eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ تو قسمت option هست تو این تمرین اندازه ij رو نزده بود احتمالا اشتباه تایپی بوده و 53 که برای hjدر نظر گرفته شده همون ij بوده،من که با این فرض رسم کردم من اپشن رو دیدم یه چرخی زدم ولی کجا ؟ منم همین کار رو کردم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ یادمه یه بار پرسیدم جوابش یادم نیست میگردم پیداش میکنم اندازه عرضش که معلومه من برای در پایین رو 75 دو تقسیم بر دو کردم بعد دایره زدم برای بالایی هم ضخامت دیوار به اضافه 37.5 رو منهای 85 کردم . باز یه دایره زدم . خب فاصله دو تا در رو در نظر بگیر وسطش رو مشخص کن از لبه در تا وسط میشه شعاع کمان، با کمان سه نقطه ترسیمش کن،بهتر نیس؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ خب فاصله دو تا در رو در نظر بگیر وسطش رو مشخص کن از لبه در تا وسط میشه شعاع کمان، با کمان سه نقطه ترسیمش کن،بهتر نیس؟ چرا این جوری بهتره اونجوری باید تریم کنم برای تریم کردن لازمه خط هم بکشم ممنونم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ چرا این جوری بهتره اونجوری باید تریم کنم برای تریم کردن لازمه خط هم بکشم ممنونم اون روش شما کلی محاسبه هم میخوادمن هنگ کردم خوندمخیلی میپیچونی مسئله رو 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اون روش شما کلی محاسبه هم میخوادمن هنگ کردم خوندمخیلی میپیچونی مسئله رو خب مهم جواب مساله ست راستی وسط رو با mid تو اسنپ بعد یه نقطه بعد کمان ؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ خب مهم جواب مساله ست راستی وسط رو با mid تو اسنپ بعد یه نقطه بعد کمان ؟ بعضی وقتا زمان خیلی مهم تره؛ تو تجارب کاری میبینی خودت آره.نقطه با اسنپ مید پوینت امتحان کن ببین خیلی ساده تره 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ بعضی وقتا زمان خیلی مهم تره؛ تو تجارب کاری میبینی خودتآره.نقطه با اسنپ مید پوینت امتحان کن ببین خیلی ساده تره میدونم. ایشالا خو نقطه که نمیشه پیدا کرد چون هیچ ترسیمی نداره وسط رو نشون نمیده . این دو قسمتی که با دایره نشون دادم میخوام تو یه راستا قرار بدم نمیتونم. ( من از اولش هم با این کمان مشکل داشتم ) لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ میدونم. ایشالا خو نقطه که نمیشه پیدا کرد چون هیچ ترسیمی نداره وسط رو نشون نمیده . این دو قسمتی که با دایره نشون دادم میخوام تو یه راستا قرار بدم نمیتونم. ( من از اولش هم با این کمان مشکل داشتم ) خط رو امتداد بده کمان رو ext کن اضافه ها رو پاک کن بجا نقطه میتونی خط چین هم بذاری بعدا پاک کنی 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ خط رو امتداد بده کمان رو ext کن اضافه ها رو پاک کن بجا نقطه میتونی خط چین هم بذاری بعدا پاک کنی نه منظورم اون نیست . میخوام نقطه اخر کمان رو که میخوام رسم کنم تو امتداده بیضی صورتیه که کشیدم باشه یعنی تو یه راستا باشه تونستم منظورمو بگم ؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ نه منظورم اون نیست . میخوام نقطه اخر کمان رو که میخوام رسم کنم تو امتداده بیضی صورتیه که کشیدم باشه یعنی تو یه راستا باشه تونستم منظورمو بگم ؟ شما راه رو اشتباه رفتی اول مرکز رو پیدا کن این میشه شروع کمان از ابتدا در به اندازه شعاع کمان یک عمود خارج کن،انتهای این خط میشه انتهای کمان حالا کمانت رو با روش start end radius ترسیم کن 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من هم طبق معمول از تجربه ها بهره می برم . میخوام دو خط رو بهم برسونم ولی نمیشه با ex.... که نمیشه برای در هم که اندازه نداده فرضی بکشم ؟ ضخامت دیوار هم نداشت برای رسوند دو خط به هم دستور f انتخاب خطوط و اینتر 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خب ext برای دو خط که موازی هم هستن عمل نمیکنهبهتره از دستور لاین استفاده کنی و دو سر خطوط رو به هم متصل کنی دیدی درب ها اندازه دارن با دستور فیلت میتونه گوشه ها رو بهم برسونه حال نداشتم انگلیسی بنویسم چیه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اندازه درا رو دو تا رو نداشت من یه دونه رو 20 گرفتم اون یکی رو هم 32 .(این مشخص تره ) این دواره ده سانتیه هم جاش دقیقا مشخص نیست اندازه نداره من برای پنجره کوچیک تره هر چقد اندازه رو بزرگ و کوچیک کردم مشخص نشد خط چینه ! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ این دایره که شعاعش 12 نمیشه فیلتش کرد ؟ نمیرسه خو ؟ با کمان چجوری بکشمش ؟ من اصلا رابطه م با کمان خوب نیست 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ این دایره که شعاعش 12 نمیشه فیلتش کرد ؟ نمیرسه خو ؟ با کمان چجوری بکشمش ؟ من اصلا رابطه م با کمان خوب نیست آموزش داره 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام . چه تاپیک خوبی! لیدا جان چطور میشه عکس وارد محیط اتوکد کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام .چه تاپیک خوبی! لیدا جان چطور میشه عکس وارد محیط اتوکد کرد؟ سلام. قابلتو نداره خوشحال میشیم یش تر ببینیمت اینجا . من از قسمت اینسرت و attech عکسمو وارد کردم . 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ آموزش داره خب اموزشو بده دیگه لطفا 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. قابلتو نداره خوشحال میشیم یش تر ببینیمت اینجا . من از قسمت اینسرت و attech عکسمو وارد کردم . من خیلی مبتدی ام. واسه یادگیری حتما سر میزنم. مرسی عزیزم. :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من خیلی مبتدی ام. واسه یادگیری حتما سر میزنم. مرسی عزیزم. :hapydancsmil: منم مبتدی م ولی خیلی تاثیر داشت . خواهش میکنم . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده