شـاهین 8068 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 امروز داشتم با یکی از دوستان خانم خوبم داشتم صحبت می کردم و نمی دونم مثئله چی شد که به حجاب رسید. و خیلی سوال هایی در ذهنم به وجود اومد و باز هم اومدم تاپیک تکراری حجاب رو بزنم. در جامعه ی امروزی ما انواع گوناگون حجاب رو داریم.با حجاب بی حجاب بد حجاب و.... حالا من می خوام بدونم دوستای امروز من اگر ازادی حجاب رو داشته باشن چه جور پوششی رو برای خودشون و یا همسرشون انتخاب می کنن؟ 31
chalipa 1177 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 سلام به نظر من خود حجاب خیلیم مهم نیست بیشتر شخصی که داخل حجاب قرار داره طرز فکرش رفتارش و فرهنگ برخوردش با دیگرانه که مهمه... نمی دونم شایدم اشتباه میگم... 18
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 حجاب خوبه ولی در زمان بدی پخش میشه شبا از پوشش مشکی جدا خودداری کنید روزاهم تابستونا گرمه زمستوناهم هنگام باد بده رویم هم نمی دونم چی بگم 7
zahra-d 4993 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 چه شرایطی؟ شرايط ديگه!راستش من اگه از يكي خوشم نيادو بدونم كه نگاهش بد منم حجابمو بيشتر ميكنم!البته زياد اهل حجاب شديد نيستم بازم بگم؟ 10
maryam*arch 1022 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 آفرین منم موافقم زهرا جانو منم وقتی احساس بدی نسبت به طرفم داشته باشم روسری سرم می کنم 9
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2011 حجاب خوبه ولی در زمان بدی پخش میشه شبا از پوشش مشکی جدا خودداری کنید روزاهم تابستونا گرمه زمستوناهم هنگام باد بده رویم هم نمی دونم چی بگم :thk::JC_thinking::w127: 2
...atishpare 457 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 به نظر منم بسته به شرایطه ولی خود منم زیاد خودمو در گیر نمیکنم.با حجاب ولی تا حد ممکن راحت.با بالاییم موافقم 6
partow 25305 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 حجاب معمولی رو میپسندم ... نه از این ور بیفتیم نه از اونور ... مانتو و شال ... 8
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2011 آفرین منم موافقم زهرا جانو منم وقتی احساس بدی نسبت به طرفم داشته باشم روسری سرم می کنم خوب بحث ما فقط در خونه نیست در اجتماع چی؟ 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 شاهین جان تو اجتماعم با مانتو و شال.نه حجاب کامل نه نه خیلی غیر اخلاقی ولی اعتقاد دارم که هر کس هر جور دوست داره باید باشه مثلا همین گشت ارشادا چقدر مسخره ان(حجاب زوری):w74: 5
partow 25305 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 شاهین جان تو اجتماعم با مانتو و شال.نه حجاب کامل نه نه خیلی غیر اخلاقی ولی اعتقاد دارم که هر کس هر جور دوست داره باید باشه مثلا همین گشت ارشادا چقدر مسخره ان(حجاب زوری):w74: خدارو شکر که گشت جمع شده ولی واقعاً کار بی اساس و بی پایه ای بود ... 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 آخه میدونی پرتو جان به کسایی که حقشون بود گیر نمیدادن که به من بدبخت گیر میدادن واقعا خنده دار بود 3
nazfar 8746 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 به نظر منم بسته به شرایط میتونه تعریف شه اصلا! باید دید معنیه حجاب واسه هر فرد چیه؟! بعد پرسید که حجاب رو چجوری می پسنده. 5
partow 25305 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 آخه میدونی پرتو جان به کسایی که حقشون بود گیر نمیدادن که به من بدبخت گیر میدادن واقعا خنده دار بود آره میدونم... باید سرشون داد میزدی ... یه نگاه غضبناک هم می کردی ... دیگه عمراً طرفت میومدن ... 2
...atishpare 457 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 آخه میدونی پرتو جان به کسایی که حقشون بود گیر نمیدادن که به من بدبخت گیر میدادنواقعا خنده دار بود راس میگی واقعا مسخره بود یه بارم به من گیر دادن.اونی که باید گیر میدادن رو ول میکردن میرفتن سراغ اونیکه حجابش کاملتره. 4
maryam*arch 1022 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 پرتو جان داد میزدم منو میبردن معلوم نبود دیگه منو زنده برمی گردوندن یا نه.یارو دختره می گفت من پلیسم هر کاری بخوام می کنم به کسیم مربوط نیست 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 شاهین جان گزینه هات خوب نبود اما من رای دادم. میشد گزینه هایی مثل چادر معمولی بدون پوشیه رو هم قرار داد. میشد مانتو و شال را هم قرار داد. من استنباط خوبی از مقصودت در مورد این نظر سنجی ندارم به دلیل نوع انتخاب گزینه ها. به همین دلیل هم نمیخوام وارد بحث بشم چون بحث منطقی به نظر نمیاد. اما واجب دونستم اینها رو بنویسم. 6
partow 25305 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 پرتو جان داد میزدم منو میبردنمعلوم نبود دیگه منو زنده برمی گردوندن یا نه.یارو دختره می گفت من پلیسم هر کاری بخوام می کنم به کسیم مربوط نیست آره خب ... اینم هست ... 2
ارسال های توصیه شده