سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ ممنونم . من از 3 point استفاده کردم. شکلی که کشیدم . یه خط اندازش اشتباه شده ولی روی نقطه انتهایی خط دوتا دایره ست که اگه اندازه خط رو تغییر بدم دایره ها سر جاش میمونه نمیشه کاری کرد کل اینا باتغییر اندازه خط هم جابه جا کرد ؟ (توی سالید میشه این کار رو کرد) دایره هارو با خط رو انتخاب کردم و از مرکز گرفتم با درگ کردن جابه جا کردم ولی اندازه گذاری دقیق نشد. واضح گفتم ؟ از دایره مماس هم میتونستین استفاده کنین راحت تره. این دایره های انتهای خط رو که میگید اندازشون درسته؟ اگر درسته اندازه خط رو اصلاح کنید دایره هارو با move جابجا کنید چون با درگ کردن بسته به جایی که کلیک کنید اندازه هارو تغییر میدید. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ ممنونم . من از 3 point استفاده کردم. شکلی که کشیدم . یه خط اندازش اشتباه شده ولی روی نقطه انتهایی خط دوتا دایره ست که اگه اندازه خط رو تغییر بدم دایره ها سر جاش میمونه نمیشه کاری کرد کل اینا باتغییر اندازه خط هم جابه جا کرد ؟ (توی سالید میشه این کار رو کرد) دایره هارو با خط رو انتخاب کردم و از مرکز گرفتم با درگ کردن جابه جا کردم ولی اندازه گذاری دقیق نشد. واضح گفتم ؟ من فهمیدم منظورتون رو،نه توی اتوکد نمیشه،ضعفهای اتوکد در برابر نرم افزارهای سه بعدی طراحی مکانیکی زیاده.مخصوصا توی اتوکد سه بعدی. 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ در این تمرین بیش تر تمرکز روی فرمانه array می باشد . 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ در این تمرین بیش تر تمرکز روی فرمانه array می باشد . این رو انجام بدیم خیلی خوبه من فایلمو تا بعد از ظهر آماده میکنم یه مرور بشه از دوران جوونیم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ در این تمرین بیش تر تمرکز روی فرمانه array می باشد . این فایل من بعد از مدتها کد کار کردم:دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. برای شروع این 6 تا تمرین رو اینجا میزارم میتونیم این تمرین ها رو رسم کنیم و اینجا رفع اشکال کنیم. (تمریناش مبتدی هست ببخشید ) برای مشاهده عکس هابه اندازه واقعی روی تصویر کلیک کنید. تمرین 1 حل تمرین 1 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ تمرین 2 تمرین 3 تمرین 4 تمرین 5 اینم مابقی تمرینات منتظر ادامه تمرینات هستم انجام دادم بدونید تاپیک طرفدار داره 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام. این هم سری دیگه مهندس یه ذره یواش تر منم به پات برسم . تمرین 6 تمرین 7 تمرین 8 تمرین 9 تمرین 10 تمرین 11 تمرین 12 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام. این هم سری دیگه مهندس یه ذره یواش تر منم به پات برسم . این سری یه خورده مورد داره انگار اندازه ها من 3 رو به مشکل خوردم اندازه ها نمیخونه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ من اومدم تمرین رو حل کنم فعلا این مشکلمه وقتی برای دودایره میخوام با هم مماس بشه از فیلت استفاده میکنم ولی اجرا نمیشه ! 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ این سری یه خورده مورد داره انگار اندازه هامن 3 رو به مشکل خوردم اندازه ها نمیخونه اره اندازه شعاع 100 مماس نمیشه به دایره بالایی . 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ من اومدم تمرین رو حل کنم فعلا این مشکلمه وقتی برای دودایره میخوام با هم مماس بشه از فیلت استفاده میکنم ولی اجرا نمیشه ! من اشتباهم این بود که بعد از وارد کردن شعاع و انتخاب دایره اول برای انتخاب دوم شیفت رو نگه می داشتم به خاطر همین فیلت اجرا نمیشد . 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ من اشتباهم این بود که بعد از وارد کردن شعاع و انتخاب دایره اول برای انتخاب دوم شیفت رو نگه می داشتم به خاطر همین فیلت اجرا نمیشد . من بالاخره موفق شدم همه رو انجام بدم خیلی خوب بود هر کدومشون یک نکته داشت اونم من بدون فیلت کشیدم باید از آرک سه نقطه استفاده میکردم و نتیجه داد تمرین 4 و 3 خیلی وقتمو گرفتن ولی ارزش داشت 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام. این هم سری دیگه مهندس یه ذره یواش تر منم به پات برسم . تمرین 6 تمرین 7 تمرین 8 تمرین 9 من این تمرینو کشیدم ولی این قسمت بالا که دایره به چهار قسمت تبدیل شده برای من 4 قسمت مساوی نیست چگونه باید رسم بشه ؟ من دایره 15 وسط رو وسط شعاع دایره به شعاع 60 کشیدم نمیدونم درسته یا نه ! تمرین 10 من این تمرین رو کشیدم به مشکلاتی که برخوردم سر اچار رو دایره کشیدم نیازی به کشیدن بیضی نیست که! یه تمرین مشابه این قبلا حل کردم ولی اون دو تا بیضی رو با هم ادغام کرده بود. بعد من میام مماس دسته رو به سر انجام بدم از فیلت استفاده میکنم نصفی از شکلم میره ! با کمان رسم کردن مماس خیلی سخته معمولا خطام قطع نمیشه . تمرین 11 این تمرین اندازه هاش کم نیست !!! تمرین 12 این تمرین هم فقط اندازه های دایره رو داره برای اندازه خط ها و فاصله شون باید چه کنم !:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ تمرین 6 تمرین 7 تمرین 8 تمرین 9 من این تمرینو کشیدم ولی این قسمت بالا که دایره به چهار قسمت تبدیل شده برای من 4 قسمت مساوی نیست چگونه باید رسم بشه ؟ من دایره 15 وسط رو وسط شعاع دایره به شعاع 60 کشیدم نمیدونم درسته یا نه ! نظر من: قطر دایره رو رسم کن،از دو طرف به اندازه5تا آفست بده دایره تقسیم میشه بالا رو که شعاع رو داده 10 و20و40و50 60 رو از کجا میگی؟ تمرین 10 من این تمرین رو کشیدم به مشکلاتی که برخوردم سر اچار رو دایره کشیدم نیازی به کشیدن بیضی نیست که! یه تمرین مشابه این قبلا حل کردم ولی اون دو تا بیضی رو با هم ادغام کرده بود. بعد من میام مماس دسته رو به سر انجام بدم از فیلت استفاده میکنم نصفی از شکلم میره ! با کمان رسم کردن مماس خیلی سخته معمولا خطام قطع نمیشه . نظرمن: چرا انقدر سختش میکنی؟اولا که دایره هست دوما اینکه شما مرکز به مرکز دایره ها رو وسط کن،سپس 5.5 از دو طرف این خط رو افست بده،بعد دایره به به شعاع 15 و 16 رو با دومماس و شعاع به افست ها و سر آچار رسم کن و اضافه ها رو تریم کن رسوندم؟ مابقی مشکلاتت واضح پرسیده نشده ؟ فایل بذار،فایل تمرین 8 رو بذار اگه حل شده تمرین 11 این تمرین اندازه هاش کم نیست !!! تمرین 12 این تمرین هم فقط اندازه های دایره رو داره برای اندازه خط ها و فاصله شون باید چه کنم ! سوال آخر رو متوجه نشدم؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سوال آخر رو متوجه نشدم؟ تمرین 8 رو گذاشتم . خب برای تمرین 9 هم کدوم قطر رو در نظر بگیریم من هم یه قطر کشیدم ولی این قسمت بندی هایی که شده برای من پاییینه خیلی بزرگتره انگار . دایره که تو شکل نشون دادم من مرکزشو شعاع دایره رو وسط شعاع 60کشیدم . تمرین 10: من از کمان استفاده میکنم به جای فیلت ولی هیچ وقت خط هامو قطع نمیکنه فقط مماس میشه . تمرین اخر اندازه اینا رو ندارم چه کنم ؟! تمرین 8 رو هم گذاشتم برات نمیدونم تا چقد درسته . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ یه سوال دیگه داشتم . من تمرین اچارمو سیو کردم الن میخوام دستور اخریمو حذف کنم میشه کاری کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ یه سوال دیگه داشتم . من تمرین اچارمو سیو کردم الن میخوام دستور اخریمو حذف کنم میشه کاری کرد ؟ نه دیگه اگه سیو کرده باشی دستور برنمیگرده که ینی میخوای آخرین کاری که انجام دادی رو برگردونی؟ واضحتر بگو 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نه دیگه اگه سیو کرده باشی دستور برنمیگرده کهینی میخوای آخرین کاری که انجام دادی رو برگردونی؟ واضحتر بگو میخوام فیلتی که زدم برگردونم خو نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده