*mini* 37778 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 پایگاه عروسکیه ؟ اگه درو دیور اتاقمو ببینی چی میگی:ws28: عروسک فروشی باز کردم...معمار عروسک فروش....به 4
حانی 3371 ارسال شده در 9 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 :w14:سلاااااااام سلاااااااام :w14: همین حالا دوربین یا موبایلتون رو بردارین؛ یکم صندلیتون رو عقب بدین ؛ :w14: یه عکس از کامپیوتر یا لپ تاپ خودتون بگیرین (میز کامپیوتر هم بیافته ها )و بذارین اینجا؛ :w14: در ضمن اصلا تمیز نکنین میزتون رو ؛همونطور شلوخ پلوخ بذارین باشه ها
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آخه دختر خوب...لبتاپ یجا بند نمیشه که...می خوای نصف خونمونو به نمایش بکشم؟! پ.ن : من اصولاً لبتاپمو رو مبل بزرگه تو پذیراییمون ازش استفاده میکنم.(عین شیر برنج پخش میشم رو مبل):icon_pf (34):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آخه دختر خوب...لبتاپ یجا بند نمیشه که...می خوای نصف خونمونو به نمایش بکشم؟! پ.ن : من اصولاً لبتاپمو رو مبل بزرگه تو پذیراییمون ازش استفاده میکنم.(عین شیر برنج پخش میشم رو مبل):icon_pf (34): خب منم لپتاپ دارم؛ یجور بگیر کل خونه نیوفته؛ تو یه انجمن دیگه کلی از این کار استقبال شد، تنبل نباشین دیگه، بدو بذار واییییییییییییی نهههههههههههههههه مال من افتضاحه قشنگیش به افتضاحیشه ، بدو بذار ببینیم من که اصلا دوربین ندارم که از میزم عکس بگیرم :ws28: دلوخ نگو؛ مماخت دراز شد
sookut 13735 ارسال شده در 18 آبان، 2011 قشنگیش به افتضاحیشه ، بدو بذار ببینیم نه ونوس جونم اینجا یه ذره آبرو و اعتبار دارم اونو دیگه ازم نگیر:banel_smiley_52: 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 میخوای رسوامون کنی... بیدیو بذار، رسوا چر!!!!!!!! میز کار اعضا (پایگاه فرماندهی) :girl_yes2: اون میز کار؛ نه کامپیوتر نه ونوس جونم اینجا یه ذره آبرو و اعتبار دارم اونو دیگه ازم نگیر:banel_smiley_52: بیدیو بذار
vahid88 9651 ارسال شده در 18 آبان، 2011 ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 بخاطر تو رفتم تو پی سی....شرمنده دیگه...این پی سی مال اهل بوغه... مال 11 سال پیشه! :smiley (18): یادت باشه....اولین عکسو من گذاشتم! :دی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. اوکی خب؛ دست بزن کامپیوتره ها دقت کن:shad: بابا فرق داره سپیده میز کار ؛ کامپیوتر، تازه این کامپیوتر ؛ ورژن جدیده دیگه، ای بابا
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 آبان، 2011 البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. 20
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. محجبشون کن بذار... بده قارچی...خوراکشه... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=30268
ارسال های توصیه شده