just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مادرت الان پیشته ؟ بابات چی ؟ خواهر کوچیکه ای که شیرین زبونه چی ؟ اون داداش فسقلی که خیلی شره چی ؟ پس همه پیشتن؟ فکر کن الان که تو پای نتی توی خیابون یه نامرد با ماشین زده به بابات که می خواسته از خیابون رد بشه و فرار کرده، الان بابات پخش زمین شده و ضریه مغزی شده و ملت هم دورش جمع شدن میدونی ملت دارن چیکار میکنن ؟ دارن فکر میکنن چطوری واسه بابات جوک بسازن تا خنده دار تر بشه تا مردم بیشتر ریسه برن حالا فکر کن زبونم لال کل خونوادت یک جا برن تصادف کنن و بمیرن اونوقت چه حالی میده جوک ساختن آخه لامسسسسسسسسب هموطنات توی هواپیمائی که به علت ندونم کاری این دولت فخیمه سقوط کرده مردن تو نشستی جوک میسازی و نمک روی زخم میریزی ؟؟؟؟؟؟ آفرین کلا هتو بزار بالاتر دولت واسه جون تو و امثال تو پشیزی ارزش قائل نیست و تو هم با سکوتت نشستی تشویقش میکنی ؟ رفیق لبت بگشا سخن بگشا به دشنامی به نفرینی که بحر دل درمند یک انسان داروی تسکینی سخن بگشا به دشنامی به این دولت رفیق نمان ساکت در این دنیای مجازی سخن بگشا دو خط بنویس از دردت که شاید جای آن طفل دو ماهه خواهرت یا مادرت می بود به جای مطلب بی ارزش دعوای فلان بازیگر مشهور با شوهرش یا که عکس خانوادگیش دو خط بنویس دو خط بنویس 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خوبي شما؟؟؟ يا من خيلي خوابم مياد يا شما! لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خوبي شما؟؟؟ يا من خيلي خوابم مياد يا شما! من ؟ خوب خوبم شما چطوری ؟ ینی برای شما این دو سه روزه اس ام اس هواپیما نیومد ؟ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من ؟ خوب خوبم شما چطوری ؟ ینی برای شما این دو سه روزه اس ام اس هواپیما نیومد ؟ منم خوبم مرسي نه...نيومد! تو ياهو آف گذاشتن فقط يه دونه...اونم توهيني نبود! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ متأسفانه مردم ما فقط منتظرمسخره کردن همدیگه هستند............من شرمنده ام 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ متأسفانه مردم ما فقط منتظرمسخره کردن همدیگه هستند............من شرمنده ام واقعا ادم نمیدونه چی بگه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مرگ و میر هم مسخره کردن داره؟ واقعا" که.... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینطوری که معلومه تو کشور ما تنها چیزی که ارزش نداره جون آدمهاست...... چی بگم اون از خیابوناش .......اینم از هواش......هی روزگار 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ :ws54:..........مانده ام..........نه خیابون صاف و صوفی داریم ......نه هوای امنی انسان در این جا چیست؟ تو دانی:icon_pf (12): 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ واقعا نمی دونم چی بگم! مبینیم این همه آدم بی گناه مرده تو هواپیما اونوقت آقای......! و آقای .......! میان تو تلوزیون میگن برای خانواده های مرحوم تسلیت میگیم ما رو تو غمتون شریک بدونین (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) فقط همین؟! ابراز تسلیت گفتن فقط؟! اینجوری میشه زخمهای عمیقه یه خونواده داغدار رو معالجه کرد؟! تا کی باید بشنویم که فلان هواپیما تو یه شهر فلانی سقوط کرده؟! حالا میگیم گذشته ها که گذشته...دیگه تکرار نمیشه کی میخوان دولتمردان با خودشون بگن جلوی این مرگ و میرهای دسته جمعی رو باید همین الان گرفت تا کسی به این آسونی جونشو از دست نده؟! یعنی باز هم همون هواپیماهای دوران باستان میخوان تو آسمون به راحتی از این شهر به اون شهر کشورمون پرواز کنن؟؟!! قبلا صحبت هواپیماهای توپولف بود...حالا دیگه واژه توپولف قدیمی شده! حالا هواپیماهای بوئینگ رونق گرفته !!! . . . فقط باید تاسف خورد به بعضی چیزا و به بعضی از کسا !!!! چررررررا ! چون جونه آدما شده بازیچه... 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بستگان کشته شدگان سقوط هواپیما در نزدیکی ارومیه ای آنکه رفتی و میدانم در بهشت آرمیده ای، بدان که همیشه در سایه اندیشه ام میدرخشی... این است حال مردم کشور من 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بحث مسئولین نیست، ما تو تحریمیم کسی به ما هواپیمای زیر 20 سال نمیده.فقط از هواپیماهای غربی میتونیم استفاده کنیم که بیش از 20 سال از عمر پروازیشون گذشته باشه.هواپیماهای روسی جدید هم به ما داده نمیشه.روسها هم زرنگن.اونا هم از توبره میخورن هم از آخور... قرار بود آنتونف 140 رو تولید کنیم .. اول گفتن سالی 10 فروند بعدش شد سالی 8 در نهایت الان فقط 4 فروند بعد 3 یال تونستیم بسازیم چون طرف روسی و اکراینی تو تحویل موتور و سایر قطعات بازی در میارن. یه ماشین که رو زمین راه میره اگه مدام سرویس و نگهداری نشه و قطعات یدکی بهش نرسه بعد 20 سال آهن قراضه ای بیش نیست وای به حال هواپیما که بعد هر پرواز نیاز به چک آپ داره. همه اینا رو ما فدای انرژی هسته ای و حمایتمون از حزب الله و گروه های فلسطینی کردیم. یعنی دولتمردان ما دارن مردم خودشونو قربانیه انرژی هسته ای و حمایت هایشان از فلسطینی ها و حزب الله میکنند و همینطور ناخنک زدن به اسراییل. اگر حکومت فقط از حمایت حزب الله و حماس دست بر داره مطمئن باشید بسیاری از این تحریم ها هم برداشته میشه... چون پشت بسیاری از این فشارها اسراییل قرار داره که موجودیت خودشو از طرف ما در خطر میبینه. حتی کشورهای عربی هم که مستقیما با اسراییل در جنگ بودند کم کم دارند با اسراییل کنار میان ولی ما هنوز بر سر موضعمون پافشاری میکنیم.نتیجه اش هم همینی میشه که هست.کاری هم نمیتوان کرد.... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مافقط بلدیم مرگ بدیم به همه ........حالا چه نیروی استکبار و ظالم چه مردمان شریف همیشه در صحنه....و جان بر کف.....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ جالب اینه که بدونید این سری که خیلی مردم نسبت به سقوط های قبلی وضعشون وخیم نبوده عده ی زیادیشون بخاطر استفاده از لودر در هنگام نجات کشته شدند.......که باید واقعا کمال تشکررا از فرماندار محترم ارومیه بخاطر این زحمت بی دریغشون داشته باشیم........بعد میگن چرا ت..........هی 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این وضع هواپیما ها ....... اون وضع جاده ها و استاندارد ماشیناشون ......... تازه اگه از همه اینا جان سالم بدر بردی حق اعتراض نداری اگر نه ممکنه سر از بعضی جاها در بیاری........ بخوای هم اعتراض کنی هیچ کس پشتت نیست . همونایی که توی این وقایع خسارت دیدند میگن بشین زندگیتو بکن کاری به سیاست نداشته باش......... آخه بابا جان مردم چه ربطی به سیاست داره اصلا گور بابای سیاست فقط میخوایم زندگی کنیم........ 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من که خیلی دلم گرفت وقتی خبر رو شنیدم و چهره خندون مجری 20:30 که انگار داره خبر خودکشی نهنگ ها رو میگه حالمو بد کرد خدا به خانواده هاشون صبر بده روحشون شاد 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ با این اوصاف استفاده از هواپیما یعنی رفتی به استقبال مرگ... چرا با اینکه میدونیم هواپیماهامون خیلی فرسوده هستن بازم ازشون استفاده می کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ منم به نوبه ی خودم تسلیت می گم واقعا برا بعضی از هم وطنانمون و برا بعضی از مسئولینمون متاسفم که انقدر راحت از جون عزیزان این مردم می گذرن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ با این اوصاف استفاده از هواپیما یعنی رفتی به استقبال مرگ... چرا با اینکه میدونیم هواپیماهامون خیلی فرسوده هستن بازم ازشون استفاده می کنیم؟ چون وقتی دلت واسه خونوادت تنگ میشه تو وسط امتحانا. واسه اینکه برسی باید با هواپیکا بری چون وقتی بهت خبر میدن دکتر مادرت جواب کرده گفته بچه هاش بیان ببیننش از ترس اینکه اخرین بار باشه تنها کاری که از دستت بر بیاد بری بلیط هواپیما اونم با کلی منت بخری بری همه اینا دلیل استفادس واقعا متاسفممممم هر چند قبل از این پرواز هواپیما نقص فنی داشت و چند ساعت تاخیر داشت پروازا 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ چون وقتی دلت واسه خونوادت تنگ میشه تو وسط امتحانا. واسه اینکه برسی باید با هواپیکا بری چون وقتی بهت خبر میدن دکتر مادرت جواب کرده گفته بچه هاش بیان ببیننش از ترس اینکه اخرین بار باشه تنها کاری که از دستت بر بیاد بری بلیط هواپیما اونم با کلی منت بخری بری همه اینا دلیل استفادس واقعا متاسفممممم هر چند قبل از این پرواز هواپیما نقص فنی داشت و چند ساعت تاخیر داشت پروازا متوجهم ... خودمون هم این چند ساله به خاطر بابام با هواپیما مسافرت می کنیم ... یا خیلی از استاد دانشگاه ها هم مجبوراً از هواپیما استفاده کنن ... فقط کاش میشد کمتر از هواپیما استفاده کرد ... هرچند به راه های زمینی هم اعتباری نیست ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده