*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ پایگاه عروسکیه ؟ اگه درو دیور اتاقمو ببینی چی میگی:ws28: عروسک فروشی باز کردم...معمار عروسک فروش....به 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ اینم مالِ من ...:smiley (18): 15 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :w14:سلاااااااام سلاااااااام :w14: همین حالا دوربین یا موبایلتون رو بردارین؛ یکم صندلیتون رو عقب بدین ؛ :w14: یه عکس از کامپیوتر یا لپ تاپ خودتون بگیرین (میز کامپیوتر هم بیافته ها )و بذارین اینجا؛ :w14: در ضمن اصلا تمیز نکنین میزتون رو ؛همونطور شلوخ پلوخ بذارین باشه ها لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخه دختر خوب...لبتاپ یجا بند نمیشه که...می خوای نصف خونمونو به نمایش بکشم؟! پ.ن : من اصولاً لبتاپمو رو مبل بزرگه تو پذیراییمون ازش استفاده میکنم.(عین شیر برنج پخش میشم رو مبل):icon_pf (34): لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ واییییییییییییی نهههههههههههههههه مال من افتضاحه 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من که اصلا دوربین ندارم که از میزم عکس بگیرم :ws28: 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخه دختر خوب...لبتاپ یجا بند نمیشه که...می خوای نصف خونمونو به نمایش بکشم؟! پ.ن : من اصولاً لبتاپمو رو مبل بزرگه تو پذیراییمون ازش استفاده میکنم.(عین شیر برنج پخش میشم رو مبل):icon_pf (34): خب منم لپتاپ دارم؛ یجور بگیر کل خونه نیوفته؛ تو یه انجمن دیگه کلی از این کار استقبال شد، تنبل نباشین دیگه، بدو بذار واییییییییییییی نهههههههههههههههه مال من افتضاحه قشنگیش به افتضاحیشه ، بدو بذار ببینیم من که اصلا دوربین ندارم که از میزم عکس بگیرم :ws28: دلوخ نگو؛ مماخت دراز شد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میز کار اعضا (پایگاه فرماندهی) :girl_yes2: 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ قشنگیش به افتضاحیشه ، بدو بذار ببینیم نه ونوس جونم اینجا یه ذره آبرو و اعتبار دارم اونو دیگه ازم نگیر:banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای رسوامون کنی... بیدیو بذار، رسوا چر!!!!!!!! میز کار اعضا (پایگاه فرماندهی) :girl_yes2: اون میز کار؛ نه کامپیوتر نه ونوس جونم اینجا یه ذره آبرو و اعتبار دارم اونو دیگه ازم نگیر:banel_smiley_52: بیدیو بذار لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بخاطر تو رفتم تو پی سی....شرمنده دیگه...این پی سی مال اهل بوغه... مال 11 سال پیشه! :smiley (18): یادت باشه....اولین عکسو من گذاشتم! :دی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. اوکی خب؛ دست بزن کامپیوتره ها دقت کن:shad: بابا فرق داره سپیده میز کار ؛ کامپیوتر، تازه این کامپیوتر ؛ ورژن جدیده دیگه، ای بابا لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ البته الان فقط خواجه حافظ شیرازی هست که نمیدونه من در مسافرتم و دارم با کمترین امکانات زندگی میکنمولی بمحض دریافت پیغام از سمت ونوس دعوتش رو لبیک گفتم و لپ تاپ و میز زیبایش رو زمین گذاشتم و عکسشو اینجا گذاشتم. 20 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس عزیز اگه دست نزنم که نمیشه من رو میزم عکسای شخصی دارم اونارو چیکار کنم. محجبشون کن بذار... بده قارچی...خوراکشه... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=30268 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده