mohammad.ef 690 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 سلام آقا اگه 6 میرین منم میام . سحرخیز باش تا کامروا شوی 1
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 27 فروردین، 2011 سلامآقا اگه 6 میرین منم میام . سحرخیز باش تا کامروا شوی من هم نظرم اینه که صبح زود بریم ولی eder از شاهین شهر میخواد بیاد سختش میشه..... eder جان زودترین زمانی که میتونی خودت رو به کوه صفه برسونی ساعت چنده؟؟؟ میخوایم یه جور باشه که همه بتونن بیان....... 2
eder 13733 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 من هم نظرم اینه که صبح زود بریم ولی eder از شاهین شهر میخواد بیاد سختش میشه.....eder جان زودترین زمانی که میتونی خودت رو به کوه صفه برسونی ساعت چنده؟؟؟ میخوایم یه جور باشه که همه بتونن بیان....... هر وقت دوس داری با بچه ها اوکی کن و خبرش رو بهمم بده یا میتونم و یا نه ...... 1
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 27 فروردین، 2011 پس قرارمون شد ساعت 7:30 صبح دم ورودی اصلی کوه.............. 1
eder 13733 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من وسیله نداشتم بیام ... هوا هم خیلی سرد بود :w00: خسته نباشی .... 100 بار گفتم صبح زود نزارین .... منم نرفتم 3
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من و محمد میریمعمرا ما دو نفر کنسلش کنیم......... چاکر آقا حسن هم هستیم .... داداش مرامتو عشقه!!!!! آره منم هستمممد من میام ها اگه بفهمم رفتی بم نگفتی خونت پای خودته ها..... ما که گفتیم بهت پس دیگه خونمون پای خودمون نیست ........ ولی شومام بدقولیت پای خودت........ بالاخره چی شد ؟ مثل اینکه استارتر تاپیک جا زد !!! نه داداش دیدی من تا آخرش ایستادم . جا هم نزدم...... هنوز کنسل نشده این کوهنوردی؟؟؟؟ من که گفتم کنسل نمیشه حتی با یک نفر....... من وسیله نداشتم بیام ... هوا هم خیلی سرد بود خو داداش میگفتی خودم با ماشین میومدم دنبالت....... البته خودم با تاکسی رفتم ولی اگه گفتی ماشین میا وردم........ 6
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 2011 راستی یادم رفت مراتب تشکر و قدر دانی به جا بیارم........ از تمام دوستانی که به شدت مشتاق کوه رفتن به صورت دسته جمعی بودند و به هر شکل از بنده خواسته بودند که چنین قراری را پس از امتحانات منعقد کنم و بعد از گذاشتن این تاپیک نه تنها پستی نگذاشتند بلکه حتی با یک تشکر از پست اول هم این حرکت را تایید نکردند بسیار سپاسگذارم................. از تمام دوستانی که آمادگی خود را ابراز داشتند ولی به هر شکل برایشان کاری پیش آمد و نتوانستند مارا مفتخر کرده و با ما همراه شوند بسیار سپاسگذارم......... از حسن عزیز که البته با قدری تاخیر در محل حاضر شد و نگذاشت که به تنهایی ادامه مسیر بدهم بسیار سپاسگذارم........ و من الله توفیق..... 11
soheiiil 24254 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 رفیق نمیه راه همینه دیگه منم امروز با دو سه تا از بچه های انجمن قرار داشتیم بریم کوه بساط قلیون را بندازیم صب زنگ زدن گفتن نمیتونیم بیایم خیلی خسته ایم و از این چرندیات منم با پسر خالم رفتم کلی هم کیف بردیم جای همگیتون خالی اینم عکسش که ریا نشه 7
میلاد 24047 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 منم امروز با دوستم رفتیم نماز جمعه :w70: البته نماز نخوندیم....کار داشتیم اونجا رفتیم یه چی از یکی گرفتیم برگشتیم 10
smmoosavian 1993 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 خو داداش میگفتی خودم با ماشین میومدم دنبالت....... البته خودم با تاکسی رفتم ولی اگه گفتی ماشین میا وردم..... مرامتو عشقه ، شما تاج سری داداش ، ایشا الله دفعه بعد ...... فقط دفعه بعد صبح زود نذارین ... هم سرده ، هم وسیله اون موقع صبح کم گیر میاد 4
smmoosavian 1993 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 منم امروز با دوستم رفتیم نماز جمعه :w70: البته نماز نخوندیم....کار داشتیم اونجا رفتیم یه چی از یکی گرفتیم برگشتیم 1
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 2011 مرامتو عشقه ، شما تاج سری داداش ، ایشا الله دفعه بعد ...... فقط دفعه بعد صبح زود نذارین ...هم سرده ، هم وسیله اون موقع صبح کم گیر میاد خو داداش ما گفتیم زود بزاریم شما به کارت برسی. 5
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 با نت خودتون رو خفه کنین من و محمد سعی میکنیم هر هفته باهم بریم ، چون خیلی خوش گذشت 7
ارسالهای توصیه شده