setare.blue 23086 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فروش آنلاین کارت شارژ های ایرانسل، همراه اول و تالیا با راه اندازی فروشگاه آنلاین کارت شارژ در انجمن نواندیشان میسر شد. این فروشگاه راه اندازی شد تا هم بتوانیم امکانات و خدمات جدیدی را در انجمن، به کاربران انجمن ارائه دهیم و هم اینکه بتوانیم به کمک کاربران تا حدودی هزینه های سرور را جبران کنیم. خوشحال خواهیم شد شما نیز یکی از مشتریان فروشگاه کارت شارژ نواندیشان باشید. برای ورود به فروشگاه کارت شارژ نواندیشان روی لینک زیر کلیک کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 70 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من نمیدونم چرا محمد اینارو روو سای دومین نمیزنه 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من اعتباری ندارم ولی در کل حرکت جالبیه... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ امیدوارم انجمن همینجوری پیشرفت کنه...عالیه..ممنون:ws2: 11 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مبارکه هر روز بهتر از دیروز :w72: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ موفق باشید...مبارک باشه :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مبارک باشه من الان یکی خریدم بعدا هم حتما میخرم فقط اگه تونستید نسخه موبایل رو هم راه اندازی کنید که با اینترنت موبایل هم بشه به راحتی و با سرعت خرید کرد مرسی 9 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ به به سلام......... ان شاءالله که به خیر و خوبی..... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ از تمام بچه ها خواهش میکنم که کارت شارژ را از این سایت تهیه کنند تا ادمین بتونه این سایت را حفظ یا بهتر حفظ کنه 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ هه! چه باحال! من میشم پای ثابت خرید. . .! 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خیلی خوبه منم پای ثابت خرید میشم ایشاله دستت درد نکنه محمد جان ایشاله که همینطور بزرگ و بزرگترش کنی 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من نمیدونم چرا محمد اینارو روو سای دومین نمیزنه منم با این نظر موافقم چرا روی ساب دومین ایجاد نکردی اینجوری هم سایتت بزرگتر میشد و اعتبارش بالاتر میرفت.هزنتم کمتر میشد 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ با سلام: واقعاً تلاش مدیر محترم سایت و روابط عمومی سایت در راستای بهبود سایت، قابل ستایش هست. امیدوارم هر روز شاهد بروز ایده های جدید و صحنه رو به رشد سایت باشیم. من هم از این به بعد از این طریق حتماً کارت خریداری میکنم. موفق باشید:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ پست من رو لولو برد حالا چند تا سوال من تا حالا از فروشگاه اینترنتی خرید نکردم در مورد این درگاه ها یه توضیح میدییید همه بانک ها رو پشتیبانی میکنه (مثل درگاه پارسیان سامان) چرا ادرس ایمیل و شماره تلفن رو می خواد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ منم با این نظر موافقم چرا روی ساب دومین ایجاد نکردی اینجوری هم سایتت بزرگتر میشد و اعتبارش بالاتر میرفت.هزنتم کمتر میشد آپلودسنتر رو روی ساب دامین نذاشتم که اگه خدایی نکرده به مشکل خورد، ضرری به انجمن نزنه. در مورد کارت شارژ هم هزینه فرقی نمیکرد طبق گفته خودشون و اینکه این سرور ما بعضی وقتا دچار مشکل میشه که اگه موقع خرید این اتفاق بیفته اصلاً جنبه خوبی نداره. واسه همین خواستم رو یه دامین و سرور دیگه باشه که خیالم از این بابت راحت تر باشه. :w139: پست من رو لولو بردحالا چند تا سوال من تا حالا از فروشگاه اینترنتی خرید نکردم در مورد این درگاه ها یه توضیح میدییید همه بانک ها رو پشتیبانی میکنه (مثل درگاه پارسیان سامان) چرا ادرس ایمیل و شماره تلفن رو می خواد آدرس ایمیل و شماره تلفن اختیاری هستش ولی بهتره که وارد بشه تا بعد از خرید، کد شارژ و رسید خرید علاوه بر نمایش، از طریق ایمیل و اس ام اس هم بهتون داده بشه. در مورد بانک ها هم در تصویر زیر تمام بانک هایی که پشتیبانی میشن آورده شده و پرداخت ها هم از درگاه بانک سامان و باک پارسیان و بانک ملت انجام میشه. البته مثلاً واسه بانک ملی تنها درگاه پرداخت بانک پارسیان کار میکنه. یعنی واسه هر بانک یه سری از درگاه های پرداخت آنلاین فعال هستش. 10 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ تبریک تبریک....:w70: امیدوارم موفق باشین ..بیشتر این! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده