250 مورد نسخ خطی یا لباس روحانیون وسایل که در کلیسا استفاده می شود معرض نمایش گذاشته است. از لحاظ قدمت کتابهای نسخ خطی چهارمین رده در فرهنگ ارامنه را دارا میباشد. 1- ارمنستان 2- شیلی 3-ایتالیا 4- اصفهان

کتابهای مقدس: یکی از ویژگی وجود چند نسخ خطی ضد نسخ طفی مینیاتور سیلسی-نسخ خطی در این مراکز که الهام از سیلسی گرفته نسخهای خطی که از ارمنستان غربی آورده و هنگام کوچ ارامنه از ارمنستان به ایران صورت گرفت کتابهای خطی و اشیاء که بازدید کنندگان اروپایی را تحت تاثیر قرار میدهد و تارمو برای بازدید کنندگان ایرانی مورد توجه قرار گرفته و چاپ اولین کتاب توسط خاجاطور کلیسا رایتی که در سال 1638 انجام گرفتند.

بزار تو نقشم پیدا کنم ببینم کجاست:ws52:

• Like 2
ارسال شده در
nmehe38k1qkelcbzm7u.jpg
  • Like 7
ارسال شده در

بچه ها قرار هفته دیگس روز و ساعتش بستگی به نظر بچه ها داره آدرسو توی نقشه مشخص کردم ما سر حکیم نظامی قرار میزاریم از اونجا میریم کلیسا که بچه ها را راحت پیدا کنن تو نقشه حکیم نظامی مشخصه:ws37:

خونه شماره 10 جلفا کلیسا اونجاست:a030:

• Like 7
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...