setare.blue 23086 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 15 فروردین، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فروش آنلاین کارت شارژ های ایرانسل، همراه اول و تالیا با راه اندازی فروشگاه آنلاین کارت شارژ در انجمن نواندیشان میسر شد. این فروشگاه راه اندازی شد تا هم بتوانیم امکانات و خدمات جدیدی را در انجمن، به کاربران انجمن ارائه دهیم و هم اینکه بتوانیم به کمک کاربران تا حدودی هزینه های سرور را جبران کنیم. خوشحال خواهیم شد شما نیز یکی از مشتریان فروشگاه کارت شارژ نواندیشان باشید. برای ورود به فروشگاه کارت شارژ نواندیشان روی لینک زیر کلیک کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 70
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 مبارک باشه من الان یکی خریدم بعدا هم حتما میخرم فقط اگه تونستید نسخه موبایل رو هم راه اندازی کنید که با اینترنت موبایل هم بشه به راحتی و با سرعت خرید کرد مرسی 9
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 به به سلام......... ان شاءالله که به خیر و خوبی..... 4
danielo 15239 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 از تمام بچه ها خواهش میکنم که کارت شارژ را از این سایت تهیه کنند تا ادمین بتونه این سایت را حفظ یا بهتر حفظ کنه 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 خیلی خوبه منم پای ثابت خرید میشم ایشاله دستت درد نکنه محمد جان ایشاله که همینطور بزرگ و بزرگترش کنی 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 من نمیدونم چرا محمد اینارو روو سای دومین نمیزنه منم با این نظر موافقم چرا روی ساب دومین ایجاد نکردی اینجوری هم سایتت بزرگتر میشد و اعتبارش بالاتر میرفت.هزنتم کمتر میشد 1
nazfar 8746 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 با سلام: واقعاً تلاش مدیر محترم سایت و روابط عمومی سایت در راستای بهبود سایت، قابل ستایش هست. امیدوارم هر روز شاهد بروز ایده های جدید و صحنه رو به رشد سایت باشیم. من هم از این به بعد از این طریق حتماً کارت خریداری میکنم. موفق باشید:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 پست من رو لولو برد حالا چند تا سوال من تا حالا از فروشگاه اینترنتی خرید نکردم در مورد این درگاه ها یه توضیح میدییید همه بانک ها رو پشتیبانی میکنه (مثل درگاه پارسیان سامان) چرا ادرس ایمیل و شماره تلفن رو می خواد 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 منم با این نظر موافقم چرا روی ساب دومین ایجاد نکردی اینجوری هم سایتت بزرگتر میشد و اعتبارش بالاتر میرفت.هزنتم کمتر میشد آپلودسنتر رو روی ساب دامین نذاشتم که اگه خدایی نکرده به مشکل خورد، ضرری به انجمن نزنه. در مورد کارت شارژ هم هزینه فرقی نمیکرد طبق گفته خودشون و اینکه این سرور ما بعضی وقتا دچار مشکل میشه که اگه موقع خرید این اتفاق بیفته اصلاً جنبه خوبی نداره. واسه همین خواستم رو یه دامین و سرور دیگه باشه که خیالم از این بابت راحت تر باشه. :w139: پست من رو لولو بردحالا چند تا سوال من تا حالا از فروشگاه اینترنتی خرید نکردم در مورد این درگاه ها یه توضیح میدییید همه بانک ها رو پشتیبانی میکنه (مثل درگاه پارسیان سامان) چرا ادرس ایمیل و شماره تلفن رو می خواد آدرس ایمیل و شماره تلفن اختیاری هستش ولی بهتره که وارد بشه تا بعد از خرید، کد شارژ و رسید خرید علاوه بر نمایش، از طریق ایمیل و اس ام اس هم بهتون داده بشه. در مورد بانک ها هم در تصویر زیر تمام بانک هایی که پشتیبانی میشن آورده شده و پرداخت ها هم از درگاه بانک سامان و باک پارسیان و بانک ملت انجام میشه. البته مثلاً واسه بانک ملی تنها درگاه پرداخت بانک پارسیان کار میکنه. یعنی واسه هر بانک یه سری از درگاه های پرداخت آنلاین فعال هستش. 10
ارسال های توصیه شده