رفتن به مطلب

قبل از ازدواج چه جوری تحقیق کنیم که طرف مناسبه یا نه؟

ارسال های توصیه شده

شاعر میگه خـــــــــــــــــــــــدای آسمونهاااااااااااااااااااا خــــــــــــــــــــدای کهکشونها

برس به داد دل عـــــــــــــــــــــاشق ما جوونها .................04.gif

شاعر خوب حرفی می زنه هااااا. اما خدا هم میگه منم بهتون عقل دادم تا یه جاهایی خودتون به داد دل عاشقتون برسید و الکی عاشق نشین . یا از هول حلیم تو دیگ نیفتید که بعدا جلز ولزتون در بیاد هی بگید ســــــــــــــــــــــوختم و مثل وروجکها بالا و پایین بپرین. 35.gif

دختره عاشق میشه پسره هم هی بهش گیر می ده چکش می کنه تعقیبش می کنه دختره میگه آخی عاشقمه از شدت عشق بهم حساسه بعد وارد زندگی مشترک می شن پسره در خونه رو روش قفل می کنه نمی ذاره بره بیرون و...نگو پارانویئد بوده ُ بدبین و شکاک و... ،40.gif

یا دختره دائم در صدد جلب توجه بوده و حرکات و رفتارهای عجیب غریب پسره هم هلاکش بعد که وارد زندگی می شن می بینه نمی تونه دیگه تحمل کنه دختره اختلال شخصیت نمایشی داشته خوب بابا جان مشاوره قبل از ازدواج مال همینه دیگه .

بعضی ها فکر می کنن قبل از ازدواج برن مشاوره که چی ؟ هنوز که مشکل ندارن؟! اما باید رفت تا از مشکلات پیشگیری کرد...تا با روانی تا حد امکان سالم وارد زندگی مشترک شد. تا بتونیم در آینده پدر یا مادر موثرتری باشیم. بد می گم؟! حالا شما بگین قبــــــــــــوله؟

• Like 17
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم:w16:

اگه این فرهنگ تو جامعه ی ما جا بیافته خیلی از مشکلاتی که الان توی زندگی ها هست به وجود نمیاد!!

چرا تولد همیشه روزی است که از رحم مادر زاییده می شویم ؟

تولد کلیشه ای !!

با این حساب متولد شدن، هنر خاصی نیست ....

....

اما اینبار بیاییم تاریخ تولدمان را، خودمان انتخاب کنیم !

مهم نیست در شناسنامه ی ما چه نوشته اند !

ما تاریخ تولدمان را روزی انتخاب می کنیم که نگاهمان به زندگی عوض خواهد شد ( یا شده ) !

روزی که آغازی است برای حرکت رو به جلو!

روز ِ رشد و پیشرفت !

روزی که فهمیدیم، بین آنچه که هستیم و آنچه که باید باشیم فاصله است !

روزی که تصمیم گرفتیم بهترین ِ خود باشیم !

...

تولدتان مبارک !!!!

( این قصه سر ِ دراز دارد ! )

اینو آناهیتا مستاجران گفته بود. ندیدمش که ازش اجازه بگیرم. کش رفتم.:ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظرم اگه تحقق شه تازه 20% درصد مساله حله

طرف نمیره تو ملاعام مشروب بخوره یا بره س .... که اینا رو با درایت باید فهمید:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم اگه تحقق شه تازه 20% درصد مساله حله

طرف نمیره تو ملاعام مشروب بخوره یا بره س .... که اینا رو با درایت باید فهمید:ws3:

این درایت رو نداشته باشیم اونوقت باید چیکار کنیم مینا جان؟ همه که عارف نیستند عزیز دلم. یکی هم مثه من بدبخت و بیچاره که به همه کس و همه چی اعتماد میکنم. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من باید طرف رو تو موقعیت های مختلف سنجید

همیشه میگن حتی اگه 60 سال هم نامزد باشید نمی تونید طرف مقابلتون رو درست بشناسید

ولی خوب باید تو موقعیت های مختلف رفتارش رو سنجید و عاقلانه فکر کرد نه احساساتی

• Like 3
لینک به دیدگاه
این درایت رو نداشته باشیم اونوقت باید چیکار کنیم مینا جان؟ همه که عارف نیستند عزیز دلم. یکی هم مثه من بدبخت و بیچاره که به همه کس و همه چی اعتماد میکنم. :icon_gol:

فکر نکنم شما زود اعتماد کنید چون رشتتون حقوقه:icon_redface:کسایی که حقوق خوندن بد بینیشون بیشتره:ws3:

ببین باید سوالایی که انتظارشو نداره پرسید یا مثلا یه چیزو به روشای مختلف پرسید کسی که ریگی به کفشش باشه جواباش تناقص داره

بعد تو موقعیتای مختلف ادما خودشونو نشون میدن مخصوصا تو عصبانیت:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر نکنم شما زود اعتماد کنید چون رشتتون حقوقه:icon_redface:کسایی که حقوق خوندن بد بینیشون بیشتره:ws3:

ببین باید سوالایی که انتظارشو نداره پرسید یا مثلا یه چیزو به روشای مختلف پرسید کسی که ریگی به کفشش باشه جواباش تناقص داره

بعد تو موقعیتای مختلف ادما خودشونو نشون میدن مخصوصا تو عصبانیت:a030:

یکی از هم دانشگاهی هام با یه آقایی ازدواج کرده که آقاهه هم وسواسیه و هم موقعی که میره حموم سه ساعت اون تو میمونه. داشت از دستش گریه میکرد. :ws28:

میگفت وقتی میاد بیرون مثه لبو سرخ سرخه و تا یکساعت همش عرق میریزه.:ws28:

اینو تو دوران نامزدی نفهمیده بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
یکی از هم دانشگاهی هام با یه آقایی ازدواج کرده که آقاهه هم وسواسیه و هم موقعی که میره حموم سه ساعت اون تو میمونه. داشت از دستش گریه میکرد. :ws28:

میگفت وقتی میاد بیرون مثه لبو سرخ سرخه و تا یکساعت همش عرق میریزه.:ws28:

اینو تو دوران نامزدی نفهمیده بود.

مگه تو دوران نامزدی باید فهمید طرف چند ساعت حموم میره:banel_smiley_4: خو ادم میره حموم باید خودشو خوب بشوره دیگه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه تو دوران نامزدی باید فهمید طرف چند ساعت حموم میره:banel_smiley_4: خو ادم میره حموم باید خودشو خوب بشوره دیگه:ws3:

ببین دارم میگم سه ساعت تو حموم میمونه. همش لیف میکشه . :ws28:

یکی دیگه هم هست که همسرش از جن میترسه و شبا تا صبح چراغ اتاق خوابشون روشنه و رادیو هم میخونه. :ws28:

اینایی که میگم همش واقعیته.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین دارم میگم سه ساعت تو حموم میمونه. همش لیف میکشه . :ws28:

یکی دیگه هم هست که همسرش از جن میترسه و شبا تا صبح چراغ اتاق خوابشون روشنه و رادیو هم میخونه. :ws28:

اینایی که میگم همش واقعیته.

:ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...