ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ 1- سیگار نکشید میکشی نیمه آخرو نکش 2-در زیر دوش نفس عمیق نکشید کلر قاتله بدجوری 3-هنگام شارژ گوشی اول فیشو به گوشی وصل کنید بعدن به دوشاخه وصل کنید 3-چای مانده یک روزه رو نخورید 4-بیش از یکبار غذا رو در ماکروفر نذارید 5-از همه مهمتر اگه گفتید معجره جواهرات را برای خانومها فراموش نکنید بقیشو بعدا میگم 14 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ مقسی ...:rose: خواهش میشود سه نقطه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ خواهش میشودسه نقطه چیه؟ اون کلا مدلشه ... بعد هر جمله ای میاد خودش ... 3 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااااااااااااااااا چقد جون دوستییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ 1- سیگار نکشید میکشی نیمه آخرو نکش2-در زیر دوش نفس عمیق نکشید کلر قاتله بدجوری 3-هنگام شارژ گوشی اول فیشو به گوشی وصل کنید بعدن به دوشاخه وصل کنید 3-چای مانده یک روزه رو نخورید 4-بیش از یکبار غذا رو در ماکروفر نذارید 5-از همه مهمتر اگه گفتید معجره جواهرات را برای خانومها فراموش نکنید بقیشو بعدا میگم کی این چایی رو میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: بیخیال بابا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ 1- سیگار نکشید میکشی نیمه آخرو نکش2-در زیر دوش نفس عمیق نکشید کلر قاتله بدجوری 3-هنگام شارژ گوشی اول فیشو به گوشی وصل کنید بعدن به دوشاخه وصل کنید 3-چای مانده یک روزه رو نخورید 4-بیش از یکبار غذا رو در ماکروفر نذارید 5-از همه مهمتر اگه گفتید معجره جواهرات را برای خانومها فراموش نکنید بقیشو بعدا میگم مرسی دلیل همشو میدونم چرا نباید این کارارو کرد غیر: 3-هنگام شارژ گوشی اول فیشو به گوشی وصل کنید بعدن به دوشاخه وصل کنید چرا؟ مغناطیس؟ یا خطر برق گرفتگی؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ مارو از مرگ حتمي نجات دادي!!!!! مرسي پسرم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مارو از مرگ حتمي نجات دادي!!!!! مرسي پسرم خواهش مامان 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بقیه اشو بگو دیگه امید به زندگی در خانوما مثله اینکه زیاده درسته همینه که 50 درصد زیاد عمر میکنن؟؟؟؟؟؟؟ 6- آرایش بیش از 5 ساعت رو صورت نمون 7- هنگام دویدن وراه رفتن سر خود را بالا نگه دارید و هنگان خواب برعکس 8-اگه نیاز مالی ندارید 8 ساعت کار نکنید 5-6 ساعت کافیه هه هه خودم 16 ساعت کار میکنم 9-مونیتورهای قدیمی رو بندازید دور خطر داره حسن 10-هیچگاه به پهلو نخوابید عمود بر محور مغناطیسی زمین بخوایید .......... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اون کلا مدلشه ... بعد هر جمله ای میاد خودش ... بیاد خو بخیل نیستیم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مرسی دلیل همشو میدونم چرا نباید این کارارو کرد غیر:3-هنگام شارژ گوشی اول فیشو به گوشی وصل کنید بعدن به دوشاخه وصل کنید چرا؟ مغناطیس؟ یا خطر برق گرفتگی؟ مغناطیس و جریان برق جفتش 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ امید به زندگی در خانوما مثله اینکه زیاده درسته همینه که 50 درصد زیاد عمر میکنن؟؟؟؟؟؟؟ 6- آرایش بیش از 5 ساعت رو صورت نمون 7- هنگام دویدن وراه رفتن سر خود را بالا نگه دارید و هنگان خواب برعکس 8-اگه نیاز مالی ندارید 8 ساعت کار نکنید 5-6 ساعت کافیه هه هه خودم 16 ساعت کار میکنم 9-مونیتورهای قدیمی رو بندازید دور خطر داره حسن 10-هیچگاه به پهلو نخوابید عمود بر محور مغناطیسی زمین بخوایید .......... عمرا کمه کم 13 ساعت در روز آرایش رو صورتمه عمرا فقط رو شکم میخوابم وگرنه خوابم نمیبره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ عمرا کمه کم 13 ساعت در روز آرایش رو صورتمه عمرا فقط رو شکم میخوابم وگرنه خوابم نمیبره بالایی خو مجبوری باید یکاریش بکنی پایینی بده خیلی بده شقی 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بالایی خو مجبوری باید یکاریش بکنیپایینی بده خیلی بده شقی اصلا حرفش و نزن این دو مورد غیر قابل تغییره:w00: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خواهش مامان :4chsmu1: اصلا حرفش و نزن این دو مورد غیر قابل تغییره:w00: خدا رحمتت كنه!! شخايخ خوبي بودي :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ :4chsmu1: خدا رحمتت كنه!! شخايخ خوبي بودي :girl_in_dreams: :ws44: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ پس احتمالا من 1000 سال عمر می کنم...میخوام چیکار آخه این همه رو...یعنی اگه اینارو انجام بدم تمومه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده