Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من خیلی مبتدی ام. واسه یادگیری حتما سر میزنم. مرسی عزیزم. :hapydancsmil: سلام اگه میخوای اتوکد رو یاد بگیری خیلی ساده ست یکم تمرین نیاز داره و اینکه مشکلی داشتی بپرسی تا جایی که بتونیم در خدمت هستیم و اینکه آموزش های خوبی در این مورد تو بخش معمار ی و عمران هستش حتما آموزش هارو دنبال کن منم مبتدی م ولی خیلی تاثیر داشت . خواهش میکنم . شما که استادی 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلاماگه میخوای اتوکد رو یاد بگیری خیلی ساده ست یکم تمرین نیاز داره و اینکه مشکلی داشتی بپرسی تا جایی که بتونیم در خدمت هستیم و اینکه آموزش های خوبی در این مورد تو بخش معمار ی و عمران هستش حتما آموزش هارو دنبال کن شما که استادی نظرلطف شماست اینجا اسپم میکنم معذب میشم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ این دایره که شعاعش 12 نمیشه فیلتش کرد ؟ نمیرسه خو ؟ با کمان چجوری بکشمش ؟ من اصلا رابطه م با کمان خوب نیست با دستور ttr نتونستم دایره بکشم . 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ این تمرین من . ولی باز این کمان که شعاع 98 رو ببینید برای من چجوری شد تنها نقطه ای که مماس میداد همین نقطه ست اینجوری یه دست نشده شکستگی داره!!! نمیدونم چرا مماس کمانام درست در نمیاد . 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ این تمرین من . ولی باز این کمان که شعاع 98 رو ببینید برای من چجوری شد تنها نقطه ای که مماس میداد همین نقطه ست اینجوری یه دست نشده شکستگی داره!!! نمیدونم چرا مماس کمانام درست در نمیاد . برای من هم اینطوری شد... 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ برای من هم اینطوری شد... یعنی نمیشه کاری کرد مثل شکل بشه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نمیشه میشه کار نشد نداره سمت راست دایره بزرگه دیگه نمیخواد از محور x پایین تر بیاد اونجا آخرین نقطه و محل تماس با کمان بعدیه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نمیشه میشه کار نشد ندارهسمت راست دایره بزرگه دیگه نمیخواد از محور x پایین تر بیاد اونجا آخرین نقطه و محل تماس با کمان بعدیه وات؟؟؟؟ من متوجه نشدم. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بالاخره تونستی [emoji3] قرار بود یه چیز دیگه هم باهاش بکشی چی شد پس[emoji2] کدوم کمکها؟؟؟[emoji2] [emoji2]منظورت کی بود الان؟[emoji2] بیکاری بد دردیه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نمیشه میشه کار نشد ندارهسمت راست دایره بزرگه دیگه نمیخواد از محور x پایین تر بیاد اونجا آخرین نقطه و محل تماس با کمان بعدیه لطفا توضیح تصویری 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ باز مشکل کمان شعاع 60 رو دارم اینجوری شد . 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ این تمرین من . ولی باز این کمان که شعاع 98 رو ببینید برای من چجوری شد تنها نقطه ای که مماس میداد همین نقطه ست اینجوری یه دست نشده شکستگی داره!!! نمیدونم چرا مماس کمانام درست در نمیاد . برای من هم اینطوری شد... یعنی نمیشه کاری کرد مثل شکل بشه ؟؟؟ چرا نمیشه میشه کار نشد ندارهسمت راست دایره بزرگه دیگه نمیخواد از محور x پایین تر بیاد اونجا آخرین نقطه و محل تماس با کمان بعدیه وات؟؟؟؟ من متوجه نشدم. لطفا توضیح تصویری درود این همه از توضیح تصویری:دی مرحله 1: رسم تمامی دایره ها با دستور circle یا هرطور که رسم میکنید. مرحله 2: استفاده از دستور لاین به شکلی که در دستور مرحله 2 مشخص شده. یعنی شما با دستور لاین یک چهارم دایره بالا و یک چهارم دایره پایین رو جدا میکنید و با دستور تریم trim یک چهارم هارو حذف میکنید. مرحله3: از دستور ttr یک دایره میکشید که با دایره بالا و پایین مماس و شعاعش 98 باشه. مطابق شکل زیر حالا خطوط اضافی رو پاک کنید و مماس های دو دایره به شعاع های رو هم بکشید. که در آخر به شکل زیر میرسید برای دیدن بهتر تصاویر روشن کایک کنید موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ باز مشکل کمان شعاع 60 رو دارم اینجوری شد . جواب و راه حل این هم همون روشی که در پست قبل گفتم فکر نکنم نیازی باشه برای این آموزش تصویری بذارم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ دروداین همه از توضیح تصویری:دی مرحله 1: رسم تمامی دایره ها با دستور circle یا هرطور که رسم میکنید. مرحله 2: استفاده از دستور لاین به شکلی که در دستور مرحله 2 مشخص شده. یعنی شما با دستور لاین یک چهارم دایره بالا و یک چهارم دایره پایین رو جدا میکنید و با دستور تریم trim یک چهارم هارو حذف میکنید. مرحله3: از دستور ttr یک دایره میکشید که با دایره بالا و پایین مماس و شعاعش 98 باشه. مطابق شکل زیر حالا خطوط اضافی رو پاک کنید و مماس های دو دایره به شعاع های رو هم بکشید. که در آخر به شکل زیر میرسید برای دیدن بهتر تصاویر روشن کایک کنید موفق باشید ممنونم . برای من دایرهم این وری نمیشه اون وری میشه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم . برای من دایرهم این وری نمیشه اون وری میشه o,hia خواهش میکنم ببینید اون دستورات لاینی که زدم صرفا برای توجیه آموزش بود و اینکه موقع مماس زدن کجاهارو بزنید دایره به چه شکلی با دو دایره دیگه مماس میشه در تصویر زیر حتی بدون کشیدن لاین ها و دستور تریم باز هم دایره مورد نظر رسم شده که با دستور تریم اضافه ش پاک میشه و میتونید کمان مورد نظر رو داشته باشید. شما سعی کنید موقعی که از دستور ttr استفاده میکنیدئ اون مناطقی که در شکل زیر رسم کردم رو به عنوان نقطه مماس بهش معرفی کنید 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ o,hiaخواهش میکنم ببینید اون دستورات لاینی که زدم صرفا برای توجیه آموزش بود و اینکه موقع مماس زدن کجاهارو بزنید دایره به چه شکلی با دو دایره دیگه مماس میشه در تصویر زیر حتی بدون کشیدن لاین ها و دستور تریم باز هم دایره مورد نظر رسم شده که با دستور تریم اضافه ش پاک میشه و میتونید کمان مورد نظر رو داشته باشید. شما سعی کنید موقعی که از دستور ttr استفاده میکنیدئ اون مناطقی که در شکل زیر رسم کردم رو به عنوان نقطه مماس بهش معرفی کنید ممنونم بالاخره اوکی شد . :hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سرعتم بهتر شده تو این دو تا شکل هم اصلا گیر نداشتم . :icon_gol: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سرعتم بهتر شده تو این دو تا شکل هم اصلا گیر نداشتم . :icon_gol: راه حل ترسیم تصویر ستاره و دایره رو بذارید بی زحمت(تصویری) 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ راه حل ترسیم تصویر ستاره و دایره رو بذارید بی زحمت(تصویری) چشم. من اینجوری کشیدم . دایره به شعاع 300 کشیدم و بعد با دستور polygonیه مربع با دایره خارجی به شعاع 300 . 2. با لاین انتهای مربع ( دستور اسنپ ) رو انتخاب کردم و به نقطه ربع دایره مقابلش وصل کردم این کارو ادامه دادم . همچنان ادامه دادم . مربع رو پاک کردم . با دستور اف ست به فاصله 20 ستاره و دایره رو از دوباره کشیدم . نکته ظریف : فک میکردم خطایی که سری اول با لاین کشیدم هم میتونم با دستور پلی لاین بکشم ولی وقتی اف ست رو زدم نشد فقط ستاره با فاصله بیست تکرار میشد رو خط های وسط هیچ تاثیری نداشت . دستور تریم رو اجرا کردم و خط های اضافی گوشه ها رو تمیز کردم . بعد طبق شکل خط های اضافیه وسط دایره و ستاره رو پاک کردم با همون دستور تریم . :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ فایلی که اینجا قرار دادم یو باید مثل شکل شماره گذاری کنیم . فایل تمرین فایل با اتوکد 2010 ذخیره شده . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده