کتایون 15176 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 سکوت منو یاد کویر میندازه...کویر منو یاد بهترین اتفاق زندگیم، که تو سکوت شروع شد تو سکوت تموم... 6
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2011 درست است که زبان ِخوش مار را از لانهاش بیرون میکشد، در عوض زبان ِسرخ، سرِ سبز را به باد میدهد، بهتر نیست، مار در لانه بماند و سر بر گردن ؟ 5
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2011 سکوت هم مثبتش هست هم منفی اش. اشخاص نادان هم سکوت میکنند . آیا از متانتشونه؟ نه. اونی که متانته سکوت عارفان هستش. بله حتی گاهی تو را به خاطر حرفهای نسنجیده، ممکن است مجازات کنند، ولی سکوتِ بیجایت را، هرگز نمیبخشایند. ایرانیها، از قدیم معنی سکوت و سخن بخردانه گفتن را خوب بلدند، اشکال فقط در استفاده گاه و بیگاه از این دو نعمت، به جای هم است. اما همیشه یه قانونی هست که می گه بازم اونی که سکوت می کنه دانا تر است از کسی که فقط بلده اونو بشکنه هم سکوتو و هم حرمتش رو و آنان که حرمت سکوت را پاس میدارند، بیش از حرّافانِ حرفهای، به بشر امیدواری میدهند. 8
غایب 4790 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 بله حتی گاهی تو را به خاطر حرفهای نسنجیده، ممکن است مجازات کنند، ولی سکوتِ بیجایت را، هرگز نمیبخشایند. ایرانیها، از قدیم معنی سکوت و سخن بخردانه گفتن را خوب بلدند، اشکال فقط در استفاده گاه و بیگاه از این دو نعمت، به جای هم است. اما همیشه یه قانونی هست که می گه بازم اونی که سکوت می کنه دانا تر است از کسی که فقط بلده اونو بشکنه هم سکوتو و هم حرمتش رو و آنان که حرمت سکوت را پاس میدارند، بیش از حرّافانِ حرفهای، به بشر امیدواری میدهند. :icon_gol: 2
غایب 4790 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 در سكوت ، دانش در تو قيل و قالي ندارد . مشاهده تو شفاف است – زنگاري بر آيينه نيست ...آنچه را كه هست بازتاب مي دهي . و در اين بازتاب است كه هر عملي را فضيلت است . 4
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2011 سكوت سرد چشمانت پر از فریاد و دلتنگی من آن شب را نخوابیدم تو همچون سرو آرامی و پا برجا ولی من از درون خالی شدم انگار چون كاهم كه در جولنگه بادی به هر سو میروم هر دم سكوت سرد چشمانت پر است از شعر تنهایی نگاهی می كنم هر سو ولی انگار تاریک است ......... 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 بر آنچه دلخواه من است حمله نمی برم خود را به تمامی بر آن می افکنم اگر بر آنم تا دیگر بار و دیگر بار بر پای بتوانم خواست !راهی به جز اینم نیست . . . .سکوتم سرشار از ناگفته هاست 6
nazfar 8746 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 من عاشق سکوتم برام معنیه خاصی داره جالبه که خودمم وقتی ناراحت میشم ساکت میشم سکوت خیلی بدی کهب رای خودم خیلی خوبه بهم آرامش میده 9
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 فردي كه فلج بود و چشمهاش هم نابينا گوشه گذري افتاده بود و بلند بلند خدارو شكر ميكرد ازش پرسيدن تو با اين همه بدبختي چرا اينقد شكر خدا ميكني ؟؟ گفت شما نميدونيد اين شكر و سپاس ها از صد تا فحش كش دار بدتره سكوت هم همين جوره گاهي وقتا نه تنها نشونه رضايت نيست بلكه اثرش از صدتا فحشم بدتره 4
jo0ojo0o 482 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 سکوت من رو یاد تموم حرفهای نگفتم میندازه که شاید اگه گفته بودمشون الان مسیر زندگیم فرق داشت با اینی که الان هست!!! ولی هنوز نفهمیدم این سکوتم به نفعم بوده یا به ضررم 8
هوتن 15061 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 دو چیز طیره عقل است دم فرو بستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشی دردم نهفته به ز طبیبان مدعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند هر که را اسرار حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختند دانا چون طبله عطار است; خاموش و هنر نمای، و نادان خود طبل غازی; بلند آواز و میان تهی . خم پر از باده تهی از صداست چون که تهی شد ز صدا پر نواست چرخ بدین گردش دائم خموش چرخه حلاج و هزاران خروش یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش یا بقول امروزیا حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی 9
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 پسکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را به حساب ضــــعف و بی کســــی شان نگذارید،شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند،چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید ! گاهی وقتا سکوت خوبه اما نه همیشه ... خدا به ما زبون داده تا از حق خودمون دفاع کنیم یه زبون داده که با محبت دل به دست بیاریم و دردو دل کنیم یه زبون چرب داده تا باحاش مارو از لونه بکشیم بیرون یه زبون دراز داده تا به بدترین وجه دل دیگرانو باهاش بشکنیم یه زبون کثیف داده که باهاش حرفای رکیک بزنیم یه زبون پلید داده تا سر مردمو باهاش کلا بذاریم بستگی به خودت داره که ازش چه استفاده ای بکنی ... سکوت کنی که سرت کلا بره...سکوت کنی که سر دوستت کلا بره...سکوت کنی که اتفاقی بیفته که نباید می افتاد من خودم خیلیا رو میشناسم که بی موقع سکوت کردن و الان دارن بد بختی میکشن مشکل ما ایرانیا اینه که نمیدونیم کجا باید سکوت کنیم و جایی که باید سکوت کنیم .....میشیم مثل یه حیوون 8
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 سکوت سر رهایی نداشت تا سرشار وجودش را اگر که می توانست در خماری دیوار های بی پایان فریاد کند(!) 5
DCBA 8191 ارسال شده در 23 فروردین، 2011 پسکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را به حساب ضــــعف و بی کســــی شان نگذارید،شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند،چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید ! گاهی سکوت میکنی چون حرف حق شنیدی گاهی سکوت میکنی چون شاکی ای گاهی سکوت میکنی چون جواب ابلهان خاموشیست گاهی سکوت میکنی که نشونه ی رضایته گاهی سکوت میکنی چون کم آوردی . . امان از زمانی که سکوت میکنی چون هیچ صدایی شیرین تر از صدایی که میشنوی نیست! 4
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2011 گاهی سکوت میکنی چون حرف حق شنیدیگاهی سکوت میکنی چون شاکی ای گاهی سکوت میکنی چون جواب ابلهان خاموشیست گاهی سکوت میکنی که نشونه ی رضایته گاهی سکوت میکنی چون کم آوردی . . امان از زمانی که سکوت میکنی چون هیچ صدایی شیرین تر از صدایی که میشنوی نیست! برای بازگشت تو چند دقیقه در سکوت بغض می کنم:62izy85: 3
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 سک.ت بهترین جوابه من وقتی ناراحتم سعی می کنم سکوت کنم چون برام آرامش میاره گفته پری دریایی هم خوب بود به دلم چسبید. 2
ارسال های توصیه شده