Aartemis 6639 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 zamanesh alie hatman miam faghat chejoori hamo beshnasim?:ws52:ramzi harfi harekate khasi esme shabi? خوب حالا آریو میاد کمکت میکنه!!!مشکلی نیست!!! 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 نه خیرم اصلا خجالت نمیکشم من مسجد سر کوچمون رو هم بلد نیستم چه برسه به کلیسای اصفهان:brodkavelarg: من تا فردا حتما خبر میدم ولی من تازه اومدم اینجا بین شما احساس غریبی میکنم :w821::w821::cryingf::cryingf: خوب میری که آشنا شی دیگه!!! خیلی از بچه ها جدیدن همدیگرو نمیشناسن 5
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 نه خیرم اصلا خجالت نمیکشم من مسجد سر کوچمون رو هم بلد نیستم چه برسه به کلیسای اصفهان:brodkavelarg: من تا فردا حتما خبر میدم ولی من تازه اومدم اینجا بین شما احساس غریبی میکنم :w821::w821::cryingf::cryingf: خو اشکال نداره ایشالا یاد میگیری........... بابا خیلی ها برا بار اوله که میان بیا آشنا میشی........ ZAMANESH ALIE HATMAN MIAM FAGHAT CHEJOORI HAMO BESHNASIM?:ws52:RAMZI HARFI HAREKATE KHASI ESME SHABI? اگه تصویب شد به من یه پیام خصوصی بده تا بهت بگم چیکار کنی...... راستی یه چیزی لطفا فارسی تایپ کنید ممنون......:ws2: 5
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 سلام هر فک میکنه صبح زود ، زوده بهتره ، نیاد هر کی فک میکنه از لحاظ جسمانی مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه با عکس گرفتن مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه ساعت 11 ساعت خوبیه ، نیاد هرکی فک میکنه ساعت 11 کار داره و ما به خاطرش ساعت 7 قرار گذاشتیم و آخرش هم نیومد ، نیاد هر کی فک میکنه داداش داره و .... ، نیاد هر کی فک میکنه ، نیاد من مخلص محمدم هستم محمد زندگیه منه فقط کافیه لب تر کنه هرجا باشه میرم بازم میگم هر کی فک میکنه ، نیاد بعضیا شاید حالا بهشون بر بخوره ولی بخوره کل ناراحتیش یه لحظه ناراحتیه محمدم نمیشه ، اون موقعه ای که کنار شیرای کوه صفه ایستاده بود ساعت 8 صبح و هنوز هم به من میگفت یعنی میان ؛ میخوای زنگ بزنم ؛ میخوای اس بدم بهش گفتم بیخیال عزیز دلم مهم اینه که من و تویم و دنیا ماله ماست 7
eder 13733 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 سلامهر فک میکنه صبح زود ، زوده بهتره ، نیاد هر کی فک میکنه از لحاظ جسمانی مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه با عکس گرفتن مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه ساعت 11 ساعت خوبیه ، نیاد هرکی فک میکنه ساعت 11 کار داره و ما به خاطرش ساعت 7 قرار گذاشتیم و آخرش هم نیومد ، نیاد هر کی فک میکنه داداش داره و .... ، نیاد هر کی فک میکنه ، نیاد من مخلص محمدم هستم محمد زندگیه منه فقط کافیه لب تر کنه هرجا باشه میرم بازم میگم هر کی فک میکنه ، نیاد بعضیا شاید حالا بهشون بر بخوره ولی بخوره کل ناراحتیش یه لحظه ناراحتیه محمدم نمیشه ، اون موقعه ای که کنار شیرای کوه صفه ایستاده بود ساعت 8 صبح و هنوز هم به من میگفت یعنی میان ؛ میخوای زنگ بزنم ؛ میخوای اس بدم بهش گفتم بیخیال عزیز دلم مهم اینه که من و تویم و دنیا ماله ماست :banel_smiley_4: حسن دلبندم قرار شد ساعت 3 نه 11 !!! 2
morta 3324 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 هر کی فک میکنه با عکس گرفتن مشکل داره ، نیاد خب من مشکل دارم ... پس نیام ؟ 4
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 خب من مشکل دارم ...پس نیام ؟ نه مورتا جان مشکلی نیست شما تشریف بیارید اصلا احتمالا قرار نیست عکس گرفته بشه حسن منظوری نداشت یه خورده از دفعه قبل دلخور بود که امیدوارم برطرف شده باشه......... 4
Aartemis 6639 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 سلامهر فک میکنه صبح زود ، زوده بهتره ، نیاد هر کی فک میکنه از لحاظ جسمانی مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه با عکس گرفتن مشکل داره ، نیاد هر کی فک میکنه ساعت 11 ساعت خوبیه ، نیاد هرکی فک میکنه ساعت 11 کار داره و ما به خاطرش ساعت 7 قرار گذاشتیم و آخرش هم نیومد ، نیاد هر کی فک میکنه داداش داره و .... ، نیاد هر کی فک میکنه ، نیاد من مخلص محمدم هستم محمد زندگیه منه فقط کافیه لب تر کنه هرجا باشه میرم بازم میگم هر کی فک میکنه ، نیاد بعضیا شاید حالا بهشون بر بخوره ولی بخوره کل ناراحتیش یه لحظه ناراحتیه محمدم نمیشه ، اون موقعه ای که کنار شیرای کوه صفه ایستاده بود ساعت 8 صبح و هنوز هم به من میگفت یعنی میان ؛ میخوای زنگ بزنم ؛ میخوای اس بدم بهش گفتم بیخیال عزیز دلم مهم اینه که من و تویم و دنیا ماله ماست آقای راه سبز من به تمام سعی خودمو کردم که زحمتای آریو را جبران کنم شما هم حق داری ناراحت باشی بچه ها هم منظوری نداشتن من به شخصه میگم شرمنده آقای آریو اقای آریو بابت تمام زحمتهایی که کشیدی ممنون 5
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 آقای راه سبز من به تمام سعی خودمو کردم که زحمتای آریو را جبران کنم شما هم حق داری ناراحت باشی بچه ها هم منظوری نداشتن من به شخصه میگم شرمنده آقای آریو اقای آریو بابت تمام زحمتهایی که کشیدی ممنون ای بابا این چه حرفی آبان خانم خواهش میکنم چه زحمتی........... امیدوارم ایندفعه همه بتونن تشریف بیارن 5
sarooneh 2052 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 من خجالت میکشم بیام یه عالمه دوست جدید توی یه روز؟؟؟؟؟ نه من روم نمیشه 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 من خجالت میکشم بیام یه عالمه دوست جدید توی یه روز؟؟؟؟؟ نه من روم نمیشه همه جدیدن چقد ناز میکنی دوست عزیز مگه میخوای چی کار کنی؟؟؟؟ خوب یه عینک آفتابی بزن روت شه!!!! 4
Aartemis 6639 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 اگه همه میدیگه رو میشناختن آره ولی الان که همه با هم غریبه هستن مشکلی نیست دوست عزیز ولی هر جور راحتی گلم 3
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 من خجالت میکشم بیام یه عالمه دوست جدید توی یه روز؟؟؟؟؟ نه من روم نمیشه نه بابا اونقدرا هم سخت نیست ...... من هم بار اول که میخواستم بچه ها رو ببینم فکر میکردم وای حالا من هیچکس رو نمیشناسم چقدر سخته و ... ولی همین که همدیگه رو دیدیم دیدم اونقدر ها هم سخت نیست. البته بچه هایی که ایندفعه میخوان بیان چون اکثرا جدید هستن من هم تا حالا ندیدمشون و بار اول که افتخار پیدا میکنم ملاقاتشون کنم...... 5
ارسالهای توصیه شده