eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 تیر، 2015 تو قسمت option هست تو این تمرین اندازه ij رو نزده بود احتمالا اشتباه تایپی بوده و 53 که برای hjدر نظر گرفته شده همون ij بوده،من که با این فرض رسم کردم من اپشن رو دیدم یه چرخی زدم ولی کجا ؟ منم همین کار رو کردم.
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 تیر، 2015 یادمه یه بار پرسیدم جوابش یادم نیست میگردم پیداش میکنم اندازه عرضش که معلومه من برای در پایین رو 75 دو تقسیم بر دو کردم بعد دایره زدم برای بالایی هم ضخامت دیوار به اضافه 37.5 رو منهای 85 کردم . باز یه دایره زدم . خب فاصله دو تا در رو در نظر بگیر وسطش رو مشخص کن از لبه در تا وسط میشه شعاع کمان، با کمان سه نقطه ترسیمش کن،بهتر نیس؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 تیر، 2015 خب فاصله دو تا در رو در نظر بگیر وسطش رو مشخص کن از لبه در تا وسط میشه شعاع کمان، با کمان سه نقطه ترسیمش کن،بهتر نیس؟ چرا این جوری بهتره اونجوری باید تریم کنم برای تریم کردن لازمه خط هم بکشم ممنونم
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 تیر، 2015 چرا این جوری بهتره اونجوری باید تریم کنم برای تریم کردن لازمه خط هم بکشم ممنونم اون روش شما کلی محاسبه هم میخوادمن هنگ کردم خوندمخیلی میپیچونی مسئله رو 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اون روش شما کلی محاسبه هم میخوادمن هنگ کردم خوندمخیلی میپیچونی مسئله رو خب مهم جواب مساله ست راستی وسط رو با mid تو اسنپ بعد یه نقطه بعد کمان ؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 تیر، 2015 خب مهم جواب مساله ست راستی وسط رو با mid تو اسنپ بعد یه نقطه بعد کمان ؟ بعضی وقتا زمان خیلی مهم تره؛ تو تجارب کاری میبینی خودت آره.نقطه با اسنپ مید پوینت امتحان کن ببین خیلی ساده تره 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 تیر، 2015 بعضی وقتا زمان خیلی مهم تره؛ تو تجارب کاری میبینی خودتآره.نقطه با اسنپ مید پوینت امتحان کن ببین خیلی ساده تره میدونم. ایشالا خو نقطه که نمیشه پیدا کرد چون هیچ ترسیمی نداره وسط رو نشون نمیده . این دو قسمتی که با دایره نشون دادم میخوام تو یه راستا قرار بدم نمیتونم. ( من از اولش هم با این کمان مشکل داشتم )
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 تیر، 2015 میدونم. ایشالا خو نقطه که نمیشه پیدا کرد چون هیچ ترسیمی نداره وسط رو نشون نمیده . این دو قسمتی که با دایره نشون دادم میخوام تو یه راستا قرار بدم نمیتونم. ( من از اولش هم با این کمان مشکل داشتم ) خط رو امتداد بده کمان رو ext کن اضافه ها رو پاک کن بجا نقطه میتونی خط چین هم بذاری بعدا پاک کنی 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 4 تیر، 2015 خط رو امتداد بده کمان رو ext کن اضافه ها رو پاک کن بجا نقطه میتونی خط چین هم بذاری بعدا پاک کنی نه منظورم اون نیست . میخوام نقطه اخر کمان رو که میخوام رسم کنم تو امتداده بیضی صورتیه که کشیدم باشه یعنی تو یه راستا باشه تونستم منظورمو بگم ؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 تیر، 2015 نه منظورم اون نیست . میخوام نقطه اخر کمان رو که میخوام رسم کنم تو امتداده بیضی صورتیه که کشیدم باشه یعنی تو یه راستا باشه تونستم منظورمو بگم ؟ شما راه رو اشتباه رفتی اول مرکز رو پیدا کن این میشه شروع کمان از ابتدا در به اندازه شعاع کمان یک عمود خارج کن،انتهای این خط میشه انتهای کمان حالا کمانت رو با روش start end radius ترسیم کن 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 تیر، 2015 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هم طبق معمول از تجربه ها بهره می برم . میخوام دو خط رو بهم برسونم ولی نمیشه با ex.... که نمیشه برای در هم که اندازه نداده فرضی بکشم ؟ ضخامت دیوار هم نداشت برای رسوند دو خط به هم دستور f انتخاب خطوط و اینتر 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 تیر، 2015 خب ext برای دو خط که موازی هم هستن عمل نمیکنهبهتره از دستور لاین استفاده کنی و دو سر خطوط رو به هم متصل کنی دیدی درب ها اندازه دارن با دستور فیلت میتونه گوشه ها رو بهم برسونه حال نداشتم انگلیسی بنویسم چیه 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اندازه درا رو دو تا رو نداشت من یه دونه رو 20 گرفتم اون یکی رو هم 32 .(این مشخص تره ) این دواره ده سانتیه هم جاش دقیقا مشخص نیست اندازه نداره من برای پنجره کوچیک تره هر چقد اندازه رو بزرگ و کوچیک کردم مشخص نشد خط چینه ! 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 6 تیر، 2015 این دایره که شعاعش 12 نمیشه فیلتش کرد ؟ نمیرسه خو ؟ با کمان چجوری بکشمش ؟ من اصلا رابطه م با کمان خوب نیست 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 تیر، 2015 این دایره که شعاعش 12 نمیشه فیلتش کرد ؟ نمیرسه خو ؟ با کمان چجوری بکشمش ؟ من اصلا رابطه م با کمان خوب نیست آموزش داره 1
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام . چه تاپیک خوبی! لیدا جان چطور میشه عکس وارد محیط اتوکد کرد؟ 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام .چه تاپیک خوبی! لیدا جان چطور میشه عکس وارد محیط اتوکد کرد؟ سلام. قابلتو نداره خوشحال میشیم یش تر ببینیمت اینجا . من از قسمت اینسرت و attech عکسمو وارد کردم . 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام. قابلتو نداره خوشحال میشیم یش تر ببینیمت اینجا . من از قسمت اینسرت و attech عکسمو وارد کردم . من خیلی مبتدی ام. واسه یادگیری حتما سر میزنم. مرسی عزیزم. :hapydancsmil: 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 7 تیر، 2015 من خیلی مبتدی ام. واسه یادگیری حتما سر میزنم. مرسی عزیزم. :hapydancsmil: منم مبتدی م ولی خیلی تاثیر داشت . خواهش میکنم . 2
ارسال های توصیه شده