کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سکوت منو یاد کویر میندازه...کویر منو یاد بهترین اتفاق زندگیم، که تو سکوت شروع شد تو سکوت تموم... 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ درست است که زبان ِخوش مار را از لانهاش بیرون میکشد، در عوض زبان ِسرخ، سرِ سبز را به باد میدهد، بهتر نیست، مار در لانه بماند و سر بر گردن ؟ 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سکوت هم مثبتش هست هم منفی اش. اشخاص نادان هم سکوت میکنند . آیا از متانتشونه؟ نه. اونی که متانته سکوت عارفان هستش. بله حتی گاهی تو را به خاطر حرفهای نسنجیده، ممکن است مجازات کنند، ولی سکوتِ بیجایت را، هرگز نمیبخشایند. ایرانیها، از قدیم معنی سکوت و سخن بخردانه گفتن را خوب بلدند، اشکال فقط در استفاده گاه و بیگاه از این دو نعمت، به جای هم است. اما همیشه یه قانونی هست که می گه بازم اونی که سکوت می کنه دانا تر است از کسی که فقط بلده اونو بشکنه هم سکوتو و هم حرمتش رو و آنان که حرمت سکوت را پاس میدارند، بیش از حرّافانِ حرفهای، به بشر امیدواری میدهند. 8 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بله حتی گاهی تو را به خاطر حرفهای نسنجیده، ممکن است مجازات کنند، ولی سکوتِ بیجایت را، هرگز نمیبخشایند. ایرانیها، از قدیم معنی سکوت و سخن بخردانه گفتن را خوب بلدند، اشکال فقط در استفاده گاه و بیگاه از این دو نعمت، به جای هم است. اما همیشه یه قانونی هست که می گه بازم اونی که سکوت می کنه دانا تر است از کسی که فقط بلده اونو بشکنه هم سکوتو و هم حرمتش رو و آنان که حرمت سکوت را پاس میدارند، بیش از حرّافانِ حرفهای، به بشر امیدواری میدهند. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ در سكوت ، دانش در تو قيل و قالي ندارد . مشاهده تو شفاف است – زنگاري بر آيينه نيست ...آنچه را كه هست بازتاب مي دهي . و در اين بازتاب است كه هر عملي را فضيلت است . 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سكوت سرد چشمانت پر از فریاد و دلتنگی من آن شب را نخوابیدم تو همچون سرو آرامی و پا برجا ولی من از درون خالی شدم انگار چون كاهم كه در جولنگه بادی به هر سو میروم هر دم سكوت سرد چشمانت پر است از شعر تنهایی نگاهی می كنم هر سو ولی انگار تاریک است ......... 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ بر آنچه دلخواه من است حمله نمی برم خود را به تمامی بر آن می افکنم اگر بر آنم تا دیگر بار و دیگر بار بر پای بتوانم خواست !راهی به جز اینم نیست . . . .سکوتم سرشار از ناگفته هاست 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من عاشق سکوتم برام معنیه خاصی داره جالبه که خودمم وقتی ناراحت میشم ساکت میشم سکوت خیلی بدی کهب رای خودم خیلی خوبه بهم آرامش میده 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ فردي كه فلج بود و چشمهاش هم نابينا گوشه گذري افتاده بود و بلند بلند خدارو شكر ميكرد ازش پرسيدن تو با اين همه بدبختي چرا اينقد شكر خدا ميكني ؟؟ گفت شما نميدونيد اين شكر و سپاس ها از صد تا فحش كش دار بدتره سكوت هم همين جوره گاهي وقتا نه تنها نشونه رضايت نيست بلكه اثرش از صدتا فحشم بدتره 4 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سکوت من رو یاد تموم حرفهای نگفتم میندازه که شاید اگه گفته بودمشون الان مسیر زندگیم فرق داشت با اینی که الان هست!!! ولی هنوز نفهمیدم این سکوتم به نفعم بوده یا به ضررم 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ دو چیز طیره عقل است دم فرو بستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشی دردم نهفته به ز طبیبان مدعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند هر که را اسرار حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختند دانا چون طبله عطار است; خاموش و هنر نمای، و نادان خود طبل غازی; بلند آواز و میان تهی . خم پر از باده تهی از صداست چون که تهی شد ز صدا پر نواست چرخ بدین گردش دائم خموش چرخه حلاج و هزاران خروش یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش یا بقول امروزیا حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ پسکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را به حساب ضــــعف و بی کســــی شان نگذارید،شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند،چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید ! گاهی وقتا سکوت خوبه اما نه همیشه ... خدا به ما زبون داده تا از حق خودمون دفاع کنیم یه زبون داده که با محبت دل به دست بیاریم و دردو دل کنیم یه زبون چرب داده تا باحاش مارو از لونه بکشیم بیرون یه زبون دراز داده تا به بدترین وجه دل دیگرانو باهاش بشکنیم یه زبون کثیف داده که باهاش حرفای رکیک بزنیم یه زبون پلید داده تا سر مردمو باهاش کلا بذاریم بستگی به خودت داره که ازش چه استفاده ای بکنی ... سکوت کنی که سرت کلا بره...سکوت کنی که سر دوستت کلا بره...سکوت کنی که اتفاقی بیفته که نباید می افتاد من خودم خیلیا رو میشناسم که بی موقع سکوت کردن و الان دارن بد بختی میکشن مشکل ما ایرانیا اینه که نمیدونیم کجا باید سکوت کنیم و جایی که باید سکوت کنیم .....میشیم مثل یه حیوون 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا چرا همش ازمن(سکوت) غیبت میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سکوت سر رهایی نداشت تا سرشار وجودش را اگر که می توانست در خماری دیوار های بی پایان فریاد کند(!) 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ پسکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را به حساب ضــــعف و بی کســــی شان نگذارید،شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند،چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید ! گاهی سکوت میکنی چون حرف حق شنیدی گاهی سکوت میکنی چون شاکی ای گاهی سکوت میکنی چون جواب ابلهان خاموشیست گاهی سکوت میکنی که نشونه ی رضایته گاهی سکوت میکنی چون کم آوردی . . امان از زمانی که سکوت میکنی چون هیچ صدایی شیرین تر از صدایی که میشنوی نیست! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گاهی سکوت میکنی چون حرف حق شنیدیگاهی سکوت میکنی چون شاکی ای گاهی سکوت میکنی چون جواب ابلهان خاموشیست گاهی سکوت میکنی که نشونه ی رضایته گاهی سکوت میکنی چون کم آوردی . . امان از زمانی که سکوت میکنی چون هیچ صدایی شیرین تر از صدایی که میشنوی نیست! برای بازگشت تو چند دقیقه در سکوت بغض می کنم:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سک.ت بهترین جوابه من وقتی ناراحتم سعی می کنم سکوت کنم چون برام آرامش میاره گفته پری دریایی هم خوب بود به دلم چسبید. 2 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ دوست دارم دشتستانمنتظرم بزنگ:w139::aghosh::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده